Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 913 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,1
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (913)
Seřazeno podle:
Petr K. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 6. července 2012
dobrý hotel

vlastní kuchyň, blízko centra, větší pokoje
8,3
dobrý hotel blízko všech atrakcí ve městě,2 bedroom apartmán vhodný pro rodiny, z bazénu výhled na celý Kuching , bazén velmi mělký, mravenci na pokoji, poblíž shopping mall Sarawak Plaza, promenáda, směnárny, hotel cca do 30 minut od letiště
Nahlásit hodnocení
Nik Z. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 25. ledna 2016
Better look for another hotel.

Nil.
4,3
Floor carpet is dirty. Room and arrival hall is smelly. Breakfast (variety and deliciousness) is minimum. I will not come back to this hotel in future.
Nahlásit hodnocení
Morsin A. Skupiny Malaysia, 24. ledna 2016
Good

Good
9,7
Nice
Nahlásit hodnocení
Sui M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. ledna 2016
Good location

Good location but old everything
5
Pleasant stay.
Nahlásit hodnocení
Jun J. Skupiny Singapore, 10. ledna 2016
Good stay

The room was spacious and location was good
7
Nahlásit hodnocení
Anu B. Páry India, 3. ledna 2016
Good stay but not four star

staff was accommodating and helpful, near to main locations
6,3
This is basically a serviced apartment. Facilities were OK but not good as 4 star. We stayed in delux room. The corridors were smelly. Reception was on 4th floor. Pool and gym were small. Internet was very week. There were no Christmas or new year celebrations.
Nahlásit hodnocení
Mohamad F. Páry Malaysia, 28. prosince 2015
The worst hotel I've ever been!

The view was nice from my room at 10th floor
5
BAD : 1. Can't connected any wifi in room 2. Pool depth just avaible for kids play, around 1m. 3. My twin single bed, one ok and another when smell like baby shit, maybe from previous customers,they don't wash the bedsheet! 4. Need to take different lifts for reach 10th floor GOOD: 1. Nice view
Nahlásit hodnocení
Chee H. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. prosince 2015
Lobby is too small !

Location, Landmark and shopping, walking distance to major tourist spot in the city.
6,7
Rooms comfortable but not the breakfast. Front office staff recommended wrong taxi service to tourist attractions, we have to paid more than RM 500 for a not good conditions taxi to two places(Cultural Village & Serikin) from 11 AM to 5 PM, we felt cheated !
Nahlásit hodnocení
Keat H. Obchodní cestující Malaysia, 11. prosince 2015
Kuching hotell

Location
7,7
Nahlásit hodnocení
Ean P. Obchodní cestující Malaysia, 10. prosince 2015
Clean

near to work place, shopping mall and clean
7
clean
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - OkolíAriva Gateway Kuching - Exteriér hoteluAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - BazénAriva Gateway Kuching - BazénAriva Gateway Kuching - VybaveníAriva Gateway Kuching - Obchod s kávou / kavárnaAriva Gateway Kuching - Prostory pro setkáváníAriva Gateway Kuching - Prostory pro setkáváníAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hostyAriva Gateway Kuching - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06