Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thajsko 83150

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2449 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2449)
Seřazeno podle:
Hana P. Páry Czech Republic, 1. října 2015
Mohla by se zlepšit drobet čistota hotelu

příjemný perzonál,dobré snídaně,dobré umístění hotelu
8,3
S menší výhradou,paráda
Nahlásit hodnocení
Graham M. Jednotlivci South Africa, 3. května 2016
Early check out
4,3
Firstly let me start off by saying I e stayed here before and it was more than satisfying, hence the reason I booked again thinking that I would enjoy my stay. The room selected for me was facing the old derelict parking space where a rooster woke me crowing, I asked to be moved to another room, which was street facing I don't have an issue with the street facing rooms, however the rooms are in desperate need of some touching up, the aircon makes funny noises and isn't Ina good working condition, the rooms need a good paint....... Alfresco please do some touching up your are in desperate need of it. As there is a lot of competition out here in Thailand......
Nahlásit hodnocení
Siau H. Páry Malaysia, 29. dubna 2016
Good
6,7
Strategic place...easy find to food and staff is very friendly...
Nahlásit hodnocení
Noelle M. Skupiny Malaysia, 20. dubna 2016
I wouldn't be back; unless they renovate the hotel
4,3
This is my second times booked Alfresco Hotel. Compare with 5 years ago, the hotel has not well maintained. The room is smelly, aircon is leaking, furniture look old and 1 of out 4 rooms that i booked is dirty. Don't be expected too high, it is totally not same as per picture. If you really want to book, i would suggest to book the premier room. The premier room is much more better to deluxe and grand deluxe room. My two cents. Thank you.
Nahlásit hodnocení
Pookie H. Páry Thailand, 18. dubna 2016
good location good staff
5,7
just good
Nahlásit hodnocení
Rahim S. Páry Singapore, 17. dubna 2016
Helpful staff
3,7
our room aircon didnt work well, staff Nat, kindly allow us to change room with a working aircon
Nahlásit hodnocení
Mirian A. Páry Spain, 15. dubna 2016
happy new year
5
J
Nahlásit hodnocení
Stephen L. Jednotlivci Malaysia, 9. dubna 2016
Wonderful accomodation
4
This hotel caught my eye because of the price and the pool on the roof. The location is also good, not too far from the Patong beach but i would strongly advise to rent a scooter.
Nahlásit hodnocení
Roy D. Skupiny Philippines, 21. března 2016
room is nice!
5
i love the pool at the roofdeck! a bit noisy at night coz you can hear the cars outside. but overall i like the place!
Nahlásit hodnocení
Loh L. Páry Malaysia, 20. března 2016
Hotel is good

Wi-Fi, location, service
8,7
Lobby no aircond & toilet
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Golfový kurzAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Vybavení


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04