Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

B-Lay Tong Phuket

198 Taveewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

B-Lay Tong Phuket Phuket - Bazén B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartmá B-Lay Tong Phuket Phuket - Bazén B-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hosty B-Lay Tong Phuket Phuket - Exteriér hotelu B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartmá B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartmá B-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hosty B-Lay Tong Phuket Phuket - Lobby B-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hosty B-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hosty B-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hosty B-Lay Tong Phuket Phuket - Lobby B-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hosty B-Lay Tong Phuket Phuket - Interiér hotelu B-Lay Tong Phuket Phuket - Prostory pro setkávání
B-Lay Tong Phuket Phuket - Lobby B-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hosty B-Lay Tong Phuket Phuket - Lázně B-Lay Tong Phuket Phuket - Exteriér hotelu B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartmá B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartmá B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartmá B-Lay Tong Phuket Phuket - Bazén B-Lay Tong Phuket Phuket - Vyhlídka B-Lay Tong Phuket Phuket - Půdorysy
Oblast: Patong Počet pokojů: 123

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 317 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,0
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (317)
Seřazeno podle:
Mika L. Páry Sweden, 2. ledna 2016
Breakfast so bad

Location, design close to beach
6,7
Food poison I was eating at the hotel and not good food and not good breakfast
Nahlásit hodnocení
Oskar U. Páry Sweden, 30. prosince 2015
Holiday trip with girlfriend.

Location, pool, location.
7,3
Nahlásit hodnocení
Ching H. Páry Singapore, 30. listopadu 2015
Nice honeymoon hotel

Pool, cleanliness, decor
8,3
Very comfortable rooms. But lift not working, and the gym was very stuffy.
Nahlásit hodnocení
Sebastian S. Páry Singapore, 3. listopadu 2015
Looked rundown but rooms are comfortable enough

Sea-facing spacious suite room
6,3
Our first impression of the hotel upon arriving is it does not quite look like the photos on the website...looked a bit rundown but was relieved when we saw our sea-facing suite room.Its spacious and comfortable enough.The hotel is right infront of patong beach so so convenient for beach lovers.It has a nice and big infinity pool.A bit of a walk to Bangla street where all the nightlife is.It is near a hidden gem which is No.9 Thai restaurant round the right hand side corner which serves good thai food but skip the western fares.
Nahlásit hodnocení
Wong J. Páry Hong Kong, 27. října 2015
Good

Location
7,7
Nahlásit hodnocení
Vincent B. Jednotlivci New Zealand, 8. října 2015
B-Lay Tong

It was peaceful, at the other end of town you here constant traffic noice. The pooll side rooms are lovely. The staff are generally lovely
7
We wore a couple of single guys staying, and met girls in bars. If you gring a girl back to B-lay Tong even for a drink by the pool, security want to march you to reception with your date, demand ID from her, and 1500 Bart from you for having a guest. There approach is over the top, embarrasing and makes your guest very uncomfortable. With what you pay for a room they should advise you of the dangers and then mind there own business. I would not stay here again.
Nahlásit hodnocení
Mohd Z. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 10. srpna 2015
Front desk staff named Mr Flo is very helpfull

Staff,location,pool
7,7
Nahlásit hodnocení
Abdulaziz A. Páry Kuwait, 6. srpna 2015
One of the best

Rooms , clening , swimming pool
8
Very nice , this hotle is perfect . I like it , just 1 thing you need to fix is the laundry prices .
Nahlásit hodnocení
Eng H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 6. srpna 2015
A disappointment! Just a 3 stars at best.

Just opposite Patong Beach; quiet end of Patong;
5
I was shock to find that the hotel is right next to a dumped development and it smell horrible on our first day, though it got better later on. The hotel is not well maintained, it's much smaller and less fancy than we had expected. lift is out of order in our block throughout our stay. It's about 20 min walk to Blanga St area, a far walk. Breakfast is over-priced that we don't even bother trying. Totally regretted for making the choice!
Nahlásit hodnocení
Michael K. Jednotlivci United States of America, 15. července 2015
Nice hotel

Personal hot tub on balcony, friendly staff, relaxing Pool deck
9,7
Relaxing and enjoyable stay
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

B-Lay Tong Phuket PhuketB-Lay Tong Phuket Phuket - BazénB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartmáB-Lay Tong Phuket Phuket - BazénB-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hostyB-Lay Tong Phuket Phuket - Exteriér hoteluB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartmáB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartmáB-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hostyB-Lay Tong Phuket Phuket - LobbyB-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hostyB-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hostyB-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hostyB-Lay Tong Phuket Phuket - LobbyB-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hostyB-Lay Tong Phuket Phuket - Interiér hoteluB-Lay Tong Phuket Phuket - Prostory pro setkáváníB-Lay Tong Phuket Phuket - LobbyB-Lay Tong Phuket Phuket - Pokoj pro hostyB-Lay Tong Phuket Phuket - LázněB-Lay Tong Phuket Phuket - Exteriér hoteluB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartmáB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartmáB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartmáB-Lay Tong Phuket Phuket - BazénB-Lay Tong Phuket Phuket - VyhlídkaB-Lay Tong Phuket Phuket - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07