Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonésie 20114 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Asean International Hotel Medan - Prostory pro setkávání Asean International Hotel Medan - Restaurace Asean International Hotel Medan - Pub/lounge Asean International Hotel Medan - Taneční sál Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Taneční sál Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Taneční sál Asean International Hotel Medan - Restaurace Asean International Hotel Medan - Interiér hotelu Asean International Hotel Medan - Interiér hotelu Asean International Hotel Medan - Interiér hotelu Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Bazén
Asean International Hotel Medan - Lobby Asean International Hotel Medan - Restaurace
Oblast: Medan Petisah Počet pokojů: 218
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 255 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
7,5
Personál
6,4
Stav hotelu/čistota
6,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (255)
Seřazeno podle:
Hanafiah A. Jednotlivci Malaysia, 27. července 2015
WISH MY STAY WAS BETTER

1. The friendly staff 2. Good location 3. Good and clean room
7
My stay was not really enjoyable cause two days in a row the housekeeping people did not put new towels in my room after they took away the dirty ones. The toiletries was not refilled on the second day, had to call for a new one. And guest have to pay for parking at the hotel? Seriously this is something new for me in all my visits to Medan.
Nahlásit hodnocení
Bryan D. Rodiny s malými dětmi Australia, 25. července 2015
Bordoh Hotel
4
I booked 3 rooms for my wife and family, They all said they had a bad stay, Aircons not cold, beds uncomfortable, shower and toilets bad condition, smelly and water was brown and taps leaking water, Noises on roof, bad rooms. Hotel condition Not as advertised! Not recommended for familys, especially with children. My Family will never stay there again
Nahlásit hodnocení
Mohd R. Jednotlivci Malaysia, 27. června 2015
good awesome great

awesome
6
good
Nahlásit hodnocení
Cheang K. Páry Malaysia, 26. června 2015
good

not bad location. service good.
6
so far ok if can air corn can more cold.
Nahlásit hodnocení
Adi S. Obchodní cestující Indonesia, 10. června 2015
Too bad now.

No good
4,3
Unconfortable
Nahlásit hodnocení
Sanjayvarman R. Obchodní cestující Malaysia, 10. června 2015
Not as expected

none to be honest
4
disappointed as the hotel looks jaded, rooms was not clean light were not functioning well breakfast was bad and choices were less compared to other 4 star hotels...a lot of room for improvement
Nahlásit hodnocení
Suria D. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 1. června 2015
location

location beat the mall.beat kfc easy to find public transport
7,3
Im already booking 2 room.but one room its big problem.the door can not to the open.SSO in the table can't using for mobile.no power ..
Nahlásit hodnocení
Faisal B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 5. dubna 2015
Good Location

Location 3x
6,3
Nice, easy to find some food like Durians, KFC, Killiney and others. Daughter happy to swim.
Nahlásit hodnocení
Karlina S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 29. března 2015
cleanless

Only area
4,3
The hotel bed is old until the bed's spring become lower , need to change new bed, the lamp too bright , the toilet is dirty and the shower pipe is broken (water not come out evenly) . The worst case the Air condition was not functioning , I slept in sweat while the AC indicated 16 Degree celcious. the lift also dirty I just feel not uncomfortable stay this hotel again even the rate is quite expensive for this kind of service
Nahlásit hodnocení
Tjin K. Obchodní cestující Indonesia, 18. března 2015
Poor Service

Clean, Comfort, and the location near to main street
7,3
Poor service, no toilettries in bathroom.. and the slowly receiptionist action.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - Prostory pro setkáváníAsean International Hotel Medan - RestauraceAsean International Hotel Medan - Pub/loungeAsean International Hotel Medan - Taneční sálAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Taneční sálAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Taneční sálAsean International Hotel Medan - RestauraceAsean International Hotel Medan - Interiér hoteluAsean International Hotel Medan - Interiér hoteluAsean International Hotel Medan - Interiér hoteluAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - BazénAsean International Hotel Medan - LobbyAsean International Hotel Medan - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02