Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Axel Hotel Berlin

Lietzenburger Strasse 13-15, Schöneberg, Berlín, Německo (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Axel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Axel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Axel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Axel Hotel Berlin Berlín - Koupelna Axel Hotel Berlin Berlín - Koupelna Axel Hotel Berlin Berlín - Koupelna Axel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu
Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Fitness prostory Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Pub/lounge Axel Hotel Berlin Berlín - Pub/lounge Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu Axel Hotel Berlin Berlín - Restaurace Axel Hotel Berlin Berlín - Pub/lounge Axel Hotel Berlin Berlín - Restaurace
Oblast: Schöneberg Počet pokojů: 86
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 111 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,7
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (111)
Seřazeno podle:
Pavel R. Jednotlivci Czech Republic, 20. března 2011
krásný hotel v centru

Krásný hotel v gay zoně.
10
Moc hezký hotel,jen pár minut od centa.V okolí hotelu spousta gay podniků.Doporučuji tento hotel.Moc příjemný personál.Parkování je v dosahu asi 5min.od hotelu.
Nahlásit hodnocení
Rudolph V. Jednotlivci United Kingdom, 10. července 2015
Great location nothing else

Location, location and location
6
The stay was good from the point of view that it is centrally located. The room was exceptionally small, painted black with very little lighting, making it difficult to find things. I went out a bought a torch. The shower is so small and once you have showered the toilet is also wet by default. There was nowhere to put my luggage other than on the bed. The so called doubled bed was barely a 3/4 bed.
Nahlásit hodnocení
Hans-Dieter M. Páry Australia, 6. července 2015
Pleasant stay

Location, practicality, friendliness
3
A pleasant stay, with airconditioned relief from the heatwave
Nahlásit hodnocení
Marcos D. Jednotlivci United States of America, 28. června 2015
Good stay

staff sympathy specially Carlos from reception
8,3
Nahlásit hodnocení
Martti M. Obchodní cestující Estonia, 29. dubna 2015
gay paradise

proximity to gay bars, all the men you can eat, welcoming
9,7
Awesome hotel! Honestly, I had never stayed in a gay hotel before and this was quite an experience! Staff were very friendly and upgraded me to Junior suite. My room was spacious, clean, quite new, with comfy bed. hot tub and great shower! The spa is also worth going if you want to meet other guys staying at the hotel. Hotel's burger bar is good - buffet breakfast was really nice! Gay bars are located just around the corner from the hotel. Would definitely stay again and recommend to friends!
Nahlásit hodnocení
Sung B. Obchodní cestující South Korea, 23. ledna 2015
Fun gay friendly hotel

Good money value, location, gay friendly
8,7
It was fun to stay this hotel. It was good money value and good location for gays. The only thing the room didn't have proper cloth closet, neither sleepers which were something basic, but have small roof top spa which is plus at night.
Nahlásit hodnocení
Sung B. Obchodní cestující South Korea, 21. ledna 2015
Fun gay friendly hotel

Money value, location, gay friendly
8,7
It was fun to stay this hotel. It was good money value and good location for gays. The only thing the room didn't have proper cloth closet, neither sleepers which were something basic, but have small roof top spa which is plus at night.
Nahlásit hodnocení
Hugh D. Páry United States of America, 1. září 2014
Axel in Barcelona: great. Axel in Berlin: poor.

restaurant staff, location to night life, ease of hotel
5,7
Just ok, room was very small and bathroom didn't function well. NO wifi service for 3 days and it was reported to staff, who said they would reply and never did. Poor. Unacceptable. Condition of hotel seemed unkept. I would not recommend this hotel.
Nahlásit hodnocení
Rainer J. Jednotlivci Germany, 21. července 2014
Good location, modern hotel, pleasant stay

close to nightlife, very close to public transport, great staff
7,7
I had a very nice stay at Axel Hotel in Berlin. Friendly staff at reception, decent sized room and right next to bars and restaurants. I had no issues with the wifi. It worked fine for me as some reviews mentioned the speed etc. of it. Only hiccup was that the key I was given didn't work at the door so I had to make my way back to reception to get it fixed. All in all I enjoyed my stay there and would return without any hesitation.
Nahlásit hodnocení
Bich D. Jednotlivci Australia, 20. června 2014
average

location, gay theme,
5,3
average
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Axel Hotel Berlin BerlínAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - KoupelnaAxel Hotel Berlin Berlín - KoupelnaAxel Hotel Berlin Berlín - KoupelnaAxel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Exteriér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Fitness prostoryAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Pub/loungeAxel Hotel Berlin Berlín - Pub/loungeAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - RestauraceAxel Hotel Berlin Berlín - Pub/loungeAxel Hotel Berlin Berlín - RestauraceAxel Hotel Berlin Berlín - Prostory pro setkáváníAxel Hotel Berlin Berlín - Prostory pro setkáváníAxel Hotel Berlin Berlín - RestauraceAxel Hotel Berlin Berlín - Fitness prostoryAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - KoupelnaAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - Pokoj pro hostyAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hoteluAxel Hotel Berlin Berlín - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01