Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Panglao Island, Bohol, Filipíny 6340 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Pláž Alona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápoje Alona Vida Beach Resort Bohol - Pláž Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazén Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazén Alona Vida Beach Resort Bohol - Pláž Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/lounge Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/lounge Alona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hosty Alona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hosty Alona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hosty Alona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hosty Alona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hosty Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazén Alona Vida Beach Resort Bohol - Pláž Alona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápoje
Alona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápoje Alona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápoje Alona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápoje Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/lounge Alona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hosty Alona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hotelu Alona Vida Beach Resort Bohol - Pláž Alona Vida Beach Resort Bohol - Zahrada Alona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hotelu Alona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hotelu Alona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hotelu Alona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hotelu
Oblast: Panglao Island Počet pokojů: 26
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 605 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
9,0
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (605)
Seřazeno podle:
Kristel M. Jednotlivci Philippines, 23. června 2015
solo travel

easy accessible, free wifi, clean
6
nice place and resort but I observed that my room has no bidet . somfar so good butthe food is so expensive.
Jonghyuk K. Jednotlivci South Korea, 23. června 2015
good for stay

prices, location, atmospier
10
godd
Juan L. Skupiny Spain, 21. června 2015
Excellent stay

Great location, staff and place to dive
8,7
Jane C. Páry United Kingdom, 2. června 2015
Very good hotel, staff very pleasant, would return

location, clean, staff
9
this is a very good hotel, on the beach location, clean large well equipped rooms, enjoyed our stay here very much, we would defiantly stay here again,
Jan N. Rodiny s malými dětmi Denmark, 1. června 2015
Great rooms and location

Rooms, location, ambience
8
Really enjoyed our stay there and recommend it highly
Blessie S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. května 2015
best summer

comfortable cleanliness staff
9
Very good place to stay.
Len C. Páry Philippines, 21. května 2015
just okay

The staff are so friendly. The rooms are clean n nice. Frontbeach hotel
3,3
Our first night was very unsatisfactory because the aircon is not working then we ask them to move to other room so they did.
Robert J. Páry Australia, 21. května 2015
Food excellent

Food location staff
7,3
Apart from getting there late at night , & only then realising our tricycle was unable to take us onto the beach, therefor we had to walk the rest of the way , with our luggage ., Once we were there, it was fine , the beach is nice., hotel is comfortable , and the food was superb
Lynn M. Páry Canada, 18. května 2015
Great location

hotel was on the beach with chairs and tables set out at night on the sand for dinner
8,7
Lynn M. Páry Canada, 16. května 2015
Great Location

the hotel kept our luggage while we toured another island overnight
8,7
upon check in reception wanted the Agoda voucher, I had not run in to this before.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlážAlona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápojeAlona Vida Beach Resort Bohol - PlážAlona Vida Beach Resort Bohol - BazénAlona Vida Beach Resort Bohol - BazénAlona Vida Beach Resort Bohol - PlážAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/loungeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/loungeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - BazénAlona Vida Beach Resort Bohol - PlážAlona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápojeAlona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápojeAlona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápojeAlona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápojeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/loungeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hoteluAlona Vida Beach Resort Bohol - PlážAlona Vida Beach Resort Bohol - ZahradaAlona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hoteluAlona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hoteluAlona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hoteluAlona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hoteluAlona Vida Beach Resort Bohol - RestauraceAlona Vida Beach Resort Bohol - RestauraceAlona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápojeAlona Vida Beach Resort Bohol - VyhlídkaAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Jídlo a nápojeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestauraceAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreační zařízeníAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/loungeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestauraceAlona Vida Beach Resort Bohol - BazénAlona Vida Beach Resort Bohol - PlážAlona Vida Beach Resort Bohol - RestauraceAlona Vida Beach Resort Bohol - PlážAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hoteluAlona Vida Beach Resort Bohol - Exteriér hoteluAlona Vida Beach Resort Bohol - BazénAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hostyAlona Vida Beach Resort Bohol - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04