Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Alami Garden Hotel

1-13, Block 1, Presint Alami, No.2, Persiaran Akuatik, Shah Alam Centrum města, Shah Alam, Malajsie 40100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 364 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
6,9
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (364)
Seřazeno podle:
Badrul A. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 26. ledna 2016
good stay

cleanliness, environment and staff
6,7
ok good stay
Nahlásit hodnocení
Cheow H. Jednotlivci Malaysia, 20. prosince 2015
Small room

Fair
3,7
Small room. Parking need to pay. Smelly
Nahlásit hodnocení
Nurul N. Páry Malaysia, 13. prosince 2015
Room quite small no space to pray

Cleanliness, service and flowery fragrance smell from the time i step in the hotel.
9
Good, a little cramp in the room as i have limited space to pray.
Nahlásit hodnocení
Mohamad F. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 7. prosince 2015
value for money

location
8
great
Nahlásit hodnocení
Max G. Obchodní cestující Malaysia, 21. listopadu 2015
Everything great except terrible traffic

service, food, modern style
7,3
Great services, good environment, great breakfast. Only terrible traffic in front of hotel between 6pm-8pm.
Nahlásit hodnocení
Mohd S. Obchodní cestující Malaysia, 25. října 2015
good

cleaness
8
good
Nahlásit hodnocení
Faiza A. Páry Malaysia, 18. října 2015
good

clean. good staff. within budget
8
Only for one night. Acceptable and okay.
Nahlásit hodnocení
Wan A. Obchodní cestující Malaysia, 5. října 2015
Nice hotel

Clean , quiet and simple hotel
7,3
The hotel strictly follow check in at 2 pm policy . Eventhough I reached at 12 noon , I have to wait till 2 pm , but they offered to keep your luggage . Less attraction and eating places surrounded . Good for budget traveller .
Nahlásit hodnocení
Mohamad M. Obchodní cestující Malaysia, 4. října 2015
good

very good location. good food and value for money
6,7
Good for traveling
Nahlásit hodnocení
Mohamed K. Páry Malaysia, 20. září 2015
uncomfortable room without window..tv very bad

the staff very helpful
5,7
Nothing outtanfing
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Alami Garden Hotel Shah AlamAlami Garden Hotel Shah Alam - Exteriér hoteluAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - KoupelnaAlami Garden Hotel Shah Alam - KoupelnaAlami Garden Hotel Shah Alam - KoupelnaAlami Garden Hotel Shah Alam - OkolíAlami Garden Hotel Shah Alam - Interiér hoteluAlami Garden Hotel Shah Alam - LobbyAlami Garden Hotel Shah Alam - RecepceAlami Garden Hotel Shah Alam - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06