Podrobnosti mého hledání

Kam se chcete vydat?
Mé oblíbené hotely
Mé naposledy prohlížené nabídky ubytování

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thajsko 83100

Všechny vaše uložené oblíbené hotely najdete na seznamu 'Mé oblíbené hotely'.
Vyberte své pokoje
12 února 2016 - 14 února 2016 | 2 nocí
Typy pokojů Max.
Cena
za pokoj a noc
Pokojů
Vašim požadavkům nevyhovují žádné pokoje. Více pokojů se vám zobrazí, jakmile upravíte vaše filtry.

Vlastnosti hotelu Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach


Vybavení hotelu

  • bar
  • bar u bazénu
  • business centrum
  • expresní přihlášení a odhlášení z hotelu
  • hlídání dětí
  • kavárna
  • knihovna
  • kuřácká část
  • nonstop recepce
  • odvoz na/z letiště
  • okružní jízdy
  • pokojová služba
  • prádelna
  • přeprava do hotelu / na letiště
  • recepce
  • restaurace
  • rodinný pokoj
  • směnárna
  • společenské prostory
  • trezor
  • úschovna zavazadel
  • výtah
  • zamykatelné skříňky
  • zařízení pro tělesně postižené

Sporty a rekreace

  • bazének (dětský)
  • dětský klub
  • fitness centrum
  • lázně
  • masáž
  • pára
  • sauna
  • venkovní bazén
  • vířivka
  • zahrada

Internet

  • Wi-Fi na veřejných místech
  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

Parkování

  • parkoviště

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!
Resort - popis
Umístěný v Kata, Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach je ideálním místem pro pocítění města Phuket...vidět víc Umístěný v Kata, Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach je ideálním místem pro pocítění města Phuket a jeho okolí. Hotel leží 20 km od centra města a poskytuje přístup k důležitým městským zařízením. Pro ty z vás, kteří se chtějí vydat ven, Dino Park Mini Golf, Commemoration of Princess Mothers Stadium, Pláž Kata jsou jen některé z atrakcí dostupné návštěvníkům.

Využijte bohatství bezkonkurenčních služeb a vybavení v tomto hotelu ve městě Phuket. Hotel nabízí přístup k široké škále služeb, včetně Wi-Fi zdarma ve všech pokojích, nonstop recepce, zařízení pro tělesně postižené, expresní přihlášení a odhlášení z hotelu, úschovna zavazadel.

Vychutnejte si vysoce kvalitní vybavení pokojů, v některých pokojích včetně připojení k internetu (Wi-Fi), Wi-Fi připojení k internetu (bezplatné), nekuřácké pokoje, klimatizace, stůl, které vám pomohou dobít energii po dlouhém dnu. Kromě toho vám spousta hotelových rekreačních nabídek zaručuje množství aktivit během vašeho pobytu. Když hledáte komfortní a pohodlné ubytování ve městě Phuket domovem vám bude hotel Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach.
Resort - podmínky
Užitečné informace
Jídlo, pití a zábava

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Všechna hodnocení (1980)

Obchodní cestující (29)

Páry (1061)

Jednotlivci (191)

Rodiny s malými dětmi (356)

Rodiny se staršími dětmi (190)

Skupiny (153)

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,0
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
9,0
Všechna hodnocení (1980)
Seřazeno podle:
Tomas V. Páry
Czech Republic, 10 dubna 2015
nice

Beach, accomondation, staff ,pool
7,7
julie L. Rodiny s malými dětmi
Vietnam, 10 února 2016
Beautiful hotel with a wonderful staff

Luxury amenities, in a gorgeous room. In my kids words: "this is the best hotel in the whole world!" The breakfast buffet is incredible - probably my favourite buffet ever!
9
Awesome!
Seung L. Rodiny s malými dětmi
South Korea, 07 února 2016
Not for family with young children

Location to Kata beach even though there is a steep hill.
5
Staff was not very friendly. Breakfast was simple. Breakfast dishes were not reachable by young children as it was too high. No kids plates or utensils
Stephanie S. Rodiny se staršími dětmi
Singapore, 25 ledna 2016
5 mins walk to Kata Beach

Location, spacious room and good service
8,7
We have enjoyed our stay at the Avista Phuket. The room is spacious, Kata beach is only 5 mins walk from the hotel. The hotel staff especially Irene and the F&B Manager Supoj tried their level best to provide the guest with the best of their ability. Very attentive to our request and details. Thank you!
JJ H. Páry
Singapore, 10 ledna 2016
Perfect Service & Great Hotel

5stars Hotel, Nice & Comfort Room
10
Had a great and lovely anniversary celebration there! Good arrangement of staff, nice view, big room, friendly staff with full of smiles. 5min to kata beach. Free shuttle bus provided. Definately will come back again! Fantastic holiday there.
Dang T. Rodiny s malými dětmi
Australia, 24 prosince 2015
Fantastic holiday - with the best service at Avist

Room comfort, good services and best Ocean view. The staffs are very attentive to requests. I would recommend for other tourists and friend to stay at Avista Phuket Resort.
10
Fantastic holiday and stay at Avista Phuket resort
glen A. Páry
United Kingdom, 24 prosince 2015
Good Stay

Room, staff and pool area
8,3
This Hotel was very clean and presentable. The staff were extremely friendly and helpful. We had nine days there which we enjoyed . The general layout was good with nice lounging and pool areas (for all ages). The Hotel is not far from the towns bars and restaurants.....although the hotel is on small but very steep hill which may not be suitable for some people. The breakfast was adequate but after 9 days a little repetitive. The hotel held a buffet and pasta bar on a Tuesday evening and I would recommend the pasta bar, it was very tasty and a nice change from all the Thai food we have eaten. All in all it was a great stay.
JANG L. Rodiny s malými dětmi
South Korea, 24 prosince 2015
Great as expected except 1 thing.

Fit with what we expected, Quiet , modern, and clean.
8
As Nice as expected, except Need to walk up the hill about 100meters on sunshine , which cause a sweat after short trip to town. viewed b4 I reserved , but check it out the hill. If you have kid ,it will cause the Minus . Otherwise Nice hotel.
saw D. Rodiny s malými dětmi
Singapore, 20 prosince 2015
will recommend to friends & come back in next visi

staff able to communicate with guests.good location & privacy,spacious room.
8
Peaceful.
maarten C. Rodiny se staršími dětmi
Netherlands, 19 prosince 2015
Nice hotel close to Karong/Kata beach and center

Excellent rooms, nice swimmingpool, friendly staff
9
It is a nice hotel, not directly at the beach, but fairly close. Great room with good beds and full euipped. Swimmingpool is great.

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Daně a servisní poplatky jsou obecně použité poplatky, které Agoda platí prodávajícímu, nebo které jsou vybíbány prodávajícím. Pro více informací, prosím viz Podmínky použití Agoda. Daň a servisní poplatky mohou také obsahovat poplatky, které si Agoda ponechává, jako náhradu za zpracování rezervace.