nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Bazén Amata Resort Phuket - Bazén Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Pokoj pro hosty Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Exteriér hotelu Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Restaurace
Oblast: Patong Počet pokojů: 213
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2818 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,6
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (2818)
Seřazeno podle:
Ivy T. Páry Malaysia, 1. září 2014
good location

location nearby patong, easy access, near patong beach
5,7
Ong A. Páry Singapore, 31. srpna 2014
Well located .... Good and affordable resort

Room , Location and staff
9
I have visited Phuket many time and stay at various hotel . Amata resort is the cheapest price I paid to stay the the service and the room were great compare to the higher class hotel or resort . Not forget to mention the location is very good ! Close to everything . Only thing while I'm there is there is so many middle east tourist which making lots of noise . Beside that everything go pretty well . Will recommend to everyone . Cheers !
Farida M. Páry Singapore, 30. srpna 2014
cheap but comfy..

spacy room,good location oversee part of the city
8
It was a pleasant experience..we will definitely come back to this hotel again..
Sherine P. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 25. srpna 2014
Accomodation

Friendly staff, affordable accomodation, good location
6
Good and friendly staff. However, need to improve in the lobby lighting and ventilation where is dark n hot. Staff didnt turn on the light n fan when we request them to turn on.
Mei Z. Jednotlivci China, 24. srpna 2014
good location

good location, rooms clean,
8,3
close to the night market
Irzan B. Jednotlivci Singapore, 18. srpna 2014
Great hotel

Value for money, great location and friendly staffs
10
Out of words... With that price, location, cleanliness n room size, u can't get elsewhere
Michael A. Jednotlivci Philippines, 17. srpna 2014
good value, great location, rooftop swimming pool!

rooftop swimming pool overlooking Patong area, proximity to malls and street food, big cozy room!!! overall, one of the best place to stay if you are looking for value. :)
9,3
Great place to stay.... really good.
Antony M. Skupiny Singapore, 12. srpna 2014
Good,Cheaper and Good Location

Good location. Foods are good. Staffs are more friendly.. Would stay again and recommend to others.
9,7
Overall We were satisfied with Amata and plan to stay if we come back. Only Limited TV channel(one and old model TV. It would be good if they upgrade to LCD/LED.
Conrado S. Páry Philippines, 11. srpna 2014
Nice and Clean Hotel, Cheaper and Good Location

Clean, Cheaper and Good Location
9,7
Excellent!!! My wife and I booked for 2 nights only but we extended our stay for another 1 night... good location, 5 mins. walking distance to Patong beach and other adjacent malls and stores... good restaurants... The staff were friendly and accommodating... we can stay again in the future visit...
Guoheng L. Páry China, 11. srpna 2014
good

good
10
good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - Exteriér hoteluAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - RestauraceAmata Resort Phuket - Jídlo a nápojeAmata Resort Phuket - Jídlo a nápojeAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - BazénAmata Resort Phuket - ObchodyAmata Resort Phuket - VybaveníAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hostyAmata Resort Phuket - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B08