Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Restaurace Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Artotel Surabaya Surabaya - Restaurace Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 104
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 729 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (729)
Seřazeno podle:
Patrisia K. Páry Indonesia, 28. června 2015
Cozy hotel

Clean, good service, good location
8,3
Koh Y. Páry Singapore, 28. června 2015
Enjoyable stay

Pretty decor, good breakfast, fast service
8
I like the artistic decor of this hotel - it is filled with vibrant designs and art pieces. The hotel breakfast had a good range of options and the food was good as well. The staff was also efficient and helpful.
Sp T. Obchodní cestující Indonesia, 24. června 2015
Artotel Experience

lobby cafe
5,7
staff is not well trained and super slow in responding to guest requests
Ho L. Obchodní cestující Singapore, 22. června 2015
Clean Comfortable and good location.

Cleanlliness, good breakfast, good location
6,3
This was my repeat stay perhaps the 7th? I love this hotel. The room are clean, comfortable and lively with the art. Great break fast and friendly staff. Great location and easy to get taxi. You can order for room massage if you have a tired day . Made my stay very pleasant. I will be back again.
Novita A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. června 2015
art hotel with unique art, food and environment

food, clean, and environment full of trees and garden near dr soetomo. I like to stay here.
9,3
from my sister
Arthur E. Páry Indonesia, 10. června 2015
Friendly staf and value for money

Good and central location, friendly staf , clean
7,7
Pleasant stay, good service
Jemmy G. Obchodní cestující Indonesia, 5. června 2015
Good and clean hotel. Strategically located.

Clean room, location, value
8
Good as usual. Staffs are friendly. Rooms are clean. Breakfast not so good as before. Convenient store next door gone.
Ivan S. Páry Indonesia, 31. května 2015
nice art hotel

decoration, hotel's cafe, room
7,7
Christian L. Obchodní cestující Indonesia, 28. května 2015
Good Hotel

Location, Clean & Comfort
6
Christian L. Obchodní cestující Indonesia, 28. května 2015
Good Hotel

Location, Clean & Comfort
6

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07