Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

aletto Kudamm Hotel & Hostel

Hardenbergstrasse 21, Charlottenburg, Berlín, Německo 10623 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelu aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelu aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelna
aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelna aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/lounge aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Obchod s kávou / kavárna aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/lounge aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/lounge aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufet aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restaurace aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restaurace aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelu aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Golfový kurz aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Rekreační zařízení aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Okolí
Oblast: Charlottenburg Počet pokojů: 231
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 79 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,3
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (79)
Seřazeno podle:
Muk Y. Jednotlivci Hong Kong, 16. května 2015
Reasonable price with good location

Location
7
Hao I. Páry Taiwan, 7. května 2015
Well stay

good location
7,7
Yan C. Jednotlivci Malaysia, 27. března 2015
Everything is good, but wifi and shower

Location, staff, reasonable price
8,7
Overall is good, but i don't really like hot and cold shower and the wifi speed has disappointed me
Hui Y. Obchodní cestující Malaysia, 8. března 2015
Great location

Location, comfortable, best service
8
It was great and pleasant stay
June L. Páry Malaysia, 5. března 2015
Location is excellent

Location,staff very helpful and hotel very clean
8
It was ok. The only thing I don't like the internet connection is too slow. Our room heater is not working properly for the 1st 2 days. We got flu due to that. The safe deposit didn't work also. We did inform the staff but it seems on the 3rd nite if was fix. They should provide mug or glass in the room. We have to get down to the kitchen every time we want to drink. The kitchen is too cramp and the smell from every cooking didn't ventilate properly.
Kam Y. Jednotlivci Hong Kong, 16. prosince 2014
nice hostel

atmosphere, clean enough, location alright
6,7
Only stayed there for two nights,but I enjoyed it very much. WiFi cannot be complained, it is quiet enough. Everything all right except the attitude of one of the staff was bad. He gave me a too rough direction to my dorm..
Niels P. Páry Denmark, 14. prosince 2014
Nice place to stay in December

Location, Service and athmosfere
9,3
Realy good place, every thing Works, service is realy good. Staff always smiling and feels like they love to be there too. We will return next December.
Kovilan N. Jednotlivci South Africa, 25. srpna 2014
Great Hotel close to the train station

booked a private room which was amazing
10
hotel rooms are perfect, basic but clean with all the amenities one needs, my room seemed like it was very new. The bed was comfy, bedding was of a good quality. The bathroom was a bit on the small side but functional. The hotels location is great, the train station is a very short walk down the street and from here you can catch a train to almost anywhere in Berlin. Not to mention the aiport bus stops right there a well!
Johnpaul F. Jednotlivci Guam, 20. července 2014
Decent

Location Price
6,3
Nothing to write home about!
Lei W. Obchodní cestující Macau, 2. července 2014
Nice Hotel

Clean, good service and location
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlínaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/loungealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Obchod s kávou / kavárnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/loungealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/loungealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restauracealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restauracealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Golfový kurzaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Rekreační zařízeníaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Okolíaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Prostory pro setkáváníaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Prostory pro setkáváníaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Zahradaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3A01