nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty Ariva Gateway Kuching - Lobby Ariva Gateway Kuching - Bazén Ariva Gateway Kuching - Obchod s kávou / kavárna Ariva Gateway Kuching - Exteriér hotelu Ariva Gateway Kuching - Exteriér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 70
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 840 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,1
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (840)
Seřazeno podle:
Petr K. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 6. července 2012
dobrý hotel

vlastní kuchyň, blízko centra, větší pokoje
8,3
dobrý hotel blízko všech atrakcí ve městě,2 bedroom apartmán vhodný pro rodiny, z bazénu výhled na celý Kuching , bazén velmi mělký, mravenci na pokoji, poblíž shopping mall Sarawak Plaza, promenáda, směnárny, hotel cca do 30 minut od letiště
Philip L. Rodiny s malými dětmi Australia, 11. dubna 2015
Location was excellent but std was not up to scrat

Location, location and topspot
7
Good location, swimming pool is fine but breakfast and wifi was substd, only work occasionally . The lift didn't work for half a day.
Chun W. Obchodní cestující Singapore, 9. dubna 2015
Should be a 3 star serviced apartment

Location, Staff friendliness and ....
6,3
I thought a 4 Star Service apartment should be nice and good but it is otherwise. The room is big with big bed but as i sit on the chair after bathing, i feel itchy on my leg. The wifi is horrible. The signal is only strong at the lift lobby. I have to use the wifi at the lobby. Luckily, i can sit at the cafe and use my lappy.
David C. Páry Australia, 7. dubna 2015
great location, poor breakfast

location, spacious room, pool
7,7
Kuching is a great city and Ariva gateway is central to most things. breakfasts were very limited and hot food was not kept warm. The hotel pool area was delightful
Mohd N. Skupiny Malaysia, 23. března 2015
superb..

feel like home..
9,3
Very comfortable..
Norhisham A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. března 2015
Great Location & value.

The room was clean and comfortable. It is a great location, as it is not in a very touristy part of the city but you can walk to most all the major sites. It is also very close to the train station.
9,7
Hairulliza J. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. března 2015
Good location and staff

Location,staff,room facilities
8,3
Very comfortable,nice view but lack of parking
Allen T. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 3. března 2015
comfort trip

location, room is big, value
7,3
overall is good. would be better if 2 room keys is provided
Mariko R. Páry Estonia, 28. února 2015
good location and view

good location and view
6,3
The room was clean, view was nice, though I expected more from 4star hotel. Air condition was a bit noisy. The wifi did not work properly. Breakfast - dont expect much.
Tommy T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. února 2015
It's OK

Security, spacious, friendly
5,7
OK

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - BazénAriva Gateway Kuching - Obchod s kávou / kavárnaAriva Gateway Kuching - Exteriér hoteluAriva Gateway Kuching - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A03