Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Vlastní město, Laoag, Filipíny (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu
Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hotelu Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepce Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepce Balay da Blas Pensionne Laoag - Zahrada Balay da Blas Pensionne Laoag - Zahrada Balay da Blas Pensionne Laoag - Okolí Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty Balay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty
Oblast: Vlastní město Počet pokojů: 8

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 83 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,1
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (83)
Seřazeno podle:
Aileen M. Páry Philippines, 10. srpna 2015
home away from home

clean room, friendly staff, the ambience
7,3
Very relaxing. We didnt know theyll fix the room everyday but we were so happy that they did. We were so tired during the rehearsals, the wedding and the tour and the thing we wanted was to come home to nice bed. we didnt have to tell them.. they just did it. i think they changed the linens and towels everyday too. we were greeted with smiles during our stay. the staff were friendly and accommodating. the last night we got sick and my bf requested some hot water and was asking where to buy meds. to make it short... the staff bought the meds and even handed us the receipt. ambience - we really felt that the place did a good job preserving the ilocano heritage.
Nahlásit hodnocení
Stephan Z. Páry Germany, 30. července 2015
Hospitality with charm and commitment

Size of room, decor and staff
9
We felt welcome and taken care of. All staff were friendly and competent. Food was delightful. The hotel is a compendium of local heritage and antiques. Best place in Laoag!
Nahlásit hodnocení
Emma P. Páry Australia, 17. července 2015
Out of way, Hard to Find

Service, Spacious room, sorry only 2
7,7
My partner and I had a hard time looking for this hotel. There is no parking facility. Street parking available though. No breakfast included. Wifi only available in the reception area. No daily supply of free bottle of water. Staffs are good though.
Nahlásit hodnocení
Earlene V. Rodiny se staršími dětmi Australia, 19. června 2015
Lots of mosquitoes in the room.

staff were friendly and accommodating
7,3
So so.
Nahlásit hodnocení
Rebecca D. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 4. června 2015
R.N. from Sarasota Fl.

Clean room. good breakfast, knowledgable staff
7,3
I stayed for 3 nights in junor suite with my 2 nieces.The room was spacious enough for the 3 of us, but the air conditioner is not good enough to cool the whole room even with the electric fan on.They might want to change to a bigger unit of air conditioner to make the room a bit comfortable .The refrigerator was a nice touch but inside was filled with the hotel's drinks that it is annoying.The shower has warm water but not enough pressure. The place is convenient because it is just a tricycle ride to every where.Good stay
Nahlásit hodnocení
Monali M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. března 2015
The place to stay in Laoag

Simple, rustic and beautiful interiors
8,7
It was "home" after 3 long days of touring Ilocos. Keep in mind the pensionne has no elevator, no telephone and wifi in rooms (only in the reception area/ground floor). The rooms are being cleaned everyday with fresh towels, the place was convenient and has their own restaurant and they can arrange tours (Laoag, Ilocos Sur/Vigan and Pagudpud/Norte). It was a trip to remember!
Nahlásit hodnocení
Erwin O. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. února 2015
Cleanliness, Staff Performance, Food

Cleanliness, Staff Performance, Food
9
It was very comfortable. I like it that the staff were very helpful and a little personal with their service. It's near the capitol and it has its very own Ilocano restaurant.
Nahlásit hodnocení
Carlo P. Páry Australia, 31. ledna 2015
Neat Accommodation

hotel character
9,7
it was great, nothing to complain about.
Nahlásit hodnocení
Janette B. Skupiny Philippines, 15. ledna 2015
Non recommendable place to stay

Nothing i can think of
2
Regreat staying in this pension/inn. Cannot recommend this place
Nahlásit hodnocení
Angel J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. prosince 2014
Home away from Home

Spacious
10
A nice place to stay special the executive suit
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Balay da Blas Pensionne LaoagBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Exteriér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - Interiér hoteluBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepceBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepceBalay da Blas Pensionne Laoag - ZahradaBalay da Blas Pensionne Laoag - ZahradaBalay da Blas Pensionne Laoag - OkolíBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hostyBalay da Blas Pensionne Laoag - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05