Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Thajsko

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 6040 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
9,0
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (6040)
Seřazeno podle:
Jozef V. Jednotlivci Slovakia, 28. ledna 2016
Zrenovovaný hotel.
5
Za zaplatené peniaze sme mali objednanú izbu de luxe s balkonom, ale dostali sme izbu bez balkonu s plesnivejúcimi stenami v starej časti hotela.
Nahlásit hodnocení
Miroslav B. Páry Czech Republic, 31. ledna 2015
uspokojivé

veliký bazén, blízko pláže, živá hudba
6,7
Byl jsem spokojen
Nahlásit hodnocení
Jacob H. Páry Australia, 5. května 2016
Ok but thats it
4,3
Its average there, the rooms are big and clean but there was no hot water and the staff are hopeless if you need any help, couldn't even extend our stay another night without me going online to re bòok. They also pointed us in the complete wrong direction to get to our room when we checked in and there was three of them there talking to us!
Nahlásit hodnocení
Emad B. Rodiny s malými dětmi Bahrain, 3. května 2016
Location and ease of access
6,7
The location is very nice ... close to big collection of restaurants and services
Nahlásit hodnocení
James K. Obchodní cestující Malaysia, 2. května 2016
Friendly staff, nice pool acces rooms
5,7
I've repeatly stayed at Baan Laimai every time I visit Phuket. The only thing is they have change is not to charge extra for visiting guest but just register in for security reasons.
Nahlásit hodnocení
Michel-Alain T. Jednotlivci Switzerland, 1. května 2016
Good stay
5,3
Went with couple of friends. Location is great. Rooms are clean
Nahlásit hodnocení
Paul M. Skupiny United Kingdom, 1. května 2016
C
4
H
Nahlásit hodnocení
Alice T. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 29. dubna 2016
Near beach
5,3
Just in front of Patong beach . Along the street, are many restaurant ,Thai and western type. Massage is one you must try at phuket. Big hotel ,nice design and very relax hanging around the lobby area. Everything is ok . Just that I'm a little disappointed because the counter staffs is not able to put my 2 bookings at the same building. My children have to stay at a far walking distance to the opposite front building. The walking corridor lighting is very dim and quiet.
Nahlásit hodnocení
Nurul A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. dubna 2016
Fair hotel
4
Wifi connection was bad, Breakfast menu were same everyday.
Nahlásit hodnocení
Heow K. Skupiny Malaysia, 24. dubna 2016
Floor and staff
4,3
The wood floor will wet when your aircorn is warm, is not comfortable when walking. When check out before 12pm they will call u , and when u ready to go out (before 12pm) they come your room and open the door directly. The bath equipment is rusty
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - LobbyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazénBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlážBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interiér hoteluBaan Laimai Beach Resort Phuket - Fitness prostoryBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dětský klubBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interiér hoteluBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokoj pro hostyBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauraceBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jídlo a nápojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - VyhlídkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Vyhlídka


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01