Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

B-Ks Esplanade Motor Lodge

7 Tory Street, Lower Hutt, Wellington, Nový Zéland 5012

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 12 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,5
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
5,2
Všechna hodnocení (12)
Seřazeno podle:
Doug R. Páry United Kingdom, 6. dubna 2016
Easy access, rocking chairs too!
6,7
Right across from the beach, plenty of parking, a stroll from the shops, can't ask for more!
Nahlásit hodnocení
Simon J. Jednotlivci New Zealand, 18. prosince 2015
noisy hotel

views to the city
6
This hotel cops the southerly wind so i was up all night with howling winds whistling though my windows. Combined with the traffic noise , I couldn't sleep at all. Everything else is comfortable, not remarkable
Nahlásit hodnocení
Diane S. Páry New Zealand, 14. srpna 2015
Weekend away

Clean modern friendly
8,7
Great stay
Nahlásit hodnocení
Liz P. Rodiny se staršími dětmi Australia, 16. dubna 2015
A

A
9,7
Nahlásit hodnocení
Neil N. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 1. května 2014
Comfortable.

Staff Location Cleanliness
7,7
Excellent. Loved my stay. Staff friendly and great location.
Nahlásit hodnocení
Patrick B. Rodiny se staršími dětmi Australia, 28. dubna 2014
A Good Motor Lodge

Location, Cleanliness, Pleasant Management
7,3
Always a good stay by New Zealand standards. The management at this lodging house are well above the average hosts one encounters for sure.
Nahlásit hodnocení
Scott H. Páry Australia, 18. února 2014
rooms view was terrific, beautiful seafrontage

2nd floor seafront rooms had balcony, large spa bath and complimentary Wi-fi
9
We were delighted with the room and facilities. close to beach, so we enjoyed that but being on a busy road meant we needed to close the windows (double-glazing) good internet, Freeview flat screen TV, kitchen and spa bath. Asked for more comfortable pillows, which were provided and staff were a accomodating in everyway.
Nahlásit hodnocení
Brent H. Obchodní cestující New Zealand, 9. ledna 2014
nice quiet location

helpful staff, great view of the harbour, easy access to city
5,3
Nahlásit hodnocení
Cheryle A. Rodiny se staršími dětmi Canada, 13. prosince 2012
Nice hotel with excelloent customer service.

It was a great location,. The beds are comfortable and room has everything you need.
8
We enjoyed our stay here and liked the fact that it had a kitchen and laundry facility. They also have a nice table and chairs where on the garden court yard where you can have coffee.
Hotel Feature Tip: There are lots of take out restaraunts nearby.
Nahlásit hodnocení
Peck-Yong C. Páry Singapore, 26. listopadu 2012
Good views from room.

Nice lake view, restaurants nearby.
7,7
Good furnishing touch with 2 'lazy boy' chairs. Good view of the sea. Generous free wifi Mb.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
B-Ks Esplanade Motor Lodge WellingtonB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Prostory pro setkáváníB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Exteriér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - OkolíB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - OkolíB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Interiér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Fitness prostoryB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Interiér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - VyhlídkaB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Interiér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - KoupelnaB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Interiér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - KoupelnaB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - VyhlídkaB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Exteriér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Interiér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Interiér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Interiér hoteluB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hostyB-Ks Esplanade Motor Lodge Wellington - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03