Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem District, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Silver Moon Lakeview Hotel
Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Lobby Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Interiér hotelu Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Lobby Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Vyhlídka Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Restaurace Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Restaurace Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Koupelna Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Golfový kurz Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Balkón/terasa Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Vyhlídka Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Koupelna Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Koupelna Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Vyhlídka Artisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Hoan Kiem District Počet pokojů: 23
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 185 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,1
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (185)
Seřazeno podle:
Octavia W. Skupiny New Zealand, 29. července 2015
Great staff who work really hard!

Location, view, staff
9,3
Fantastic staff who really worked hard to ensure we had a good stay. On the day we checked out, my mum was unwell, the staff were very apologetic that they couldnt extend the check out time, so my mum sat in thr nice cool foyer while the staff brought her cups of tea and fruit. Really sweet of them :)
Nahlásit hodnocení
Adrian C. Páry New Zealand, 28. července 2015
Lovely small hotel

Location view staff
8,3
Great stay best location quiet but in old quarter fantastic staff
Nahlásit hodnocení
Mai A. Páry Vietnam, 25. července 2015
Comfortable stay

Adequate room facilities, nice view, convenient location
8
This is our second time staying in this hotel. We booked a Deluxe lake view room and we were given the room on top which we have to go up 1 floor by staircase, however the view to the lake is quite nice. We were expecting a bathtub like the other Deluxe room on lower floor but it was unfortunately equipped with a not-so-nice shower. Overall, we still had a pleasant stay in the hotel and we were allowed to check out late.
Nahlásit hodnocení
Samuel S. Jednotlivci Indonesia, 20. července 2015
the rroom with balcony

The location is very strategic. The balcony room is lovely with a tree in front.
8,7
Nahlásit hodnocení
Syrita N. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 9. července 2015
Backpacking Family

Location,Staff and Tours
8
It was good for the price. Even though you are right in the thick of the city with the hustle and bustle of the traffic you can not hear it from your room. The city view rooms are better than the lake view as you had a balcony and the lake view was not that great.
Nahlásit hodnocení
Tarida R. Jednotlivci Thailand, 3. července 2015
good hotel

good room clean hotel good staff
7,7
fantastic
Nahlásit hodnocení
Alexandra D. Jednotlivci France, 28. června 2015
Perfect location to visit old city

location, staff, clean
9,3
Nahlásit hodnocení
Jeffrey G. Jednotlivci United States of America, 13. června 2015
My thoughts

Location, view, staff
8,3
It was a nice experience. The staff was very accommodating and was able to assist with my requests during and prior to my stay. The location is great in the old quarter and clean nice room with a great view of the lake.
Nahlásit hodnocení
Alan S. Jednotlivci Denmark, 20. května 2015
Friendly staff, great location, clean

Friendliness, location, view (depending on room type)
8,7
Great stay for 3 nights. Location is perfect - quiet but only a few minutes walk from Hoan Kiem Lake. The staff is really friendly and a great asset to the hotel! Room was basic but clean and cosy. After upgrading I got a perfect view of the lake. Breakfast is okay and is eaten at the opposite building where you can sit on the balcony overlooking the vietnamese morning life. If/when going back to Hanoi, I wouldn't mind staying at the Artisan Lakeview Hotel again.
Nahlásit hodnocení
Milos P. Jednotlivci Slovenia, 19. května 2015
highly recommended

staff, price, location
8,7
Very pleasant
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Artisan Lakeview Hotel HanojArtisan Lakeview Hotel Hanoj - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Interiér hoteluArtisan Lakeview Hotel Hanoj - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - VyhlídkaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - RestauraceArtisan Lakeview Hotel Hanoj - RestauraceArtisan Lakeview Hotel Hanoj - KoupelnaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Golfový kurzArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Balkón/terasaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - VyhlídkaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - KoupelnaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - KoupelnaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - VyhlídkaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - KoupelnaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - KoupelnaArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Interiér hoteluArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Interiér hoteluArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyArtisan Lakeview Hotel Hanoj - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08