Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Amber Residence Phuket - Interiér hotelu Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Interiér hotelu Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Pub/lounge Amber Residence Phuket - Pub/lounge
Amber Residence Phuket - Pub/lounge Amber Residence Phuket - Pokoj pro hosty Amber Residence Phuket - Interiér hotelu Amber Residence Phuket - Recepce Amber Residence Phuket - Interiér hotelu Amber Residence Phuket - Vchod
Oblast: Patong Počet pokojů: 15
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 199 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (199)
Seřazeno podle:
Zublis Z. Skupiny Indonesia, 17. dubna 2015
very Good Place

nice staff, good place, near Patong Beach
7,7
our stay is very nice have a good staff and very kind, even we have problem :) it's very near to reach Patong Beach, and easy to find Mini Market, and also easy to find something to eat :D
Nahlásit hodnocení
Konstantina P. Skupiny Greece, 18. února 2015
Polite helpful staff, updated rooms

Extremely polite and helpful staff
8
Extra bed... Is not really an extra bed! Just a varty hard mattress. You almost feel like sleeping on the flor.
Nahlásit hodnocení
Ang L. Páry Singapore, 26. října 2014
Very comfortable stay

Penhouse room, comfortable and clean
10
Very comfortable stay. Penhouse room is nice and clean room. Location just 5min walk to the beach. Breakfast is nice but only have 3 choice. American breakfast, fried rice and fried noodle. Friendly staff.
Nahlásit hodnocení
Vanessa T. Páry Singapore, 26. října 2014
Very Friendly and Convenient

Big Breakfast, Friendly & Convenience
9,3
Nahlásit hodnocení
Allen J. Jednotlivci Australia, 24. září 2014
aaamber

staff.room. location
8,7
I stayed for 1 month and the great staff kept , good clean rooms, comfortable beds , good cable TV , close to the beach. Some people may be concerned about the stairs though All in all top notch value for money.
Nahlásit hodnocení
Chee W. Jednotlivci Malaysia, 16. září 2014
Amber Residence Awesome Stay

1) value of money. 2) strategic location 3) awesome staff
10
Fantastic
Nahlásit hodnocení
Elizabeth S. Páry Philippines, 30. srpna 2014
Nice and peaceful location. Very friendly staff

Friendly Staff, value for money and peaceful location
8,3
It was like home away from home, my bf checked-in 2 days earlier than me and when I got there he already aclimatized and seems to know everyone in the hotel.. Receptionists were very accomodating, i was given warm welcome and he helped me carry my luggage up to our room. Room is just right for us as couples, had a balcony to use as a smoking area.
Nahlásit hodnocení
Duy L. Skupiny Vietnam, 1. července 2014
Normally, not special

Normal, normal
6,3
I stay here I see normally like 3* hotel. Not have special to comment.
Nahlásit hodnocení
Wah L. Páry Malaysia, 13. června 2014
Great value and clean hotel

Great value Clean
6,7
Stayed for a night, though it's a budget hotel but they've tried keeping their hotel and top condition; nevertheless there are still rooms for improvement.
Nahlásit hodnocení
Leirong X. Páry China, 30. dubna 2014
clean,comfortable and near the beach

service,people,and room is good
10
All good and I like it,I will go to Amber Residence again.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pokoj pro hostyAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - RecepceAmber Residence Phuket - Interiér hoteluAmber Residence Phuket - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07