Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Alami Garden Hotel

1-13, Block 1, Presint Alami, No.2, Persiaran Akuatik, Shah Alam Centrum města, Shah Alam, Malajsie 40100 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Alami Garden Hotel Shah Alam - Exteriér hotelu Alami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hosty Alami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hosty Alami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hosty Alami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hosty Alami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hosty Alami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hosty Alami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hosty Alami Garden Hotel Shah Alam - Koupelna Alami Garden Hotel Shah Alam - Koupelna Alami Garden Hotel Shah Alam - Koupelna Alami Garden Hotel Shah Alam - Okolí Alami Garden Hotel Shah Alam - Interiér hotelu Alami Garden Hotel Shah Alam - Lobby Alami Garden Hotel Shah Alam - Recepce Alami Garden Hotel Shah Alam - Vchod
Oblast: Shah Alam Centrum města Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 341 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
6,9
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (341)
Seřazeno podle:
Norazlinda Z. Obchodní cestující Malaysia, 23. srpna 2015
comfortable

nice design
6
Nahlásit hodnocení
Norazlinda Z. Obchodní cestující Malaysia, 23. srpna 2015
comfortable

nice design
6
Nahlásit hodnocení
Zunita M. Skupiny Malaysia, 23. srpna 2015
Cosy, clean in a simple modern style. I love it.

The aromatic smell.
9,3
Nahlásit hodnocení
Cheung K. Obchodní cestující Malaysia, 4. srpna 2015
Good and clean hotel, cheerful staff

Clean room, quiet, helpful staff
8
I have stayed there during most of my business trip to Shah Alam.The only issue is the lack of connectivity to public transport and if you are not driving there, sometimes, there are no taxi to fetch you even though the front desk had called for Taxi.
Nahlásit hodnocení
Mohd K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 26. července 2015
Good location to my destination and the foods at t

The staff is friendly and the lobby is nice and clean.
9,3
Great. The room is clean. Will book again next time.
Nahlásit hodnocení
Satirah J. Páry Malaysia, 11. července 2015
Just Okay

Fast check in at the hotel receptionist
7,7
I was a nice and clean room but the space for the room is too small and perhaps the muslims will have a problem to do their pray. Plus during the stay I can hear baby crying, someone was texting in the middle of the night and more sounds from the room nearby as if we got no privacy.Perhaps,the room was not soundproof.Moreover, we stayed there during ramadhan, they said there will have sahur buffet instead of breakfast at 4 am. Perhaps we got there around 5.10AM and the food was already finished. Well luckily we bought some fastfood so we just ate that. Sort of no privacy but I was just okay for short period of time stay.
Nahlásit hodnocení
Wei C. Obchodní cestující Singapore, 19. června 2015
Budget Business Hotel

Silent, Clean, Nice Staff
4,3
Nahlásit hodnocení
Kumarasan M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 6. června 2015
Holiday Goer

Location, cleanliness, service
7
Pleasent
Nahlásit hodnocení
Mohammad F. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 31. května 2015
My family vacation

Location, serving and environment
8
Good
Nahlásit hodnocení
Rita A. Obchodní cestující Malaysia, 30. května 2015
Alami Garden Hotel

Shower, bed and cleanliness
5
Comfortable
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Alami Garden Hotel Shah AlamAlami Garden Hotel Shah Alam - Exteriér hoteluAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - Pokoj pro hostyAlami Garden Hotel Shah Alam - KoupelnaAlami Garden Hotel Shah Alam - KoupelnaAlami Garden Hotel Shah Alam - KoupelnaAlami Garden Hotel Shah Alam - OkolíAlami Garden Hotel Shah Alam - Interiér hoteluAlami Garden Hotel Shah Alam - LobbyAlami Garden Hotel Shah Alam - RecepceAlami Garden Hotel Shah Alam - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03