Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Restaurace Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Artotel Surabaya Surabaya - Restaurace Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 104
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 743 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (743)
Seřazeno podle:
Emilia F. Páry Indonesia, 22. července 2015
great location!

location, design, price
8,3
Great location. The room is clean. Great value
Nahlásit hodnocení
I M. Páry Indonesia, 17. července 2015
Great for Value

Cheap, Clean, Nice Location
7
Overall is good, clean and large room.
Nahlásit hodnocení
Selvi R. Jednotlivci Indonesia, 13. července 2015
need to improve the bathroom cleanliness

the friendliness of the staf, the location and the the architecture it was great
6,3
Nice but just need to improve so that we can choose artotel for next time
Nahlásit hodnocení
Oscar W. Jednotlivci Indonesia, 13. července 2015
Awesome hotel service and smile

Good Staff, good food, good service
10
artotel has an awesome service, very helpful staff, i wish that artotel have a gymnasium and pool
Nahlásit hodnocení
Bambang M. Obchodní cestující Indonesia, 9. července 2015
Top Banget

Price, Location and Clean
9,3
It was great.
Nahlásit hodnocení
Suprapto N. Obchodní cestující Indonesia, 4. července 2015
Value

Value
6
Value
Nahlásit hodnocení
Patrisia K. Páry Indonesia, 28. června 2015
Cozy hotel

Clean, good service, good location
8,3
Nahlásit hodnocení
Koh Y. Páry Singapore, 28. června 2015
Enjoyable stay

Pretty decor, good breakfast, fast service
8
I like the artistic decor of this hotel - it is filled with vibrant designs and art pieces. The hotel breakfast had a good range of options and the food was good as well. The staff was also efficient and helpful.
Nahlásit hodnocení
Sp T. Obchodní cestující Indonesia, 24. června 2015
Artotel Experience

lobby cafe
5,7
staff is not well trained and super slow in responding to guest requests
Nahlásit hodnocení
Ho L. Obchodní cestující Singapore, 22. června 2015
Clean Comfortable and good location.

Cleanlliness, good breakfast, good location
6,3
This was my repeat stay perhaps the 7th? I love this hotel. The room are clean, comfortable and lively with the art. Great break fast and friendly staff. Great location and easy to get taxi. You can order for room massage if you have a tired day . Made my stay very pleasant. I will be back again.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06