Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonésie 20114 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Asean International Hotel Medan - Restaurace Asean International Hotel Medan - Taneční sál Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Taneční sál Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Taneční sál Asean International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Asean International Hotel Medan - Bazén
Oblast: Medan Petisah Počet pokojů: 218

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 282 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
7,4
Personál
6,2
Stav hotelu/čistota
6,1
Pokojový komfort/standard
6,3
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (282)
Seřazeno podle:
Simorangkir Y. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. prosince 2015
Asean International Hotel
2,7
.....
Nahlásit hodnocení
Yu J. Páry Malaysia, 26. prosince 2015
Need Improvement

Most of the staff there are quite friendly, despite that they can't speak English well. The location is good and near to Medan Fair and beside a grocery shop & KFC.
6,3
My room 723 air conditioner takes forever to cool the room, very hot. I can't access to wifi at all, the male receptionist on 25/12/2015 was not friendly and seems frustrated that I questioned why I can't connect to the internet.
Nahlásit hodnocení
Azida H. Páry Malaysia, 24. prosince 2015
not respect

nothing
4,3
Nahlásit hodnocení
Lukman M. Obchodní cestující Indonesia, 18. prosince 2015
An Average Hotel

No idea because I was late check in and early morning check out
4
I don't have strong experiences to share
Nahlásit hodnocení
Nordin M. Jednotlivci Malaysia, 10. prosince 2015
The worst 4 star hotel I have experience so far.

Location, concierge staff .
5
I am not satisfy with what I have paid. Check-in took very long, almost one hour. The receptionist said that he didn't find any booking in their system.
Nahlásit hodnocení
Jaafar M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 9. prosince 2015
Service & condition of hotel is very bad
4
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Zainuddin Y. Obchodní cestující Malaysia, 7. října 2015
Nothing i can think of...
3
Terrible hotel,3times change room,due to.many factors...
Nahlásit hodnocení
Lenna L. Jednotlivci Indonesia, 11. září 2015
teribble

Asean International Hotel
2,7
It's my nightmare... so dirty....
Nahlásit hodnocení
Hanafiah A. Jednotlivci Malaysia, 27. července 2015
WISH MY STAY WAS BETTER

1. The friendly staff 2. Good location 3. Good and clean room
7
My stay was not really enjoyable cause two days in a row the housekeeping people did not put new towels in my room after they took away the dirty ones. The toiletries was not refilled on the second day, had to call for a new one. And guest have to pay for parking at the hotel? Seriously this is something new for me in all my visits to Medan.
Nahlásit hodnocení
Bryan D. Rodiny s malými dětmi Australia, 25. července 2015
Bordoh Hotel
4
I booked 3 rooms for my wife and family, They all said they had a bad stay, Aircons not cold, beds uncomfortable, shower and toilets bad condition, smelly and water was brown and taps leaking water, Noises on roof, bad rooms. Hotel condition Not as advertised! Not recommended for familys, especially with children. My Family will never stay there again
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - RestauraceAsean International Hotel Medan - Taneční sálAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Taneční sálAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Taneční sálAsean International Hotel Medan - Pokoj pro hostyAsean International Hotel Medan - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02