Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

B P International Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu B P International Hotel Hong Kong - Recepce B P International Hotel Hong Kong - Lobby B P International Hotel Hong Kong - Lobby B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Koupelna B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Koupelna B P International Hotel Hong Kong - Vyhlídka B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Interiér hotelu B P International Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna B P International Hotel Hong Kong - Pub/lounge B P International Hotel Hong Kong - Taneční sál B P International Hotel Hong Kong - Taneční sál B P International Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 529

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 8399 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,7
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (8399)
Seřazeno podle:
Abigale B. Jednotlivci Philippines, 6. února 2016
Been here twice (family and solo travel)

Location, value for money, quick service
8
Nahlásit hodnocení
Jacques T. Páry Philippines, 4. února 2016
good value for money

location, accommodating staff and has a nice view of the city
8,3
We booked BP as a mystery hotel and I must say that we got a good value for our money. Location is its strongest selling point as it is located in almost the center of the city. Easily accessible via bus or mtr and a lot of touristy places are "relatively" within walking distance. Not the best hotel, but for the price we paid, really a good value for your money.
Nahlásit hodnocení
Choo L. Páry Malaysia, 3. února 2016
Another year at BP International

Fast check in and check out. Good room service
8
It was good as usual. We have been a loyal guest for 5 years. The hotel is strategically located and the hotel staff are always helpful and courteous
Nahlásit hodnocení
Ann N. Skupiny Philippines, 1. února 2016
Great location!

Great location, clean and very accommodating staff.
10
Very pleasant.
Nahlásit hodnocení
Ramon M. Páry Philippines, 31. ledna 2016
Great Value for your money

Location, Cleanliness, Service
8,7
Very good and comfortable.
Nahlásit hodnocení
Ding L. Jednotlivci Singapore, 28. ledna 2016
Below expectations..

Location, probably that's it
6,7
Was registered early as i arrived before the check in time, had to leave for the whole day and arrived back at 11pm. Was assigned to the smoking floor even though I was a non smoker, could not deal with the smokiness and request for a room change as well as a double bed as I was travelling alone. Was reassigned a room with twin sharing instead. Couldn't be bothered to request for another change as I had to be up at 530am to catch my flight. Rooms are reasonable for the price that I was paying but feels quite old.
Nahlásit hodnocení
Tushar K. Obchodní cestující India, 27. ledna 2016
Comfort room size

Location is fair near to Austin and Jordan station
7,7
Stay was comfortable
Nahlásit hodnocení
Jiajia H. Páry Singapore, 25. ledna 2016
Gd location, good sound isolation

located near Jordan food street and supermarket. walkable distance to MTR and even to TST for shopping. There is free airport express bus available.
7
stayed in room further away from the lift, thus not affect by the sound from the lobby crowd and the lift. love the firmness of the bed, with 2 pillows (one firm type and one soft type)
Nahlásit hodnocení
Lai P. Obchodní cestující Singapore, 20. ledna 2016
A rather OK accomodation.

location, cleanliness and environment.
6,7
The counter staff are rather unfriendly. The lift should upgrade as it will jam during peak hours when customers check in/out.
Nahlásit hodnocení
Yuen P. Jednotlivci Singapore, 19. ledna 2016
My 4 Years Experience of a Four Stars'

The best 3 things about BP are:
8
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluB P International Hotel Hong Kong - RecepceB P International Hotel Hong Kong - LobbyB P International Hotel Hong Kong - LobbyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - KoupelnaB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - KoupelnaB P International Hotel Hong Kong - VyhlídkaB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Interiér hoteluB P International Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaB P International Hotel Hong Kong - Pub/loungeB P International Hotel Hong Kong - Taneční sálB P International Hotel Hong Kong - Taneční sálB P International Hotel Hong Kong - VybaveníB P International Hotel Hong Kong - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04