Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 854 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (854)
Seřazeno podle:
Wei L. Jednotlivci Singapore, 24. dubna 2016
will come back again
6,7
Everything just good.We are satisfied.
Nahlásit hodnocení
Sute D. Obchodní cestující Indonesia, 21. dubna 2016
First time stay
4,7
The staff hotel is nice, hotel room ia ok and the location is good
Nahlásit hodnocení
Felik F. Obchodní cestující Indonesia, 20. dubna 2016
Goood Hotel
4,7
Nice stay
Nahlásit hodnocení
Ho L. Obchodní cestující Singapore, 14. dubna 2016
Clean and convenient
4,7
I had stay many times at Artotel. I enjoy the ambience especially with the Art display. The room and bed are clean; like the additional pillows. There is a good spread for breakfast. But they dont provide whole meal. You can get eggs. You can taxi to Tunjugan Plaza. There are restaurants nearby. I will stay this hotel again..
Nahlásit hodnocení
Djuna A. Obchodní cestující Indonesia, 10. dubna 2016
very nice
6,7
Very convinient
Nahlásit hodnocení
Yumi M. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 4. dubna 2016
nice and comfort place
5,7
We were satisfied stay at artotel. Good food, nice and comfort place. Their staff are very friendly and helpfull. Recommended place to stay when you are at Surabaya.
Nahlásit hodnocení
Nicholas T. Jednotlivci Malaysia, 27. března 2016
Clean, tastefully decorated and friendly staff
5,7
Room was a little small but perfect if alone or for a couple. Comfortable bed, clean and uniqely decorated. Work table is a little small if you plan on a business trip and there is no mini fridge. Location isn't bad, quite well located and easy to find. Staff are friendly. Breakfast variety is limited but otherwise delicious. Wonderful and pleasant stay all in all.
Nahlásit hodnocení
Vic S. Páry Indonesia, 25. března 2016
great location. great breakfast. great value
5,3
great location. great breakfast. great value
Nahlásit hodnocení
Prabha G. Obchodní cestující New Zealand, 23. března 2016
Impressive first stay
5,3
Very friendly and helpful staff. Clean rooms.
Nahlásit hodnocení
Sri A. Obchodní cestující Indonesia, 21. března 2016
super bersih, ramah dan lezat makanannya

bersih.. pelayanan ramah dan lezat sarapannya
9,7
very comfortable.. however need consideration to put space for personal toilet stuff in toilet and power plug is very less, near toilet or wardrobe.. specialy for women need make up or hair do near mirror.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - RestauraceArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostyArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hoteluArtotel Surabaya Surabaya - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02