nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Andaman Embrace Resort & Spa

2 Hadpatong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interiér hotelu Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Recepce Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Bazén Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Koupelna Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Koupelna Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkón/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Koupelna Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty
Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkón/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Vířivka Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Koupelna Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Restaurace Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Obchodní centrum Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dětský klub Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dětský klub
Oblast: Patong Počet pokojů: 222
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 488 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,3
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (488)
Seřazeno podle:
Thomas L. Jednotlivci Singapore, 18. prosince 2014
Memorable Stay

Cleaniness, Location, Privacy
8,7
Wang J. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. prosince 2014
Poor wifi provided

Convenient
7
Most is good except poor WIFI
Declan B. Páry Ireland, 15. listopadu 2014
Fantastic hotel.

Book it
10
Great hotel. Loved my time there. Staff are outstanding and it is spotless.
Stephen W. Jednotlivci United Kingdom, 24. října 2014
Had an awesome stay and defanily will come back

Pools,bar pool and all staff really friendly
10
Best place I've stayed while travelling in Thailand 👌
Ibrahim S. Páry United Kingdom, 20. října 2014
Good

Staff, Location Shuttle
7,3
This hotel is good for air transfer. The airport shuttle is very good. The location of the hotel is good, food market is nearby.
Tay L. Páry Singapore, 13. října 2014
Phuket holiday

Spacious room, Polite Frontdesk staffs, Attentive staffs
8,7
We have enjoyed our stay here and will be back again.
A G. Jednotlivci Oman, 10. října 2014
Fantastic

Location, comfort & service
8,3
It was a great experience & I will definitely stay again during my next visit.
Barry P. Páry Australia, 8. října 2014
Ordinary

None
4,7
Wouldn't stay there again, minimal staff, we had to get our own bags onto the trolley as only one concierge who was busy. Had to change rooms as door didn't lock and toilet didn't flush. Breakfast was very ordinary and staff unhelpful. Have been going to phuket for 10 years and this is the worst hotel we have ever stayed in? Never again
Satita N. Rodiny s malými dětmi Thailand, 4. října 2014
Close Beach take walk 5 min . Good for stay here

Staff , food , place
7,3
Not far Beach
Roxie W. Jednotlivci Singapore, 2. října 2014
Very satisfied

Nice room, good location, value of price
9,3
Very satisfied. I would like to stay in this hotel next time I go to Phuket, and definitely will recommend to my friends.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Andaman Embrace Resort & Spa PhuketAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interiér hoteluAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RecepceAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BazénAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KoupelnaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KoupelnaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KoupelnaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - VířivkaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KoupelnaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestauraceAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Obchodní centrumAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dětský klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dětský klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dětský klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dětský klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dětský klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Obchodní centrumAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Obchodní centrumAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Obchodní centrumAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Obchodní centrumAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - VchodAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - OkolíAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - LázněAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Lázně


AS-AGWEB-3B02