Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Koupelna Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 767 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
8,4
Personál
6,1
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,2
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (767)
Seřazeno podle:
Saw S. Obchodní cestující Singapore, 23. července 2015
Stay for the price

location, cleaniness, strong shower
3,7
Just stay here for the price of white room with clean bathroom and strong shower. No funky smell.
Nahlásit hodnocení
Yvonne L. Jednotlivci Hong Kong, 13. července 2015
Fair for what they charged

Tiny Mini Helpful
4,7
It was tiny that i have to close my luggage to move around, but it was fair for the price. The staff were very friendly. But the water pipes in the room were pretty noisy at night. I stayed for 1 week.
Nahlásit hodnocení
Lydia F. Jednotlivci Philippines, 8. července 2015
clean, nice and near the airport

good location, friendly staff and clean
8
Nahlásit hodnocení
Bryan J. Páry Philippines, 4. července 2015
too small for a couple

location. it is near the MTR.
3,7
Nahlásit hodnocení
Lee S. Páry Malaysia, 29. června 2015
Very small room with terrible toilet and bathroom

strategic location, friendly staff
5
Noisy sound from water pipe pressure.
Nahlásit hodnocení
Louise L. Obchodní cestující Hong Kong, 27. června 2015
Apple Hotel

Apple Hotel
4
Nahlásit hodnocení
Margaret T. Jednotlivci Hong Kong, 24. června 2015
A new experience

cheap, good location, air conditioning cool enough
5
horrible
Nahlásit hodnocení
Louise L. Obchodní cestující Hong Kong, 13. června 2015
Gd

Clean good location
8,7
I missed it
Nahlásit hodnocení
Christine H. Páry Canada, 8. června 2015
Clean and good location, but definitely small

location
8,3
We really enjoyed staying here. It's in a great location, right by the Causeway Bay MTR, and there was an excellent hot pot restaurant three blocks away. It's definitely very small... We stayed in the mini Apple room and there was hardly any floor space. But we were out all day exploring Hong Kong, so for us, a clean bed and a safe place to leave our suitcases was all we wanted, and that's what we had :)
Nahlásit hodnocení
Roy C. Páry Hong Kong, 1. června 2015
Too small but good location

Location, shower water pressure, cheap
6,3
Too small but overall good for just sleep over
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - KoupelnaApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07