nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Banyan Tree Macau Macao - Koupelna Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Pláž Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Koupelna Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Obchod s kávou / kavárna Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu
Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Bufet Banyan Tree Macau Macao - Fitness prostory Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lobby Banyan Tree Macau Macao - Bazén
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,9

na základě 1683 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,7
Personál
9,4
Stav hotelu / čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1683)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 9. listopadu 2012
Nekonecny luxus

Nadherne a fungujici prostredi, obrovske pokoje s vlatnim bazenem. Pokoje jsou vybaveny nejmodernejsi technikou s akcentem i na ty nejmensi detaily. Venkovni bazeny s umelymi vlnami, japonska zahrada, lazne, vse v te nejvyssi mozne kvalite.
9,7
Tento hotel je soucasti resortu Galaxy, kde se nachazi hotely Galaxy, Okura a Banyan Tree. Banyan Tree pusobi nejklidneji ze vsech. Poskytuje nejvetsi a nejluxusnejsi pokoje a bezkonkurencni servis 24h denne vcetne vynikajici kuchyne. Pouze male upozorneni. V mnoha prostorach hotelu, dokonce i mimo casino, je do klimatizace pousten cisty kyslik, takze clovek v podstate nepocituje unavu.
Nightlife Tip: Rozhodne nezapomente navstivit D2.
Cenek L. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2012
Asi nejlepší hotel v Macau

Luxusní pokoje s bazénem z ložnice do obýváku
9,7
Tento hotel se nachází v zadní části ostrova Tipa, který je dnes již spojen s Macaem. Luxusní komplex s názvem Galaxi je nejnovějším hotelovým komplexem v celém Macau. Doporučuji vyzkoušet právě část Banyan Tree, kde si pokoje opravdu užijete.
Sheldon W. Páry Australia, 30. září 2014
Bliss

Romantic, erotic and sensual
9,7
Ng C. Páry Hong Kong, 30. září 2014
Good

Decoration , staff and foods
10
Wonderful
Tracy L. Jednotlivci China, 29. září 2014
Excellent vacation choice

Good location,spacious room with helpful staff
9
It was a relaxing experience to spend a weekend at banyan tree. The swimming pool is superb.
Tsang K. Páry Hong Kong, 10. září 2014
good view

good view, comfy room
6
Then C. Páry Hong Kong, 9. září 2014
Amazing hotel

comfortable, beautiful, feel like in paradise
9,3
i always want to stay at banyan tree macau, but the price are always too high or cant get any free room. this holiday i found a good price and have room finally. the first impression is the staff very gental, they help a lot on introduce the hotel. the room is amazing, with a swiming pool inside the room. the wooden bath tube is great. the toilet is wonderful. i would like to say : pls choose banyan tree.
Kit L. Jednotlivci Hong Kong, 7. září 2014
Very good

Nice environment , good customer service,
8,7
Sherry L. Skupiny Taiwan, 6. září 2014
Out of expectation.

Room is decorated and designed absolutely wonderfully. Every day we can enjoy the aroma filled in room, which made us feel relaxed.
7
It's totally under our expectation and kind of feel disappointed. We stayed in a suite; I think the basic sanitary facilities should be more than just one set. It's inconvenient to "get in the line" to use the toilet. And I'm shocked that there was no coffee machine in the room. The housekeeping occasionally forgot to refill our shampoo, shower gel and bath towels. The most unbelievable thing is we got a daily gift with mold, which made us feel so ridiculous. We always travel to Macau yearly, and this year we're full of high expectation to stay at Banyan tree, however, it's such an unhappy experience to stay there.
Natnicha K. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 4. září 2014
Relax Refresh & Return

Hotel Theme / Service / Room Faccility
9
Enjoy & Very happy anytime when I,M stay here

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - KoupelnaBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - PlážBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - KoupelnaBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Obchod s kávou / kavárnaBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - BufetBanyan Tree Macau Macao - Fitness prostoryBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LobbyBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - KoupelnaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Jídlo a nápoje

Hodnocení zákazníků - Banyan Tree Macau, Macao

AS-AGWEB-3B03