Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Anthurium Inn

Sitio Pool, Brgy. Bankal, Lapu-Lapu,, Mactan Island, Mactan Island, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Anthurium Inn Mactan Island - Pokoj pro hosty Anthurium Inn Mactan Island - Pokoj pro hosty Anthurium Inn Mactan Island - Pokoj pro hosty Anthurium Inn Mactan Island - Interiér hotelu Anthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Mactan Island - Interiér hotelu Anthurium Inn Mactan Island - Zahrada Anthurium Inn Mactan Island - Exteriér hotelu Anthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Mactan Island - Balkón/terasa Anthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Mactan Island - Interiér hotelu Anthurium Inn Mactan Island - Recepce Anthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakce Anthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakce
Anthurium Inn Mactan Island - Balkón/terasa Anthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakce Anthurium Inn Mactan Island - Recepce Anthurium Inn Mactan Island - Vyhlídka Anthurium Inn Mactan Island - Vybavení Anthurium Inn Mactan Island - Vchod Anthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakce
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 24
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 107 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,0
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (107)
Seřazeno podle:
Daniel H. Páry Czech Republic, 12. prosince 2013
příjemný odpočinek před cestou domů

možnost odpočinku na střeše v houpacích sítích, romantický výhled na hvězdy a letadla, pozorná obsluha
7,7
Vše proběhlo v pořádku. Majitel i personál pozorný, poradili vše co jsem chtěli vědět, odvezli nás i na letiště.
Madalina C. Páry Canada, 6. července 2015
Amazing staff, good for one night

The location, the staff and the Internet
7
The staff is truly amazing at this hotel! They totally made our stay here worth it! We only stayed here because we had a super early flight the next day to camiguin! The rooms are small but clean! The only negative is that the washrooms smell bad but good value for money
Amielyn B. Skupiny Philippines, 27. června 2015
Booked two rooms but only prepared one room.

The accommodating staff ONLY.
5,3
Emelyn A. Jednotlivci Philippines, 9. června 2015
Anthurium Inn

Friendly staff
6
Was okay
Loan T. Skupiny Australia, 9. května 2015
Great place to stay, beyond excellent staff

Staff help, rooftop hammocks, comfy bed
8,7
Really good, we were given excellent tips and help on what to do around Cebu, as we really didn't know much, we hung out on the hammocks in the rooftop under the stars at night, with a 360 view of the city, can't get much better than that! Be aware if you're picky about the bathrooms, the showering space is quite tight, but we were ok with it, all the utilities worked well (they also have their own generator if the town electricity supply is down). All day breakfast and food service!
Marlon @. Obchodní cestující Malaysia, 20. dubna 2015
the place quite nice

clean ,value for the money and near to airport
8
Nice place
Hung H. Jednotlivci China, 1. března 2015
Good

Nice service Nice location Clean room
9
I had wonderful night at this hotel,and service was excellence !
Bremeline M. Páry Canada, 20. února 2015
Nice staff, close to airport

Staff, location to airport and view
8,3
We only stayed one night, solely for the purpose of staying in a property close to the airport. The staff are really friendly and helpful. The room was perfect for one night and the hotel has a really cool rooftop, with an amazing view of the city.
Kenneth L. Jednotlivci United States of America, 19. února 2015
clean rooms but out of the way

staff, clean rooms, out of the way
7,3
Nice hotel but out of the way...the taxi driver figured I must have a wife or family to be staying in that area...after getting there I could see why. I always look at the positives: great local food just 8min walk down the street. Nice roof top to chill out at night. Staff was always helpful. Easy to get to the beach or markets once you figure how. Real Philippine environment not just a tourist experience. Rooms clean showers hot.
Claire H. Páry Ireland, 18. února 2015
A bit grim but fine for 1 night

Staff, lobby, location
6,7
The room was pretty grim, with no window and a fake leather mattress to keep you hot and sticky. Was woken at four am to a bizarre PA system playing loud pop music but the staff kindly turned it off when I asked them to. In short it was convenient for the airport but there's no other reas

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Anthurium Inn Mactan IslandAnthurium Inn Mactan Island - Pokoj pro hostyAnthurium Inn Mactan Island - Pokoj pro hostyAnthurium Inn Mactan Island - Pokoj pro hostyAnthurium Inn Mactan Island - Interiér hoteluAnthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Mactan Island - Interiér hoteluAnthurium Inn Mactan Island - ZahradaAnthurium Inn Mactan Island - Exteriér hoteluAnthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Mactan Island - Balkón/terasaAnthurium Inn Mactan Island - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Mactan Island - Interiér hoteluAnthurium Inn Mactan Island - RecepceAnthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakceAnthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakceAnthurium Inn Mactan Island - Balkón/terasaAnthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakceAnthurium Inn Mactan Island - RecepceAnthurium Inn Mactan Island - VyhlídkaAnthurium Inn Mactan Island - VybaveníAnthurium Inn Mactan Island - VchodAnthurium Inn Mactan Island - Blízká atrakce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02