Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Amora Hotel Wellington

170 Wakefield Street, Wellington Střed, Wellington, Nový Zéland (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Duxton Hotel Wellington
Amora Hotel Wellington Wellington - Lobby Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty Amora Hotel Wellington Wellington - Interiér hotelu Amora Hotel Wellington Wellington - Koupelna Amora Hotel Wellington Wellington - Prostory pro setkávání Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty Amora Hotel Wellington Wellington - Lobby Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/lounge Amora Hotel Wellington Wellington - Recepce Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/lounge Amora Hotel Wellington Wellington - Recepce Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty Amora Hotel Wellington Wellington - Exteriér hotelu Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty
Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty Amora Hotel Wellington Wellington - Exteriér hotelu Amora Hotel Wellington Wellington - Restaurace Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/lounge Amora Hotel Wellington Wellington - Interiér hotelu Amora Hotel Wellington Wellington - Executive Lounge Amora Hotel Wellington Wellington - Executive Lounge Amora Hotel Wellington Wellington - Vyhlídka Amora Hotel Wellington Wellington - Vyhlídka Amora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hosty Amora Hotel Wellington Wellington - Fitness prostory Amora Hotel Wellington Wellington - Jídlo a nápoje
Oblast: Wellington Střed Počet pokojů: 192

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 242 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,2
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (242)
Seřazeno podle:
Anna S. Jednotlivci United Kingdom, 19. července 2015
Lovely hotel but a bit faded

cleanliness, staff, location
8,7
Great. Have stayed at this hotel a few times in the last few years. I have to say it is looking rather faded and some of the furniture looks like it needs to be replaced. Not quite as nice as it was a few years ago.
Nahlásit hodnocení
Sharalyn H. Jednotlivci New Zealand, 12. července 2015
Weekend away

Location, Staff, Gym
8,7
I was treated to a weekend away for some R&R and to catch up on sleep as we have two under two! I really enjoyed my stay. The staff were very friendly, professional and accommodating. The gym was simple but had what I needed to get in a couple of sessions. The location is perfect. Walking distance to all the hustle and bustle of Wellington. It was a little noisy at night, but is tone expected with such a central location. It was still quieter than at my house!! :)
Nahlásit hodnocení
Brendan P. Páry New Zealand, 12. července 2015
Getaway

Location, staff,
9,7
Very comfortable. Staff are very professional and everything was painlessly smooth from check in to check out. Will Def stay there again.
Nahlásit hodnocení
Jason B. Páry New Zealand, 30. června 2015
Holiday

Staff great, room had a great view, bed was comfy
6
The sraff made the stay really relaxing
Nahlásit hodnocení
Edward H. Obchodní cestující New Zealand, 5. června 2015
Superb ! , we really enjoy our stayed

very comfortable , well worth spending money for all services and definitely location
8,3
We all loved it !
Nahlásit hodnocení
Jill K. Páry New Zealand, 3. května 2015
Excellent Stay in Wellington

Location was the best. Central to everything. Beds were comfy and shower great.
8
Excellent. Only minor issue would be that it was very warm and the air conditioner in the bedroom was very noisy clicking on and off throughout the night.
Nahlásit hodnocení
Hannah G. Páry New Zealand, 2. května 2015
not the duxton of old

staff worked hard to get a early check in, concierge
6,7
Was ok but feel it gets more standard each time i stay here. I love the amora brand but just feels kinda ok these days. Room service was cold and standard but the staff were great
Nahlásit hodnocení
Matthew B. Obchodní cestující Thailand, 29. dubna 2015
Great value

Friendly attentive staff, Location, Comfort
9,3
Nahlásit hodnocení
James P. Obchodní cestující Australia, 21. dubna 2015
Good room, OK location, average room service

Room, staff, location
7
The room was of a good size with a view of the harbour, the location was approx 10 minute walk into the CBD, the room service was small / overpriced
Nahlásit hodnocení
Julia L. Páry New Zealand, 16. dubna 2015
everything you need

great location with friendly staff and nice restaurant
9,3
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Amora Hotel Wellington WellingtonAmora Hotel Wellington Wellington - LobbyAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - Interiér hoteluAmora Hotel Wellington Wellington - KoupelnaAmora Hotel Wellington Wellington - Prostory pro setkáváníAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - LobbyAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/loungeAmora Hotel Wellington Wellington - RecepceAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/loungeAmora Hotel Wellington Wellington - RecepceAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - Exteriér hoteluAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - Exteriér hoteluAmora Hotel Wellington Wellington - RestauraceAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/loungeAmora Hotel Wellington Wellington - Interiér hoteluAmora Hotel Wellington Wellington - Executive LoungeAmora Hotel Wellington Wellington - Executive LoungeAmora Hotel Wellington Wellington - VyhlídkaAmora Hotel Wellington Wellington - VyhlídkaAmora Hotel Wellington Wellington - Pokoj pro hostyAmora Hotel Wellington Wellington - Fitness prostoryAmora Hotel Wellington Wellington - Jídlo a nápojeAmora Hotel Wellington Wellington - Jídlo a nápojeAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/loungeAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/loungeAmora Hotel Wellington Wellington - OkolíAmora Hotel Wellington Wellington - VyhlídkaAmora Hotel Wellington Wellington - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06