nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Koupelna Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 660 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
8,4
Personál
6,1
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,3
Jídlo/stolování
5,1
Všechna hodnocení (660)
Seřazeno podle:
Raphael H. Jednotlivci United States of America, 22. listopadu 2014
Good

convenient, comfortable, value for money
7
It was good.
Nutcha S. Obchodní cestující Thailand, 15. listopadu 2014
Great location , great value

Location, value , near shopping area
7
Overall is good, will come again
Ai F. Páry Netherlands, 29. října 2014
Too small rooms with hardly space for luggage.

Location
5,7
No space for luggage. Too small rooms. Bad wifi.
Jonghwa Y. Obchodní cestující South Korea, 23. října 2014
I do not recommend this hotel.

The best thing is that I can use Free wifi.
2,3
Noisy in and outside. Mold on a shelf and shower curtain. the most pleasant thing I stay in is 'Free-Wifi' service. I can manage my work in the room. I do not recommend you to stay here. Nothing to special for me. Kind of INN. not a hotel.
Wong H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. října 2014
smaller than a shoe box

non
4,7
Small room suitable only for a single adult per room. NOT suitable for family or group. It's shared the same floor with 3 or 4 "Adult's Dating Hotel". Taxi driver got a hard time to find the hotel with 2 different entrance. No sign board on the street level.
Alexander M. Páry Philippines, 19. října 2014
quick hongkong escapade

reaonable price, great location and comfortable hotel
6,7
ok. I had a great time at this hotel. Will book again this hotel next time I go back to Hongkong.
Emily W. Páry Malaysia, 13. října 2014
Location

location,price and surround
8,7
the hotel room is really small. But overall is ok. Just only the toilet how water pump direction not right. The hot water label is cold water and the cold water label is hot water.... This is too dangerous...
Michael K. Jednotlivci United Kingdom, 6. října 2014
Small but clean Rooms

Clean
5,3
Rooms very small but clean. I booked a double room for 2 people thinking it was a bigger room. In face it was the same room. Walls were quite thin too. Not suitable for large honeymoon couples
Tsui K. Jednotlivci United Kingdom, 1. října 2014
Apple Hotel

good
6,3
Shirley T. Páry United States of America, 30. září 2014
Little bit money little bit music!

Location
3,7
Horrible!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - KoupelnaApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C06