Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Apple Hotel Hong Kong - Koupelna Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Apple Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 776 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
8,4
Personál
6,1
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,2
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (776)
Seřazeno podle:
Chong C. Páry Malaysia, 26. srpna 2015
its not a hotel!!! i will not come back again wth!

location
3
Its not a hotel ok! And the bed got some flea , i not sleep tight at thr , and the place too small, pls dont say ur place is a hotel !! Omg really hate the place!!
Nahlásit hodnocení
Eric H. Obchodní cestující Malaysia, 17. srpna 2015
Worst Experience

location is ok
3,3
Came back to the room around midnight - on August 16 , 2015 - room door was open - sewage water all over the floor of the room, toilet bowl stuck with sewage water - stench was just unbarerable - paid for 8 sq m room >> got replace with 6 sq m room - an experience "no one should , come back too"!!!!!! - never again would I stay in this hotel many other hotels around if you do proper research
Nahlásit hodnocení
Benedict K. Páry Malaysia, 28. července 2015
Smell of sewage?

Location
3,7
It was not a good stay. There is no toilet door. You'd be smelling sewage smell all night long. Not only my room, but a few other rooms taken up by companions. So what do you think? I'd rather fork out a lil more to get a better room.
Nahlásit hodnocení
Benedict K. Páry Malaysia, 25. července 2015
Sewage smell all night long

Location only
3,3
It was not a good stay. There is no toilet door. You'd be smelling sewage smell all night long. Not only my room, but a few other rooms taken up by companions. So what do you think? I'd rather fork out a lil more to get a better room.
Nahlásit hodnocení
Saw S. Obchodní cestující Singapore, 23. července 2015
Stay for the price

location, cleaniness, strong shower
3,7
Just stay here for the price of white room with clean bathroom and strong shower. No funky smell.
Nahlásit hodnocení
Yvonne L. Jednotlivci Hong Kong, 13. července 2015
Fair for what they charged

Tiny Mini Helpful
4,7
It was tiny that i have to close my luggage to move around, but it was fair for the price. The staff were very friendly. But the water pipes in the room were pretty noisy at night. I stayed for 1 week.
Nahlásit hodnocení
Lydia F. Jednotlivci Philippines, 8. července 2015
clean, nice and near the airport

good location, friendly staff and clean
8
Nahlásit hodnocení
Bryan J. Páry Philippines, 4. července 2015
too small for a couple

location. it is near the MTR.
3,7
Nahlásit hodnocení
Lee S. Páry Malaysia, 29. června 2015
Very small room with terrible toilet and bathroom

strategic location, friendly staff
5
Noisy sound from water pipe pressure.
Nahlásit hodnocení
Louise L. Obchodní cestující Hong Kong, 27. června 2015
Apple Hotel

Apple Hotel
4
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyApple Hotel Hong Kong - KoupelnaApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Interiér hoteluApple Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02