Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonésie (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Bazén Ari Putri Hotel Bali - Obchod s kávou / kavárna Ari Putri Hotel Bali - Restaurace Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Bazén Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Balkón/terasa Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Lázně
Ari Putri Hotel Bali - Lázně Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Restaurace Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Lázně Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu
Oblast: Sanur Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 285 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,0
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (285)
Seřazeno podle:
Julie W. Páry Czech Republic, 22. června 2013
prumerny hotel

dobra lokalita
6
podprumerny, nefungoval internet i kdyz bylo avizovano na webu, ze ma fungovat v celem hotelu, velky hluk z vedlejsiho pokoje behem noci
Nahlásit hodnocení
Cynthia M. Páry Australia, 23. srpna 2015
overnight stay

location, room size and breakfast
8
My husband and I enjoyed our stay at the Air Putri Hotel. We were only there one night and spent most of our time out and about in Sanur. The room was comfortable, the staff were friendly, overall good value for money.
Nahlásit hodnocení
Helen H. Jednotlivci Australia, 22. srpna 2015
Great small hotel

The Ari Putri is centrally located at the quiet end of Sanur. It was close to the beach and restaurants. It was quiet and the staff were very helpful. The food at the hotel was good.
8
This is a little gem of a hotel. It was so well located and central to everything. The rooms were spotlessly clean and the staff were very friendly. The breakfast is a bit basic but was more than enough. I took my own kettle so I could make a cup of tea when I wanted to. I thought it was good value for money and would stay here again.
Nahlásit hodnocení
Charlotte J. Páry France, 19. srpna 2015
Good place

Swimming pool, breakfast, location
9
Very nice
Nahlásit hodnocení
Grant H. Páry Australia, 19. srpna 2015
great hotel friendly comfortable

location comfortable nice pools
9
Really enjoyed our stay and would return
Nahlásit hodnocení
Wang Y. Skupiny China, 30. července 2015
Good Location

good Location, Friendly Staff, Room condition
7,3
Nahlásit hodnocení
Glenna-Faye D. Jednotlivci Australia, 21. července 2015
Good value for money

The pool was a very good size and here was another pool at the back. Good service when I arrived there at midnight. The breakfast was great and tasty.
8,7
Nice place to stay for the price. Only annoying thing was having to go down stairs and go up another flight of stairs to get to the dining area. Pool bar was not in use. Room was comfortable and very clean.
Nahlásit hodnocení
Malcolm F. Jednotlivci Australia, 20. července 2015
Nice quiet hotel near the beach.

Location near the beach, just a short walk through the Puri Satrian to get to the beach. Pool area is nice and quiet. Plenty of restaurants on the street outside.
8,3
I enjoyed my stay at the Ari Putri. I spent a lot of time relaxing around the pool area and going for long walks along the beach front. I had a standard room & it was clean and perfectly adequate for my purposes. WiFi was good through the hotel.
Nahlásit hodnocení
Robert M. Obchodní cestující Australia, 27. června 2015
A good value place to stay in Samur

Good staff; comfortable room; good access
7,3
Nahlásit hodnocení
Richard H. Páry Australia, 21. června 2015
Five night hassle free

Cleanliness Staff Performance Value for Money
9
Clean,Quiet,Friendly. Hassle free, Great restaurants with in walking distance from hotel. One street back from the beach
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - BazénAri Putri Hotel Bali - Obchod s kávou / kavárnaAri Putri Hotel Bali - RestauraceAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - BazénAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - Balkón/terasaAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - RestauraceAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - KoupelnaAri Putri Hotel Bali - Balkón/terasaAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Fitness prostoryAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - BazénAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03