Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

B P International Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu B P International Hotel Hong Kong - Recepce B P International Hotel Hong Kong - Lobby B P International Hotel Hong Kong - Lobby B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Koupelna B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Koupelna B P International Hotel Hong Kong - Vyhlídka B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Interiér hotelu B P International Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna B P International Hotel Hong Kong - Pub/lounge B P International Hotel Hong Kong - Taneční sál B P International Hotel Hong Kong - Taneční sál B P International Hotel Hong Kong - Půdorysy
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 529
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 7997 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,7
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (7997)
Seřazeno podle:
Gladys L. Skupiny Philippines, 30. srpna 2015
Value for money and absolutely clean.

location. Value for money. Cleanliness.
9,3
great! So near the mtr and the rooms are so clean.
Nahlásit hodnocení
Mohd R. Skupiny Brunei Darussalam, 28. srpna 2015
Convenient & Affordable

1) Located in between Austin MTR station & Jordan MTR station. 2) Free shuttle bus airport express to/from Kowloon station. 3)Walking distance to Harbour City Mall, Tsim Sha Tsui downtown & Star Ferry
7,7
Nahlásit hodnocení
Kaylin B. Jednotlivci United States of America, 27. srpna 2015
Bring your ear plugs

room, location
7
The hotel itself was very nice, clean and cold! They definitely make sure the AC is working. I checked in early and was upgraded to a nicer room, which was super nice. The staff was friendly but upon check in and check out I never received a receipt or was told what was being charged. I went to the buffet for lunch one day, and the food was not very good. The selection was quite small, and what I did had lacked any flavor. The elevator was so slow, took at least 10 mins to get to my floor. most of the night there were kids running down the hallway and opening and closing doors (they slam shut) and it was horrible. I put in ear plugs and checked out at 8am and spent my morning at the airport instead of relaxing in my room.
Nahlásit hodnocení
Nikhil A. Páry India, 27. srpna 2015
Nice location. Rude staff. Super small rooms.

location, location, location
5
Just about satisfactory. Rude staff, long queues during check-in and check-out, avarege buffet breakfast, super slow lifts, stops on each floor, lobby area aircon cools too much. No one dropped us to our room. We were asked to find out own room. No Porter service for a so called 4 star hotel
Nahlásit hodnocení
Quan T. Jednotlivci Norway, 25. srpna 2015
Location

Location close to nightmarket starferry
7,7
Good stay overall hotel located near everything in kowlon Star ferry temple nightmarket avenue of stars , china ferry terminal to macau
Nahlásit hodnocení
Joanavi M. Páry Philippines, 23. srpna 2015
Convenience

Location, room condition
7,7
We may come back to this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Charisse D. Páry Philippines, 22. srpna 2015
Good enough for what we paid for

Location is superb
6
Everything was nice except that front desk staff are not amiable and friendly
Nahlásit hodnocení
Azhar Y. Obchodní cestující Malaysia, 22. srpna 2015
my stay in aug15

location, price n comfort
8
fine with the exception of the smelly feet pillow smell
Nahlásit hodnocení
Ferdinand C. Páry Philippines, 21. srpna 2015
My stay at BP hotel

Clean, value for money, walking distance to Jordan station, harbour city, just in front of convenience store and restaurant
8,3
We had a pleasant stay
Nahlásit hodnocení
Severino O. Skupiny Philippines, 21. srpna 2015
homey, practical & relaxing

receptionists very accommodating, service is very good & room size is perfect
9,3
fantastic!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluB P International Hotel Hong Kong - RecepceB P International Hotel Hong Kong - LobbyB P International Hotel Hong Kong - LobbyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - KoupelnaB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - KoupelnaB P International Hotel Hong Kong - VyhlídkaB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Interiér hoteluB P International Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaB P International Hotel Hong Kong - Pub/loungeB P International Hotel Hong Kong - Taneční sálB P International Hotel Hong Kong - Taneční sálB P International Hotel Hong Kong - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01