Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazén Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restaurace Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restaurace Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pláž Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interiér hotelu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazén Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazén Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazén Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interiér hotelu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazén Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hosty Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restaurace Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restaurace Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restaurace Baan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápoje Baan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápoje Baan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápoje Baan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápoje Baan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápoje
Oblast: Patong Počet pokojů: 172
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 5445 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
9,0
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (5445)
Seřazeno podle:
Miroslav B. Páry Czech Republic, 31. ledna 2015
uspokojivé

veliký bazén, blízko pláže, živá hudba
6,7
Byl jsem spokojen
Nahlásit hodnocení
Lay H. Páry Malaysia, 25. srpna 2015
Great accomAdatipn

Friendly , helpful , relax
9
It was a great stay . They surprise my bf with a birthday cake . After so much communication with the staff . Great stay .. Prompt reply .. I will go again if got chance . Thanks Baan lamai .. A memory trip for me and my bf...
Nahlásit hodnocení
Alan B. Jednotlivci Australia, 23. srpna 2015
accommodation

staff, location, comfort
9,3
My stay was very good. I could not comment on food and dining as I did not eat there. That is the only reason I gave it a 3
Nahlásit hodnocení
Rochelle W. Páry Australia, 23. srpna 2015
Pay for what you get

Comfortable Bed. Good water pressure...
7
After reading reviews on Agoda, I thought Baan Laimai was going to be great. I guess we were some of the few who did not enjoy our stay. We booked in advance and contacted the hotel directly re: early check in as we had an early flight and we had emails from them saying it is okay to check in to the room early. We arrive at 11am after 9 hrs of flying with no sleep and a baby crying the whole way to be told we have to wait til 2 and the email didnt matter. After waiting until 2, it took them 45 minutes to give us the room key. Food for breakfast was not nice at all... Fruit was as warm as warm water and the variety was very basic so we chose to go to Coffee Club most days and it was cheaper. They cleaned our room everyday arounde 4-5pm which was a hassle as we usually wanted to nap after our big day to head out and never got to. Wouldn't stay there again. Next time, Gracelands it is.
Nahlásit hodnocení
Yuncao H. Páry China, 21. srpna 2015
Nice hotel

big room, near town center & Beach
8,7
Nahlásit hodnocení
Marwa E. Rodiny se staršími dětmi Bahrain, 20. srpna 2015
Excellent Location

The location, hotel lobby big and nice, size of the room was ok
7
The internet was bad The stuff wAs little rood
Nahlásit hodnocení
Aran K. Skupiny United States of America, 19. srpna 2015
Nice property terrible management and maintenance

Location, pool.
4
Not very good. The resort is nice with nice pool everything looks good. However there were bugs in both of our rooms. Air conditioning did not work. 2 of our Elevators broken. Charged us extra for everything including 1000bht per a person to bring friends on property. 500bht per a hour late check out. Plus room was not sealed very good so mesquitos were everywhere and it was very loud due to windows not closing tightly. When asking staff for help they were not very helpful and made excuses. But did nothing. Probably would stay away from this hotel.
Nahlásit hodnocení
Zahid N. Skupiny Singapore, 17. srpna 2015
Very satisfied

Location, swimming pool and service
9,7
Awesome
Nahlásit hodnocení
Kenneth B. Páry Australia, 16. srpna 2015
Holiday

Pool,food,large room
8,7
Very enjoyable ,
Nahlásit hodnocení
Goh S. Skupiny Singapore, 15. srpna 2015
GOOD PLACE FOR RELAX

NEAR PATONG BEACH, CENTRALISED, NEAR SHOPPING MALL
7,3
We were pleased that the hotel gave us an upgraded room without us asking upon checked in becos we were early and the room that we booked for was not ready. Overall everything in this hotel is pleasant. Enjoyed a day trip to Phi Phi island. Very fun for those who love the sun and the sea.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlážBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interiér hoteluBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interiér hoteluBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Fitness prostoryBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bazén

Hodnocení zákazníků - Baan Laimai Beach Resort, Phuket

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05