Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

aletto Hotel Kudamm

Hardenbergstrasse 21, Charlottenburg, Berlín, Německo 10623

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 121 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,4
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (121)
Seřazeno podle:
Wing Y. Jednotlivci Sweden, 5. května 2016
Good
6,3
Location is very convenient
Nahlásit hodnocení
Lok G. Jednotlivci Hong Kong, 14. dubna 2016
its a youth hostel, not a hotel.
4,7
The single room costed me 90euros, And the young people were screaming, laughing and running all the time. It was a noisy hostel with no service nor whatever kind of amenities
Nahlásit hodnocení
Lin C. Jednotlivci Taiwan, 15. března 2016
lin

good location, good breakfast, friendly staff.
9,3
Nahlásit hodnocení
David C. Páry United Kingdom, 17. ledna 2016
Hotel review

location except for the local drunks at Bahnhof having shop near
7,3
do like the place but the backpacker element is off putting, young drunk and noisy en masse!!
Nahlásit hodnocení
Kam Y. Skupiny Hong Kong, 7. ledna 2016
My second time here
6
worth coming again and again although the location is not the best
Nahlásit hodnocení
Mary B. Páry United States of America, 20. prosince 2015
Vacation

Location, accommodations, great value for price paid for the room.
8,3
Very good. Staff friendly and helpful. Location was very good for taking busses and trains as we traveled without a car from Tegal Airport and around the city and Potsdam. Breakfast buffet was really worth the 6.50€ and very tasty. Supermarket located next to hotel to buy chocolate to take back to US. Would definitely stay there again if we returned to Berlin.
Nahlásit hodnocení
Abigail B. Jednotlivci United Kingdom, 13. prosince 2015
Good, affordable and clean hotel/hostel

Cleanliness, Locality, Design
8,3
Very comfortable. We stayed there for 4 nights and we were pleased with the service. The greatest convenience is that it is a short walk to zoologischer garten station. The food was decent although it would have been ideal for the hotel to serve hot breakfast during the week and not only on weekends. Other than that it was a pleasant stay.
Nahlásit hodnocení
Fachri R. Jednotlivci Indonesia, 15. listopadu 2015
good place, good price

nice, neat, near the shopping centre
9,7
it is near the bus station where you can take route 100 to get directly to brandenburg gate. it is also very near to shopping places Kurfürstendamm and Tauentzienstraße. The dorm room for backpacker is also nice. They even provide shower soap.
Nahlásit hodnocení
Sutat N. Jednotlivci Thailand, 8. listopadu 2015
aletto Hotel Kudamm - Affordable hotel / hostel

location and price
8,3
Good stay for 1 night . Close to U & S -Bahn and also the airport bus Next to the shopping street and zoological garden
Nahlásit hodnocení
Duilio B. Páry Brazil, 1. listopadu 2015
Great value for your money!!

Tidy, clean and well located
9,7
I was surprised to find out that i had such a nice room. Clean and tidy, and the hotel bar was also nice. The location is great, accessible easily through the public transport. If I ever need to return to Berlim, I will definitely consider staying here again.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
aletto Hotel Kudamm Berlínaletto Hotel Kudamm Berlín - Vyhlídkaaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Koupelnaaletto Hotel Kudamm Berlín - Pub/loungealetto Hotel Kudamm Berlín - Bufetaletto Hotel Kudamm Berlín - Restauracealetto Hotel Kudamm Berlín - Interiér hotelualetto Hotel Kudamm Berlín - Bufetaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Bufetaletto Hotel Kudamm Berlín - Prostory pro setkáváníaletto Hotel Kudamm Berlín - Zahradaaletto Hotel Kudamm Berlín - Balkón/terasaaletto Hotel Kudamm Berlín - Balkón/terasaaletto Hotel Kudamm Berlín - Balkón/terasaaletto Hotel Kudamm Berlín - Koupelnaaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Balkón/terasaaletto Hotel Kudamm Berlín - Interiér hotelualetto Hotel Kudamm Berlín - Interiér hotelualetto Hotel Kudamm Berlín - Vchodaletto Hotel Kudamm Berlín - Balkón/terasaaletto Hotel Kudamm Berlín - Vchodaletto Hotel Kudamm Berlín - Interiér hotelualetto Hotel Kudamm Berlín - Interiér hotelualetto Hotel Kudamm Berlín - Pub/loungealetto Hotel Kudamm Berlín - Sport a aktivityaletto Hotel Kudamm Berlín - Interiér hotelualetto Hotel Kudamm Berlín - Pub/loungealetto Hotel Kudamm Berlín - Zahradaaletto Hotel Kudamm Berlín - Vybaveníaletto Hotel Kudamm Berlín - Vybaveníaletto Hotel Kudamm Berlín - Prostory pro setkáváníaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hostyaletto Hotel Kudamm Berlín - Vybaveníaletto Hotel Kudamm Berlín - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06