Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Anthurium Inn

Sitio Pool, Brgy. Bankal, Lapu-Lapu,, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Anthurium Inn Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Anthurium Inn Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Anthurium Inn Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Anthurium Inn Ostrov Mactan - Interiér hotelu Anthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Ostrov Mactan - Interiér hotelu Anthurium Inn Ostrov Mactan - Zahrada Anthurium Inn Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Anthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Ostrov Mactan - Balkón/terasa Anthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárna Anthurium Inn Ostrov Mactan - Interiér hotelu Anthurium Inn Ostrov Mactan - Recepce Anthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakce Anthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakce
Anthurium Inn Ostrov Mactan - Balkón/terasa Anthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakce Anthurium Inn Ostrov Mactan - Recepce Anthurium Inn Ostrov Mactan - Vyhlídka Anthurium Inn Ostrov Mactan - Vybavení Anthurium Inn Ostrov Mactan - Vchod Anthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakce
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 24
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 108 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
6,0
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (108)
Seřazeno podle:
Daniel H. Páry Czech Republic, 12. prosince 2013
příjemný odpočinek před cestou domů

možnost odpočinku na střeše v houpacích sítích, romantický výhled na hvězdy a letadla, pozorná obsluha
7,7
Vše proběhlo v pořádku. Majitel i personál pozorný, poradili vše co jsem chtěli vědět, odvezli nás i na letiště.
Nahlásit hodnocení
Norman D. Skupiny Philippines, 3. srpna 2015
Hotel or Motel?
5,3
The bedsheets and pillows smell, the bathroom does not divide the shower from the toilet bowl, the sink leaks, and the room had no window. The Inn is in the middle of a residential area which can be difficult to find. Its more like a motel than a hotel.
Nahlásit hodnocení
Madalina C. Páry Canada, 6. července 2015
Amazing staff, good for one night

The location, the staff and the Internet
7
The staff is truly amazing at this hotel! They totally made our stay here worth it! We only stayed here because we had a super early flight the next day to camiguin! The rooms are small but clean! The only negative is that the washrooms smell bad but good value for money
Nahlásit hodnocení
Amielyn B. Skupiny Philippines, 27. června 2015
Booked two rooms but only prepared one room.

The accommodating staff ONLY.
5,3
Nahlásit hodnocení
Emelyn A. Jednotlivci Philippines, 9. června 2015
Anthurium Inn

Friendly staff
6
Was okay
Nahlásit hodnocení
Loan T. Skupiny Australia, 9. května 2015
Great place to stay, beyond excellent staff

Staff help, rooftop hammocks, comfy bed
8,7
Really good, we were given excellent tips and help on what to do around Cebu, as we really didn't know much, we hung out on the hammocks in the rooftop under the stars at night, with a 360 view of the city, can't get much better than that! Be aware if you're picky about the bathrooms, the showering space is quite tight, but we were ok with it, all the utilities worked well (they also have their own generator if the town electricity supply is down). All day breakfast and food service!
Nahlásit hodnocení
Marlon @. Obchodní cestující Malaysia, 20. dubna 2015
the place quite nice

clean ,value for the money and near to airport
8
Nice place
Nahlásit hodnocení
Hung H. Jednotlivci China, 1. března 2015
Good

Nice service Nice location Clean room
9
I had wonderful night at this hotel,and service was excellence !
Nahlásit hodnocení
Bremeline M. Páry Canada, 20. února 2015
Nice staff, close to airport

Staff, location to airport and view
8,3
We only stayed one night, solely for the purpose of staying in a property close to the airport. The staff are really friendly and helpful. The room was perfect for one night and the hotel has a really cool rooftop, with an amazing view of the city.
Nahlásit hodnocení
Kenneth L. Jednotlivci United States of America, 19. února 2015
clean rooms but out of the way

staff, clean rooms, out of the way
7,3
Nice hotel but out of the way...the taxi driver figured I must have a wife or family to be staying in that area...after getting there I could see why. I always look at the positives: great local food just 8min walk down the street. Nice roof top to chill out at night. Staff was always helpful. Easy to get to the beach or markets once you figure how. Real Philippine environment not just a tourist experience. Rooms clean showers hot.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Anthurium Inn Ostrov MactanAnthurium Inn Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyAnthurium Inn Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyAnthurium Inn Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyAnthurium Inn Ostrov Mactan - Interiér hoteluAnthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Ostrov Mactan - Interiér hoteluAnthurium Inn Ostrov Mactan - ZahradaAnthurium Inn Ostrov Mactan - Exteriér hoteluAnthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Ostrov Mactan - Balkón/terasaAnthurium Inn Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárnaAnthurium Inn Ostrov Mactan - Interiér hoteluAnthurium Inn Ostrov Mactan - RecepceAnthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakceAnthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakceAnthurium Inn Ostrov Mactan - Balkón/terasaAnthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakceAnthurium Inn Ostrov Mactan - RecepceAnthurium Inn Ostrov Mactan - VyhlídkaAnthurium Inn Ostrov Mactan - VybaveníAnthurium Inn Ostrov Mactan - VchodAnthurium Inn Ostrov Mactan - Blízká atrakce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08