Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 207 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,8
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (207)
Seřazeno podle:
Ashleigh B. Páry New Zealand, 24. prosince 2015
really enjoyed our stay

Great location and value for money
8
We really enjoyed our stay and thought that it was a great spot right by the beach and lots of activities etc. The deluxe room we stayed at was nice and was cleaned every day. The language barrier was a bit tough at times but the staff were very friendly. Overall I would recommend if you want value for money.
Nahlásit hodnocení
Guy H. Jednotlivci Thailand, 13. prosince 2015
Very bad

Location. Nice TV channels selection,
4,7
Nahlásit hodnocení
Lubos S. Jednotlivci Slovakia, 5. prosince 2015
A baci place at good location

Its nice, good locantion, good staff
10
It was perfect, so perfect that I extended accommodation for longer time
Nahlásit hodnocení
Roda V. Páry Philippines, 26. listopadu 2015
I am impressed staying in Amber Residence

Very clean, value for money and comfortable
7,3
Good stay overall except no elevator
Nahlásit hodnocení
Tsz K. Skupiny Hong Kong, 23. listopadu 2015
So far so good

not very good
6
Nahlásit hodnocení
Filly N. Páry Indonesia, 8. září 2015
The hotel is not good, feel disappointed

We feel disappointed about the hotel
4
Bad
Nahlásit hodnocení
Zublis Z. Skupiny Indonesia, 17. dubna 2015
very Good Place

nice staff, good place, near Patong Beach
7,7
our stay is very nice have a good staff and very kind, even we have problem :) it's very near to reach Patong Beach, and easy to find Mini Market, and also easy to find something to eat :D
Nahlásit hodnocení
Konstantina P. Skupiny Greece, 18. února 2015
Polite helpful staff, updated rooms

Extremely polite and helpful staff
8
Extra bed... Is not really an extra bed! Just a varty hard mattress. You almost feel like sleeping on the flor.
Nahlásit hodnocení
Ang L. Páry Singapore, 26. října 2014
Very comfortable stay

Penhouse room, comfortable and clean
10
Very comfortable stay. Penhouse room is nice and clean room. Location just 5min walk to the beach. Breakfast is nice but only have 3 choice. American breakfast, fried rice and fried noodle. Friendly staff.
Nahlásit hodnocení
Vanessa T. Páry Singapore, 26. října 2014
Very Friendly and Convenient

Big Breakfast, Friendly & Convenience
9,3
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - RecepceAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01