Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bakung Sari Resort and Spa

Banjar Anyar Street, Kuta, Bali, Indonésie (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Bakung Sari Resort and Spa Bali - Bazén Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okolí Bakung Sari Resort and Spa Bali - Vybavení Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hosty Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hosty Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hosty Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hosty Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hosty Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restaurace Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restaurace Bakung Sari Resort and Spa Bali - Lázně Bakung Sari Resort and Spa Bali - Lázně Bakung Sari Resort and Spa Bali - Lázně Bakung Sari Resort and Spa Bali - Lázně Bakung Sari Resort and Spa Bali - Koupelna Bakung Sari Resort and Spa Bali - Lázně
Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1892 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,7
Personál
6,5
Stav hotelu/čistota
6,5
Pokojový komfort/standard
6,7
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (1892)
Seřazeno podle:
Julie W. Páry Czech Republic, 10. června 2013
Skvele umisteny hotel za vyhodnou cenu

poloha, cena, internet
8,3
Nahlásit hodnocení
Shaun C. Páry Australia, 10. srpna 2015
relaxing

location clean rooms great meals
10
loved it staff were very friendly
Nahlásit hodnocení
Jennifer C. Páry Australia, 8. srpna 2015
Budget but Enjoyable.

Location Reception Staff great. Clean Bed Linen daily.
7,3
Been going to this hotel for 17years, mainly as it is affordable, and close to everything.in Kuta. New Manager is making such a difference, and when renovations are completed there will be such a difference. WIll return.
Nahlásit hodnocení
Yen W. Skupiny Malaysia, 1. srpna 2015
strategic location

near to kuta beach, matahari mall, discovery mall
8,3
Hotel is a bit old, but OK overall
Nahlásit hodnocení
Victoria S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 19. července 2015
A Very Pleasurable Hotel

Beautiful, Clean, Convenient
10
I am very happy and strongly encourage everyone to stay in this hotel
Nahlásit hodnocení
Matthew H. Jednotlivci Australia, 16. července 2015
Bakung sari resort and spa

I liked the pool area, the breakfast dining area. Close to Kuta shops and markets
8
I enjoyed my time at Bakung sari resort and was close to Kuta markets and shopping areas and beach side to
Nahlásit hodnocení
Lindsay M. Páry Australia, 10. června 2015
Great Hotel

Location Staff Value for Money
8,3
Loved it.
Nahlásit hodnocení
Hudiaratama H. Páry Indonesia, 9. června 2015
superior room must be upgrade

superior room must be upgrade
8,7
superior room must be upgrade
Nahlásit hodnocení
Anand S. Rodiny s malými dětmi India, 3. června 2015
Its not 3 star Hotel

Location, Aircon and nothing.
6,7
There are below few points need to notice. 1. Beds are making noise even each room. I booked 2 rooms both beds are same. 2. Rooms were okay in size but cleanness not as expected. 3. Mosquitoes were there. 4. Towel issues, they chance the towels only by 4 PM. 5. Limited breakfast option. 6. Worse thing is welcome drink is there but when I was doing checkout formalities and ask for a glass of water for my toddler they ask for money.
Nahlásit hodnocení
Jewelle M. Rodiny s malými dětmi Australia, 30. května 2015
staff great location great

location staff milkshakes
8,7
Fanastic
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bakung Sari Resort and Spa BaliBakung Sari Resort and Spa Bali - BazénBakung Sari Resort and Spa Bali - OkolíBakung Sari Resort and Spa Bali - VybaveníBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hostyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hostyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hostyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hostyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hostyBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauraceBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauraceBakung Sari Resort and Spa Bali - LázněBakung Sari Resort and Spa Bali - LázněBakung Sari Resort and Spa Bali - LázněBakung Sari Resort and Spa Bali - LázněBakung Sari Resort and Spa Bali - KoupelnaBakung Sari Resort and Spa Bali - LázněBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Bakung Sari Resort and Spa, Bali

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08