nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ayara Kamala Resort Phuket - Exteriér hotelu Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Koupelna Ayara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Koupelna Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Koupelna Ayara Kamala Resort Phuket - Koupelna
Ayara Kamala Resort Phuket - Vyhlídka Ayara Kamala Resort Phuket - Vyhlídka Ayara Kamala Resort Phuket - Exteriér hotelu Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hosty Ayara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Vyhlídka Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby
Oblast: Kamala Počet pokojů: 42
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 579 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,7
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (579)
Seřazeno podle:
Quitterie M. Páry France, 6. dubna 2015
Good secluded hotel but overrated

View , not packed, nice rooms
6,3
Jinjin W. Páry China, 4. dubna 2015
Not worth this price at all

Nothing
6,3
It's not like 5 stars hotel at all, the deluxe room is small, decoration is simple and old, the hotel is also small, one small restaurant and less choice of food, and it's expensive to call a hotel taxi. I will not choose this hotel again.
Terence A. Jednotlivci United States of America, 28. února 2015
nice to stay enjoy

they have the transfer bus to other room, also the best is they have give me the free transportation to airport, envirement is good for stay
8,7
excellent and comfortable
Raymond R. Páry Canada, 20. února 2015
Beautiful hotel

Staff, pool and breakfast
9
It was very relaxing place and very helpful staff.
Li-Ann L. Jednotlivci Malaysia, 26. ledna 2015
Overpriced villa

Free wifi, decent food, friendly service
6,3
I found the villas to be overpriced and slightly dated. Staff were quite friendly. I traveled with a group of 7 and upon checking out, they missed some of our bags..
Yanbei L. Jednotlivci Hong Kong, 22. ledna 2015
I just love Ayara

Sea view. Helpful staff. Hotel deco
9,7
Ayara is amzing. I lived in 4 different hotelsbduring my stay in Phuket and it is definitely the best one. I love the open sea view, the infinity pool, the peacefulness, and the extremely helpful staff there. I will spend all the time in Ayara next time in Phuket. Will recommend to everyone.
Jingying L. Rodiny s malými dětmi China, 31. prosince 2014
stunning view and warm service

1. ocean view 2. thoughtful and friendly service 3. nice room layout
8,3
It's a truly unforgettable holiday experience. My kids decided we will always come back to it. Location is secluded with peaceful view of ocean. With its friendly service and shuttle bus, all convenience is easily accessible. We will surely return.
Abdullah A. Rodiny s malými dětmi Saudi Arabia, 9. prosince 2014
nice hotel

location, room comfort and hotel condition.
9,7
very good resort, the staff was very nice, location for the resort near city center.
Ying S. Páry Hong Kong, 6. prosince 2014
good stay

nice view, comfortable, clean
8,7
the gym closed early...
Mia H. Jednotlivci Singapore, 3. prosince 2014
You get a nice 5 stars exclusive seaside resort

Value for money. Exclusivity. Fantastic setting
8,7
Happy and overall satisfaction

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Exteriér hoteluAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - KoupelnaAyara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - KoupelnaAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - KoupelnaAyara Kamala Resort Phuket - KoupelnaAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - Exteriér hoteluAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Pokoj pro hostyAyara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasaAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LázněAyara Kamala Resort Phuket - LázněAyara Kamala Resort Phuket - LázněAyara Kamala Resort Phuket - LázněAyara Kamala Resort Phuket - LázněAyara Kamala Resort Phuket - RestauraceAyara Kamala Resort Phuket - RestauraceAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - Exteriér hoteluAyara Kamala Resort Phuket - Exteriér hoteluAyara Kamala Resort Phuket - Exteriér hoteluAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - VyhlídkaAyara Kamala Resort Phuket - Exteriér hoteluAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - BazénAyara Kamala Resort Phuket - Dětský klubAyara Kamala Resort Phuket - Rekreační zařízeníAyara Kamala Resort Phuket - Fitness prostoryAyara Kamala Resort Phuket - PlážAyara Kamala Resort Phuket - PlážAyara Kamala Resort Phuket - PlážAyara Kamala Resort Phuket - PlážAyara Kamala Resort Phuket - Exteriér hoteluAyara Kamala Resort Phuket - Jídlo a nápojeAyara Kamala Resort Phuket - Balkón/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Jídlo a nápojeAyara Kamala Resort Phuket - Jídlo a nápojeAyara Kamala Resort Phuket - Jídlo a nápojeAyara Kamala Resort Phuket - Vybavení


AS-AGWEB-3A07