Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonésie (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Bazén Ari Putri Hotel Bali - Obchod s kávou / kavárna Ari Putri Hotel Bali - Restaurace Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Bazén Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Exteriér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Balkón/terasa Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Lázně
Ari Putri Hotel Bali - Lázně Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Restaurace Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty Ari Putri Hotel Bali - Lázně Ari Putri Hotel Bali - Interiér hotelu
Oblast: Sanur Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 314 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (314)
Seřazeno podle:
Julie W. Páry Czech Republic, 22. června 2013
prumerny hotel

dobra lokalita
6
podprumerny, nefungoval internet i kdyz bylo avizovano na webu, ze ma fungovat v celem hotelu, velky hluk z vedlejsiho pokoje behem noci
Nahlásit hodnocení
Paul H. Páry Australia, 13. ledna 2016
A very pleasant surprise, Vaue for money.

Location, pools, and breakfast
8,3
I'll be back
Nahlásit hodnocení
Chatelain M. Jednotlivci France, 6. ledna 2016
should seriously improve breakfast

location, kind staff
7
overall nice.
Nahlásit hodnocení
Rodney H. Jednotlivci United States of America, 25. prosince 2015
Decent mid budget hotel

Nice pool, quiet location, and reasonably modern and well maintained
7,7
I had a nice stay. Rooms was a little small but clean and comfortable. Staff was helpful and it is located in a quiet yet convenient area of sanur.
Nahlásit hodnocení
Adam C. Skupiny United Kingdom, 22. prosince 2015
Sanur, great location!

Location, Staff and cleanliness
9
Great stay at the Ari putri, the staff were very friendly and helpful and the location is very good, a short drive from Sanur or Hyatt reef for surfing but in a nice quiet spot.
Nahlásit hodnocení
Rodrick A. Páry United States of America, 8. prosince 2015
Excellent Hotel

Nice Room, Nice Pools, Good Food
9
We enjoyed our stay at the Ari Putri Hotel. The people were friendly. We made some new friends. The food and service were good. The hotel room was not spectacular but it met our needs although it would have been nice to have a hot water pot.
Nahlásit hodnocení
Gene J. Páry United States of America, 7. prosince 2015
Beautiful traditional hotel

Nice quiet room, good food, caring local owners
9,3
We spent 5 nights swimming/lounging in their 2 pools. Our quiet queen was on the 3rd floor in the back. The breakfast buffet was complete and we also enjoyed lunch there each day. The location is 1 street back from Sanur Beach with three 5 star hotels between. Overall this hotel offered outstanding value.
Nahlásit hodnocení
Gordon R. Páry Canada, 25. listopadu 2015
Not what we were expecting

It is in a good location in Sanur. The pool is nice and the food is very good if you can get service.
6
We did not like this hotel and cacelled our stay after one night. The hotel rooms are very small and the facilities are over-rated. The staff appear indifferent to the patrons and service is poor except for the front desk staff and one of the porters.
Nahlásit hodnocení
Colin H. Jednotlivci Australia, 1. listopadu 2015
quiet hotel good location

location room size pool
9
only had 2 nights room clean and good size plenty of restaurants in the area shops ect nice size pool quiet nice hotel breakfast was ok staff helpfull
Nahlásit hodnocení
Allison K. Páry Australia, 29. října 2015
Awesome must stay

The price, the location and pina colada cocktails
9,3
It was awesome, so close to everything, has a spa that give good massages, the staff are very friendly and the grounds are so green and well kept! Would recommend to all my friends and family
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - BazénAri Putri Hotel Bali - Obchod s kávou / kavárnaAri Putri Hotel Bali - RestauraceAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - BazénAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - Balkón/terasaAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - RestauraceAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - KoupelnaAri Putri Hotel Bali - Balkón/terasaAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hostyAri Putri Hotel Bali - Fitness prostoryAri Putri Hotel Bali - Interiér hoteluAri Putri Hotel Bali - BazénAri Putri Hotel Bali - Exteriér hoteluAri Putri Hotel Bali - LázněAri Putri Hotel Bali - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07