Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

aletto Kudamm Hotel & Hostel

Hardenbergstrasse 21, Charlottenburg, Berlín, Německo 10623 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelu aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelu aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hosty aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelna
aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelna aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/lounge aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Obchod s kávou / kavárna aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/lounge aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/lounge aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufet aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restaurace aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restaurace aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelu aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Golfový kurz aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Rekreační zařízení aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Okolí
Oblast: Charlottenburg Počet pokojů: 231
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 92 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,3
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (92)
Seřazeno podle:
Shirley S. Skupiny Malaysia, 23. srpna 2015
Highly recommended

Clean, good location and Big room
9
Being offered 6 persons room although 3 persons room is booked. Spacious, clean and footsteps away from S & U Bahn. If you travel using postbus, bus station is also footstep away only.
Nahlásit hodnocení
Sze Y. Jednotlivci Hong Kong, 6. července 2015
Perfect location, but don't expect too for rooms

Location, Price, free Wi-fi in rooms
6,7
Despite all the good comments I've read about the hostel, my stay was not good. The location is perfect- Only a few minutes walk fromm U/S-Bahn and also the airport bus. There is also large supermarket in just around the corner. But when I stay, elevator was out of function. And since the storage room was in underground floor, it was really hard for me to carry the bulky luggage through staircase. Also the layout of the rooms (for 8-10 ppl rooms) is also not convenient, you need to go up and down through staircases to access their as well. Last but not least, I found the bed sheets of the hostel room not very clean and I kind of smell a strange smell in the restaurant. I guess if you're staying in single room in their hotel, things might be better. But the multi-ppl room just gave me a not really pleasant experience.
Nahlásit hodnocení
Junyi H. Jednotlivci China, 21. června 2015
value for money, good hostel

Facility
10
Staff are friendly and efficient, very good kitchen, very clean and new
Nahlásit hodnocení
Muk Y. Jednotlivci Hong Kong, 16. května 2015
Reasonable price with good location

Location
7
Nahlásit hodnocení
Hao I. Páry Taiwan, 7. května 2015
Well stay

good location
7,7
Nahlásit hodnocení
Yan C. Jednotlivci Malaysia, 27. března 2015
Everything is good, but wifi and shower

Location, staff, reasonable price
8,7
Overall is good, but i don't really like hot and cold shower and the wifi speed has disappointed me
Nahlásit hodnocení
Hui Y. Obchodní cestující Malaysia, 8. března 2015
Great location

Location, comfortable, best service
8
It was great and pleasant stay
Nahlásit hodnocení
June L. Páry Malaysia, 5. března 2015
Location is excellent

Location,staff very helpful and hotel very clean
8
It was ok. The only thing I don't like the internet connection is too slow. Our room heater is not working properly for the 1st 2 days. We got flu due to that. The safe deposit didn't work also. We did inform the staff but it seems on the 3rd nite if was fix. They should provide mug or glass in the room. We have to get down to the kitchen every time we want to drink. The kitchen is too cramp and the smell from every cooking didn't ventilate properly.
Nahlásit hodnocení
Kam Y. Jednotlivci Hong Kong, 16. prosince 2014
nice hostel

atmosphere, clean enough, location alright
6,7
Only stayed there for two nights,but I enjoyed it very much. WiFi cannot be complained, it is quiet enough. Everything all right except the attitude of one of the staff was bad. He gave me a too rough direction to my dorm..
Nahlásit hodnocení
Niels P. Páry Denmark, 14. prosince 2014
Nice place to stay in December

Location, Service and athmosfere
9,3
Realy good place, every thing Works, service is realy good. Staff always smiling and feels like they love to be there too. We will return next December.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlínaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Exteriér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/loungealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Obchod s kávou / kavárnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/loungealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pub/loungealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restauracealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Restauracealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Golfový kurzaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Rekreační zařízeníaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Okolíaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Prostory pro setkáváníaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Prostory pro setkáváníaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Zahradaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Koupelnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Pokoj pro hostyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Balkón/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlín - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06