nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Bazén Amata Resort Phuket - Bazén Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Restaurace
Oblast: Patong Počet pokojů: 213
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2811 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,6
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (2811)
Seřazeno podle:
Mei Z. Jednotlivci China, 24. srpna 2014
good location

good location, rooms clean,
8,3
close to the night market
Irzan B. Jednotlivci Singapore, 18. srpna 2014
Great hotel

Value for money, great location and friendly staffs
10
Out of words... With that price, location, cleanliness n room size, u can't get elsewhere
Michael A. Jednotlivci Philippines, 17. srpna 2014
good value, great location, rooftop swimming pool!

rooftop swimming pool overlooking Patong area, proximity to malls and street food, big cozy room!!! overall, one of the best place to stay if you are looking for value. :)
9,3
Great place to stay.... really good.
Antony M. Skupiny Singapore, 12. srpna 2014
Good,Cheaper and Good Location

Good location. Foods are good. Staffs are more friendly.. Would stay again and recommend to others.
9,7
Overall We were satisfied with Amata and plan to stay if we come back. Only Limited TV channel(one and old model TV. It would be good if they upgrade to LCD/LED.
Conrado S. Páry Philippines, 11. srpna 2014
Nice and Clean Hotel, Cheaper and Good Location

Clean, Cheaper and Good Location
9,7
Excellent!!! My wife and I booked for 2 nights only but we extended our stay for another 1 night... good location, 5 mins. walking distance to Patong beach and other adjacent malls and stores... good restaurants... The staff were friendly and accommodating... we can stay again in the future visit...
Guoheng L. Páry China, 11. srpna 2014
good

good
10
good
Feri A. Jednotlivci Indonesia, 11. srpna 2014
nothing great beside good location

good location, comfy bed & large room
6
had great stay here nothing much to say beside the hotel really2 in good location if your agenda is patong beach and bangla road which you can walk only few minutes.
Tony G. Jednotlivci Australia, 9. srpna 2014
Great place, reception staff. COLD.

Pool, location and room
6,7
Had a great stay here, location was more than decent, dining not so good, pool great, internet very good, staff at reception, very cold not sure what I did or what was wrong. I would have no hesitation recommending this place to stay, and I will stay there again for sure. Walls and room doors can be a little thin from noisy neighbors or people walking down the hallway though. ALl in all well worth it for the price.
Wilson R. Páry Philippines, 9. srpna 2014
Worth it

Location
8
Location is very convenient and food was nice. Worth the money.
Abdulla M. Rodiny s malými dětmi Bahrain, 9. srpna 2014
Nice Resort

Good Location, Clean & nice buitful room, friendly staffs
3,3
nice and lovely stay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - RestauraceAmata Resort Phuket - Jídlo a nápojeAmata Resort Phuket - Jídlo a nápojeAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - ObchodyAmata Resort Phuket - VybaveníAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B08