nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Restaurace Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Artotel Surabaya Surabaya - Restaurace Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Artotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 104
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 586 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,9
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (586)
Seřazeno podle:
Anna K. Jednotlivci Indonesia, 14. září 2014
Good location, unique decor, good value for money.

Unique decor, spacious bathroom, good value for money.
8,3
It was a pleasant stay. The only critique I would have is it just need a little improvement on wifi connection, sometimes is unstable.
Aba B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. září 2014
Nice arty hotel

Design, value, location
7,3
Stephanus A. Páry Indonesia, 14. září 2014
nice quirky hotel with a touch of art

the location is superb...right in the middle of the city,yet still allows nice ambience of big tree shading. very cozy & artistic ambience.
7,3
It was a pleasant stay overall, just overlook the awful breakfast quality and even worse coffee...but u can find great breakfast anywhere around the city if u know where to look...the lobby was modern, nice and artistic, the room was actually well spaces for the value..
Shella E. Obchodní cestující Indonesia, 11. září 2014
Overall is good

Location, cleanliness, comfort
4,7
nice
Gabrielle D. Obchodní cestující Australia, 5. září 2014
Funky and functional

Design, functional, good restaurant
9
A great spot to stay, in a cute, central neighbourhood. Good restaurant in the lobby and of course the art and design make it interesting. The studio is small, yes, but well designed so it's comfortable. Good value.
Budi H. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 31. srpna 2014
Nice place to stay to enjoy Surabaya.

Ambience, Bedroom, Breakfast
10
Very nice, I will be back there for sure.
Ines E. Obchodní cestující Spain, 24. srpna 2014
Perfect. Excellnt valule for money

design, practical, athmosphere
10
Very good. Perfect combination of artistic place AND practical place to stay
Ho L. Obchodní cestující Singapore, 18. srpna 2014
Pleasent stay at Artotel

Clean & comfortable room, free wifi and good location
6,7
I have a pleasant stay at the Artotel. Clean comfortable room and Indonesian breakfast and you can ask for omelete and bread available for those who like it. I was given 3 passwords for my 3 devices. The counter staff were friendly and helpful. I will be using the same hotel on the next trip.
Felix B. Páry Indonesia, 31. července 2014
Good Hotel

good service, clean, comfort
8
Kuek M. Obchodní cestující Malaysia, 18. července 2014
so far so good

so far so good
6
so far so good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3A01