nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Alpa City Suites Hotel

Hernan Cortes Street corner, F. Cabahug Street, Město Mandaue, Cebu, Filipíny 6014 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Recepce Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Restaurace Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Recepce Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Alpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Mandaue Počet pokojů: 84
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 731 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
7,8
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (731)
Seřazeno podle:
Charles P. Páry United States of America, 1. května 2015
Wonderful Stay!

1) The staff at Alpa City are some of the best I have ever experienced. 2) The location is very convenient to all locations of interest in Cebu City. 3) The breakfast!
9
It was a very wonderful 10 days at the Alpa City Suites - the staff were so helpful and ensured my stay was comfortable and enjoyable!
Connie F. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. dubna 2015
Convenient location

Good Location, friendly staff, and nice room
6,3
Convenient location and very accommodating staff
Karl N. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. dubna 2015
Great value for the money

price, space, service
8,3
It was excellent. The rooms were clean and the staff were very accomodating.
Sung J. Obchodní cestující South Korea, 11. dubna 2015
Good clean comfortable

Location / staff / clean
8
Teodosio A. Jednotlivci Philippines, 15. března 2015
overnight stay

value for money, accessible, clean
8
free upgrade to higher category room (double bed room to queen room)despite promo rate, good location and easy access to public transportation.
Othello R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. února 2015
Awesome

Clean and in good condition room. Staff are friendly
9,3
Great!
Janeth K. Páry Philippines, 16. února 2015
Alpa Suites suits your budget!

Clean, cheap, comfy!
7
Overrated; practical and cheap!
Rhonda C. Jednotlivci Philippines, 19. ledna 2015
Good, clean hotel

Clean, spacious, comfortable, helpful staff
9
Ardy J. Obchodní cestující Indonesia, 17. ledna 2015
no good

so expensive
5,7
Andy S. Páry Australia, 12. ledna 2015
nice clean hotel, between 2 major shopping centres

Staff super nice - Very good breakfast - Clean rooms
9
my second stay, it was nice as before, great breakfast, polite staff always willing to help. However my prepaid meal daily which I had in room deal turned out to be same choice of pork, chicken or fish dish served same for 10 days of my stay! Big disappopintment Alpa, tsk tsk.. If in Cebu again, Alpa will be my choice - no meal deal tho ;)

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Alpa City Suites Hotel CebuAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - RecepceAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - RestauraceAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - RecepceAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hostyAlpa City Suites Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C05