nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali

Jl. Pratama Lingk. Celuk, Kel. Benoa, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonésie 80363 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Bazén Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Recepce Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Restaurace Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Balkón/terasa Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Exteriér hotelu Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Bazén Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Interiér hotelu Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Interiér hotelu Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Bufet Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Balkón/terasa Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Restaurace Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty
Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hosty Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Okolí Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Okolí Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Bufet Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Exteriér hotelu
Oblast: Nusa Dua / Benoa Počet pokojů: 130
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 150 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,0
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (150)
Seřazeno podle:
Deborah M. Jednotlivci Brazil, 17. září 2014
Safe went off during the night with a beeping alar

The room is clean, pool is nice
6,3
During the night the safe went off with a crazy beeping alarm noise and woke me up 3 times, on the third time it never stopped I had to call for maintenance at 4 am, a person came up to fix it. It took forever to stop. By then my night had been ruined. I told the guy to leave once he was just trying to figure out what happened and I was really tired. I had an early flight the next day and woke up feeling horribly tired. It was awful.
Woraphon M. Páry Thailand, 8. září 2014
hotel

good
8
Nurmalasari M. Jednotlivci Indonesia, 6. září 2014
Simplicity

Affordability, Comfort and Convenience
8,7
Fit the purpose
Daniel W. Jednotlivci Malaysia, 5. září 2014
Hotel near to BNDCC. Walking distance to BTNC

Value for Money
5,7
I was accommodate with a standard room. Middle of the night the aircond starts a dripping until whole my luggage got wet and cannot sleep. You had to be very patient on communicate with the hotel staff. Friendly hotel staff do upgrade me room with balcony. (highly recommend room type for everyone). Breakfast was a good one, if you are traveling first time to Bali, you may try various type of small restaurant called "Warung".
Yustitie E. Jednotlivci Indonesia, 31. srpna 2014
Nice location but the food isnt good..

Location, fast service, easy to check in
5,3
Many smokers smoke in the room expecially in the elevator..
Emir C. Jednotlivci Indonesia, 28. srpna 2014
cheap and good

bedroom, location, restarurant
7,7
Good
Kenrick P. Jednotlivci Indonesia, 16. srpna 2014
perfect choice for budget Hotel

This hotel is good for those who search for a Hotel but with lower budget with some breakfast and swimming pool in the Hotel with good cleanliness and great hospitality
9,3
It was excellent, i enjoyed my stay in the Amaris Hotel Pratama Nusa Dua. From the good hospitality offered, good service for my room and this hotel also support go green program
Gabriel R. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 10. srpna 2014
New hotel

Location
6,7
Gabriel R. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 10. srpna 2014
Good location

Location,location,location
6,3
Yonatan S. Páry Indonesia, 1. srpna 2014
like

friendly staff
6

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Amaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali BaliAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - BazénAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - RecepceAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - RestauraceAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Balkón/terasaAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Exteriér hoteluAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - BazénAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Interiér hoteluAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Interiér hoteluAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - BufetAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Balkón/terasaAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - RestauraceAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Pokoj pro hostyAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - OkolíAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - OkolíAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - BufetAmaris Hotel Pratama Nusa Dua - Bali Bali - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B04