Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Anisabel Suites

88 FS Dizon Road, Davao Centrum města, Davao, Filipíny (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Anisabel Suites Davao - Interiér hotelu Anisabel Suites Davao - Recepce Anisabel Suites Davao - Restaurace Anisabel Suites Davao - Exteriér hotelu Anisabel Suites Davao - Exteriér hotelu Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Restaurace Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Restaurace Anisabel Suites Davao - Interiér hotelu Anisabel Suites Davao - Exteriér hotelu Anisabel Suites Davao - Restaurace Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty
Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty Anisabel Suites Davao - Interiér hotelu Anisabel Suites Davao - Recepce Anisabel Suites Davao - Restaurace Anisabel Suites Davao - Restaurace Anisabel Suites Davao - Pokoj pro hosty
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 18
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 41 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,2
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,0
Všechna hodnocení (41)
Seřazeno podle:
Todd F. Páry United States of America, 2. června 2015
Great hotel

The room was huge, the restaurant tasty and the staff was great.
8,3
I've stayed at much more expensive hotels in Davao and the Anisabel beat all but the Marco Polo. We enjoyed our stay and the hotel is close to all the malls. I would definitely recommend this to anyone not wanting or needing a Marco Polo level and cost of a stay. Very quiet and a store right across the street for any sundry needs.
Nahlásit hodnocení
Lilyme O. Jednotlivci Philippines, 5. května 2015
room is clean!

Clean, staff are friendly and accessible
9
Nahlásit hodnocení
Bjorn H. Obchodní cestující Philippines, 23. prosince 2014
Restful stay after a busy day

Food, Comfort and Peace
9,3
Located just a few minutes away from the city center, this place provides a good refuge after a very stressful day. The restaurant has a great ambiance, food is great and the bed is inviting. Was able to unwind during the entire stay.
Nahlásit hodnocení
Jennifer R. Obchodní cestující Philippines, 26. září 2014
Pleasant Stay

Ambiance, Comfortable and Clean Rooms
9
Stayed for only one night, but we had a comfortable stay. We also enjoyed the food served at the hotel restaurant.
Nahlásit hodnocení
Khen M. Obchodní cestující Philippines, 30. dubna 2014
the location is quiet and the hotel is very clean.

cleaniness, quiet and near to airport.
9,7
it's a pleasant stay… i rested well enough due to less or no disturbances.
Nahlásit hodnocení
Frederic J. Obchodní cestující Switzerland, 20. prosince 2013
Clean and nice hotel

Room design, room size, cleanliness
7,3
My stay was good, I just stayed one night so there is not much I can stay. The room is well designed and is comfortable, with a big, open bathroom.
Nahlásit hodnocení
Sebastian S. Jednotlivci Germany, 17. dubna 2013
Great boutique hotel in Davao

friendly staff, great restaurant en suite, great room
8
Nahlásit hodnocení
Marinell Z. Jednotlivci Philippines, 12. dubna 2013
Not good

That hotel is not good location and also staff always used spray inside hotel that smelt in hotel is very bad.
3,3
Please do not stay in that hotel, much better choose another one.
Nahlásit hodnocení
Min T. Jednotlivci South Korea, 10. dubna 2013
good location

clean.kind.location
8,7
I like this hotel. the price is reasonable. Employees are really kind. The hotel is near by shopping center.
Nahlásit hodnocení
Cheng C. Jednotlivci Taiwan, 20. března 2013
peaceful location

staff are nice,room is clean
6
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Anisabel Suites DavaoAnisabel Suites Davao - Interiér hoteluAnisabel Suites Davao - RecepceAnisabel Suites Davao - RestauraceAnisabel Suites Davao - Exteriér hoteluAnisabel Suites Davao - Exteriér hoteluAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - RestauraceAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - RestauraceAnisabel Suites Davao - Interiér hoteluAnisabel Suites Davao - Exteriér hoteluAnisabel Suites Davao - RestauraceAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Interiér hoteluAnisabel Suites Davao - RecepceAnisabel Suites Davao - RestauraceAnisabel Suites Davao - RestauraceAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Exteriér hoteluAnisabel Suites Davao - Pokoj pro hostyAnisabel Suites Davao - Exteriér hoteluAnisabel Suites Davao - RestauraceAnisabel Suites Davao - Interiér hoteluAnisabel Suites Davao - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03