Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Laoag, Laoag, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu
Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepce Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepce Balay da Blas Pensionne Laoag - Zahrada Balay da Blas Pensionne Laoag - Zahrada Balay da Blas Pensionne Laoag - Okolí
Poloha: Laoag Počet pokojů: 8
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 51 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
8,2
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (51)
Davis T. Skupiny Philippines, 12. dubna 2014
Awesomely fun stay and budget friendly

Cleanliness, customer service, comfort
10
Everything is great except from little parking space. Anyway, we will definitely book again the next time.
Clair A. Páry Philippines, 19. března 2014
Saramsam was AWESOME

SARAMSAM, ROOMS and STAFF
7,7
room was spacious beds and pillows are uncomfortable though wifi OK restaurant, called SARAMSAM was superb! felt like i travelled back in time! staff was corteous. OVERALL - stay was nice just replace the beddings and pillows.
Matthias H. Skupiny Germany, 21. února 2014
Great place

Great restaurant, spacious rooms
9,3
Gracelyn J. Skupiny United States of America, 7. ledna 2014
Great

Spacious and quaint
9,7
Awesome! Very warm people and nice rooms Need to improve the portions of food in the restaurant.
Kathryne R. Páry Philippines, 3. ledna 2014
It was a worthwhile experience!

best 3 things: affordable, clean, and has the best restaurant in the city - the Saramsam Ilocano Restaurant.
9,3
We stayed for only one night because we needed to visit the other nearby towns and city. It was a good choice for me because I like antiques and ancient ambiance which this hotel has to offer. It may not be a 5-star hotel but it is clean, comfy and affordable.
Kirby G. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 31. prosince 2013
very comforatable and peaceful

accessiblity , staff and owner friendly , big rooms
6
it was good . i slept well. my kids and i found the place very relaxing. dining in the garden with romantic songs.
Winfried F. Páry Germany, 19. prosince 2013
--

--
6
--------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------
Jane K. Páry Brunei Darussalam, 9. prosince 2013
Pleasant

Good service by the staff attending to our need even in our travel to Pagdupuf
4,3
Was good although was woken up by the crowing of ccokrels.
Vicente P. Jednotlivci Philippines, 6. prosince 2013
wonderful

hotel's Saramsam resto offered good food, central location, relaxing atmosphere
8
Comfortable, with warm reception from staff. Place is clean and near public transportation. Has homey atmosphere, like going home to your grandma's house.
Ildefonso J. Skupiny Philippines, 19. října 2013
Great location in the city center

The friendly staff, the large and comfortable room, good value for money
8,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Balay da Blas Pensionne LaoagBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepceBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepceBalay da Blas Pensionne Laoag - ZahradaBalay da Blas Pensionne Laoag - ZahradaBalay da Blas Pensionne Laoag - Okolí


AS-AGWEB-3C02