nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Banyan Tree Macau Macao - Koupelna Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Pláž Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Koupelna Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Obchod s kávou / kavárna Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu
Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Bufet Banyan Tree Macau Macao - Fitness prostory Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lobby Banyan Tree Macau Macao - Bazén
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,9

na základě 1714 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,7
Personál
9,4
Stav hotelu / čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1714)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 9. listopadu 2012
Nekonecny luxus

Nadherne a fungujici prostredi, obrovske pokoje s vlatnim bazenem. Pokoje jsou vybaveny nejmodernejsi technikou s akcentem i na ty nejmensi detaily. Venkovni bazeny s umelymi vlnami, japonska zahrada, lazne, vse v te nejvyssi mozne kvalite.
9,7
Tento hotel je soucasti resortu Galaxy, kde se nachazi hotely Galaxy, Okura a Banyan Tree. Banyan Tree pusobi nejklidneji ze vsech. Poskytuje nejvetsi a nejluxusnejsi pokoje a bezkonkurencni servis 24h denne vcetne vynikajici kuchyne. Pouze male upozorneni. V mnoha prostorach hotelu, dokonce i mimo casino, je do klimatizace pousten cisty kyslik, takze clovek v podstate nepocituje unavu.
Nightlife Tip: Rozhodne nezapomente navstivit D2.
Cenek L. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2012
Asi nejlepší hotel v Macau

Luxusní pokoje s bazénem z ložnice do obýváku
9,7
Tento hotel se nachází v zadní části ostrova Tipa, který je dnes již spojen s Macaem. Luxusní komplex s názvem Galaxi je nejnovějším hotelovým komplexem v celém Macau. Doporučuji vyzkoušet právě část Banyan Tree, kde si pokoje opravdu užijete.
Krirkphol M. Páry Thailand, 11. listopadu 2014
Pecfect for retreat

suites service spa
9
i would say perfect for both relax , spa , and also to gamble . more tables not too high on the lowest limit table . non smoking ... more relax place . spa part .. of course really good , hotel room perfect ! the small pool in room would be more awesome if a bit warmer . shower and tub and japanese top of the line toilet ... what to complain?? room service had a burger . fries was awesome... burger i asked for medium well but i think came like medium rare .. but it was good .... so oder almost well done next time ... service was great all staff are nice , speak good english . the even waai ( form of greeting in thai ) as i guess they know we r thai...
Luca V. Jednotlivci Italy, 10. listopadu 2014
alwways great time in this hotel

Room , cleaning , service
9
Always amazing place to stay , the best hotel in Macau for sure
Dora L. Páry China, 1. listopadu 2014
One day in banya tree

Enviornment, service, accommodation
9,3
Marilyn B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. října 2014
nice hotel

friendly staff, nice hotel, clean
9
wow!!!
Kevin L. Páry Malaysia, 28. října 2014
Good hardware, pity about the software.

The rooms were well appointed, the location and amenities were good and it was quiet.
6
I was pretty disappointed compared to my stay the last time. The reception and check in and check out was good. But the conceierge and service staff at the restaurants were just not in sync and very slow. Turndown service was non existent. Getting a taxi was a nightmare. Response from a waiter was a thumbs up instead of a verbal yes or no. Is this the Banyan Tree? Or some Local home stay?
Ka L. Páry Hong Kong, 28. října 2014
great experience

private swimming pool, pool in the room, breakfast
9,3
it is great experience to stay at the Banyan Tree Macau, since the room is comfortable and with a pool, also the swimming pool is quiet and with good service. the breakfast is plenty of selection of different kind of food and drink.
Danny W. Jednotlivci Hong Kong, 25. října 2014
Very good

Service, food, transport
9
Tsz L. Páry Hong Kong, 25. října 2014
Nice Place,Nice service

indoor pool, good service, Cleanliness
9
Hope Banyan can add such as HBO movie channel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - KoupelnaBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - PlážBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - KoupelnaBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Obchod s kávou / kavárnaBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - BufetBanyan Tree Macau Macao - Fitness prostoryBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LobbyBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - KoupelnaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Jídlo a nápoje

Hodnocení zákazníků - Banyan Tree Macau, Macao

AS-AGWEB-3B08