Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Golfový kurz Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartmá Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartmá Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartmá Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartmá Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartmá Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartmá Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartmá
Oblast: Patong Počet pokojů: 37

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2413 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2413)
Seřazeno podle:
Hana P. Páry Czech Republic, 1. října 2015
Mohla by se zlepšit drobet čistota hotelu

příjemný perzonál,dobré snídaně,dobré umístění hotelu
8,3
S menší výhradou,paráda
Nahlásit hodnocení
Kirk M. Jednotlivci United Kingdom, 13. ledna 2016
Alfresco review

The pool, it was quiet and the girl on the reception was helpful.
5,3
I had food poisoning and a cold for most of the time I was there so I'll try not to let that colour my review. Given that I spent quite a bit of time in my room the air con annoyed me a lot!. It was incredibly loud and after the 4th day just didn't work. The hotel is also quite a way from shops, the beach and nightlife which can be a little inconvenient. The girl on reception was nice and helpful and I made use of the free shuttle bus a couple of times. I didn't think much of the wet room shower / bathroom which seemed to just flood the floor of the bathroom after you used shower. I wouldn't stay there again but it wasn't the worst hotel in Phuket.
Nahlásit hodnocení
Waikrit A. Páry Thailand, 2. ledna 2016
Over all is good accept AC. Poor working

The pool on rooftop :) just excellent
7,3
Nahlásit hodnocení
Guillaume R. Páry France, 2. ledna 2016
Very nice hotel

Clean, spacious, rooftop pool
9,3
The staff is very nice and helpful, the breakfast is quite correct, the room is clean (except for the balcony that was a bit dirty, would be nice to clean it sometimes), and the rooftop with the pool and the resting chairs is very pleasant. I will stay here again next time
Nahlásit hodnocení
Hoon S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. prosince 2015
no

good
6
Nahlásit hodnocení
Avik N. Páry India, 22. prosince 2015
Good Hotel

pool, good location and staff behaviour
9
it was a good one
Nahlásit hodnocení
Muhammad H. Jednotlivci Singapore, 19. prosince 2015
Pleasant

Room, bed, pool
7
It was a pleasant stay, staff were friendly, not a bad place, taxi there don't know the hotel well, overall value for money
Nahlásit hodnocení
Abdülkadir K. Skupiny Turkey, 10. prosince 2015
Breakfast must be good for example

Good location clean rooms and good staffs
7,7
Pool must be clean
Nahlásit hodnocení
Lee L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 9. prosince 2015
Satisfied!Nice staff, about 15 mins to Jungceylon.

Free upgrade to suite room, thx for the staff arrangement.
9,3
Nahlásit hodnocení
Tan H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 8. prosince 2015
budget hotel at convenient location

helpful staffs, near shopping, comfortable room
7,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Golfový kurzAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmáAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauraceAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazénAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokoj pro hostyAlfresco Phuket Hotel Phuket - VybaveníAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05