nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

B P International Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu B P International Hotel Hong Kong - Recepce B P International Hotel Hong Kong - Lobby B P International Hotel Hong Kong - Lobby B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Koupelna B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Koupelna B P International Hotel Hong Kong - Vyhlídka
B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty B P International Hotel Hong Kong - Interiér hotelu B P International Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna B P International Hotel Hong Kong - Pub/lounge B P International Hotel Hong Kong - Taneční sál B P International Hotel Hong Kong - Taneční sál
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 529
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 7471 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,7
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (7471)
Seřazeno podle:
Jangoo H. Obchodní cestující India, 27. března 2015
Long watting check in time better watting in bar

1. Long time in check in 15:00 it's not good... 2. You you not get room, you canot use wi fi ... 3. Staff not I form you before the check in... It's not good.
5,3
My saty in B P intrenational is not good...break fast is very poore ,
Horrie P. Jednotlivci Australia, 27. března 2015
My Third Stay At BP - March 2015

Location, Value for Money, Cleanliness
8
I always enjoy staying here. I book a Harbour View Room, Non-Smoking and have never been disappointed. The staff have always satisfied any room requests I have made e.g. removal of the mini bar. For a solo traveller the room size is fine but it may be a bit small for a couple or more. I would recommend this hotel. I rate the hotel as a three and a half star.
Keang L. Obchodní cestující Malaysia, 26. března 2015
BP International Hotel

Clean, quiet and quick check-out.
7,7
Average satifactory. Air conditional working very well. Room and toilet is clean and quiet. Very quick check-out and transportaion between airport is very convenient. The only set back is the lifts are too busy and take some time to wait.
Man L. Obchodní cestující Hong Kong, 25. března 2015
room in reasonable size
8
bit bathroom a bit small
Justo M. Jednotlivci United States of America, 25. března 2015
Good Hotel for the money

Location, price
7,7
Okay room for the price.... only complain is the wifi, connectivity not steady....
Nixon L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. března 2015
Small rooms
5,3
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Kwok W. Páry Hong Kong, 23. března 2015
good

Clean
7,7
Kitty C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 23. března 2015
Close to everywhere

Location, service, convenience
8,3
Definitely is the location, it is close to everywhere, I can't say much because I only stayed for one night.
Maria H. Rodiny se staršími dětmi Sweden, 22. března 2015
B P International Hotel

Staff, cleanliness, breakfast
9,3
This was my third stay at BP International. The location, the room and the helpfull staff is reason I bookes this hotell again.
Audrius Z. Jednotlivci Lithuania, 22. března 2015
Great place

City view
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluB P International Hotel Hong Kong - RecepceB P International Hotel Hong Kong - LobbyB P International Hotel Hong Kong - LobbyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - KoupelnaB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - KoupelnaB P International Hotel Hong Kong - VyhlídkaB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyB P International Hotel Hong Kong - Interiér hoteluB P International Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaB P International Hotel Hong Kong - Pub/loungeB P International Hotel Hong Kong - Taneční sálB P International Hotel Hong Kong - Taneční sál


AS-AGWEB-3A07