Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Asoka City Bali Hotel

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Hotel Asoka City Home
Asoka City Bali Hotel Bali - Interiér hotelu Asoka City Bali Hotel Bali - Bazén Asoka City Bali Hotel Bali - Bazén Asoka City Bali Hotel Bali - Bazén Asoka City Bali Hotel Bali - Recepce Asoka City Bali Hotel Bali - Recepce Asoka City Bali Hotel Bali - Recepce Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Bazén Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Lobby Asoka City Bali Hotel Bali - Bazén Asoka City Bali Hotel Bali - Bazén Asoka City Bali Hotel Bali - Obchod s kávou / kavárna Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Bazén Asoka City Bali Hotel Bali - Lobby Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty Asoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta Počet pokojů: 60

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 599 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,8
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (599)
Seřazeno podle:
Linda Z. Páry Indonesia, 30. října 2015
Good hotel

cheap and nice
10
comfortable
Nahlásit hodnocení
Dale V. Páry Australia, 27. října 2015
Quiet location, very cheap!

Cheap, WiFi, big pool
7,3
Nahlásit hodnocení
Mia S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. září 2015
Broken aircon

Staff feedback for the aircon, location, bed
5,3
Nahlásit hodnocení
Jason E. Skupiny Australia, 11. září 2015
Great rooms for the price

Good staff clean and good value
9,7
Perfect
Nahlásit hodnocení
Qayyum O. Jednotlivci Malaysia, 6. září 2015
Value for money

Value for money, Good Location, Comfy
6,3
Just few minutes distance by car to and from Gusti Ngurah Rai Airport. Checked in late night, check in counter still open. The cafe sold no food, just make sure to bring your own in case you are arrive late like me. I always bring my own in case I'm too tired to buy one. Quite and peaceful location. Walk to beach is only about 10 minutes. Why I choose this hotel was the price. Low price more nights.
Nahlásit hodnocení
Amelia S. Skupiny Indonesia, 1. září 2015
ok

location, staff, pool
7
Ok
Nahlásit hodnocení
Amelia S. Skupiny Indonesia, 31. srpna 2015
good

pool, room, staff
7
Good.
Nahlásit hodnocení
Rahul H. Jednotlivci United States of America, 19. srpna 2015
Two night stay

Proximity to the the airport, clean, friendly
9,7
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Nahlásit hodnocení
Nuttinee S. Jednotlivci Thailand, 16. srpna 2015
Asoka City home valued acoomodation

room rate , cleanliness, peaceful
8,7
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Nahlásit hodnocení
Cheryl Y. Skupiny Singapore, 7. srpna 2015
Pleasant Stay

Staff, spacious room and cooking area
7,7
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Asoka City Bali Hotel BaliAsoka City Bali Hotel Bali - Interiér hoteluAsoka City Bali Hotel Bali - BazénAsoka City Bali Hotel Bali - BazénAsoka City Bali Hotel Bali - BazénAsoka City Bali Hotel Bali - RecepceAsoka City Bali Hotel Bali - RecepceAsoka City Bali Hotel Bali - RecepceAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - BazénAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - LobbyAsoka City Bali Hotel Bali - BazénAsoka City Bali Hotel Bali - BazénAsoka City Bali Hotel Bali - Obchod s kávou / kavárnaAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - BazénAsoka City Bali Hotel Bali - LobbyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hostyAsoka City Bali Hotel Bali - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01