Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Anantara Mai Khao Phuket Villas

888 Moo 3, Mai Khao, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Anantara Phuket Villas ()
Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápoje Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Okolí Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreační zařízení Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Lázně Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Obchodní centrum Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Lobby Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Lázně Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Okolí Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Lázně Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport a aktivity Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Bazén Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Okolí Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Restaurace Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Lázně Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Restaurace Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Lázně
Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport a aktivity Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Okolí Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Restaurace Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Prostory pro setkávání Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreační zařízení Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreační zařízení Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Prostory pro setkávání Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Okolí Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Restaurace Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Restaurace Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Okolí Anantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Restaurace
Oblast: Mai Khao Počet pokojů: 91

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 249 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,8
Personál
9,4
Stav hotelu/čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,4
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (249)
Seřazeno podle:
Paul T. Páry United Kingdom, 27. ledna 2016
9 Days of Rest and Calmness

Rooms pools food
9
We just got back. We did have a lovely time. The hotel is pretty and the grounds are very beautiful. It is not the most amazing location for things to do but we knew that in advance from all previous
Nahlásit hodnocení
Huixin L. Páry Australia, 14. prosince 2015
Love this place

Stunning villa and very nice food & services.
9,7
Nahlásit hodnocení
Glen P. Rodiny s malými dětmi Singapore, 11. prosince 2015
Great hotel that accommodates infants

Service, quality of food, room comfort
8
Stay was great, a lot of things provided complimentary for infants, which helped a great deal.
Nahlásit hodnocení
Mei C. Páry Singapore, 8. prosince 2015
great stay

serenity, near beach, good room
8
great!
Nahlásit hodnocení
Alfred L. Páry United States of America, 25. listopadu 2015
THE BEST secluded getaway - bar none

Gorgeous villa accommodations, incredibly attentive staff, wonderful location
10
The most enjoyable stay we have ever had (and we have been all over the world). This is not hyperbole, it is the truth. I cannot say enough great things about this resort and its staff. I give it the highest recommendation possible. You must go there!
Nahlásit hodnocení
Heidi H. Páry Canada, 7. listopadu 2015
Excellent stay

Breakfast, Room tidiness, No mosquito
8,3
Nahlásit hodnocení
Abbas H. Páry Kuwait, 3. listopadu 2015
Excellent very nice

The view and villa and romantice
8
Very nice Excellent
Nahlásit hodnocení
Siew L. Skupiny Australia, 28. října 2015
A nice relaxing place; far from city centre

Great staffs, picturesque view, recommends Thai massage
7
Love my lagoon villa with large pool and lagoon view; Thai massage at hotel spa and great discovery host staff especially Kana. Loathe the Thai food offered by the hotel - I don't mind paying more but food was not authentic thai at all and didn't taste nice! I can accept the food is fusion Thai as long as it tasted delicious. Go to local Thai restaurant nearby if you wish to have a taste of authentic Thai food. I would think we can get authentic Thai food in the hotel since we are in Phuket. Alas this is not the case!
Nahlásit hodnocení
Lau T. Páry Hong Kong, 15. října 2015
Best babymoon

People, villa environment and cleanliness
10
Perfect
Nahlásit hodnocení
Yang B. Rodiny s malými dětmi China, 30. září 2015
good service, very big and comfortable room

service, food and room
9,3
very joyful experience with Anantara, will still choose them for my next trip
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Anantara Mai Khao Phuket Villas PhuketAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápojeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkolíAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreační zařízeníAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - LázněAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Obchodní centrumAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - LobbyAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - LázněAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkolíAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - LázněAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport a aktivityAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - BazénAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkolíAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - LázněAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - LázněAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport a aktivityAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkolíAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Prostory pro setkáváníAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreační zařízeníAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreační zařízeníAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Prostory pro setkáváníAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkolíAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkolíAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkolíAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Exteriér hoteluAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápojeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápojeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Interiér hoteluAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápojeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreační zařízeníAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápojeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápojeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Jídlo a nápojeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestauraceAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04