nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hosty Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Restaurace
Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Lobby
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,9

na základě 1751 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,7
Personál
9,4
Stav hotelu / čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1751)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 9. listopadu 2012
Nekonecny luxus

Nadherne a fungujici prostredi, obrovske pokoje s vlatnim bazenem. Pokoje jsou vybaveny nejmodernejsi technikou s akcentem i na ty nejmensi detaily. Venkovni bazeny s umelymi vlnami, japonska zahrada, lazne, vse v te nejvyssi mozne kvalite.
9,7
Tento hotel je soucasti resortu Galaxy, kde se nachazi hotely Galaxy, Okura a Banyan Tree. Banyan Tree pusobi nejklidneji ze vsech. Poskytuje nejvetsi a nejluxusnejsi pokoje a bezkonkurencni servis 24h denne vcetne vynikajici kuchyne. Pouze male upozorneni. V mnoha prostorach hotelu, dokonce i mimo casino, je do klimatizace pousten cisty kyslik, takze clovek v podstate nepocituje unavu.
Nightlife Tip: Rozhodne nezapomente navstivit D2.
Cenek L. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2012
Asi nejlepší hotel v Macau

Luxusní pokoje s bazénem z ložnice do obýváku
9,7
Tento hotel se nachází v zadní části ostrova Tipa, který je dnes již spojen s Macaem. Luxusní komplex s názvem Galaxi je nejnovějším hotelovým komplexem v celém Macau. Doporučuji vyzkoušet právě část Banyan Tree, kde si pokoje opravdu užijete.
Izaskun E. Rodiny se staršími dětmi Spain, 26. ledna 2015
Truly lovely

The things we like the most about this hotel are the fantastic room, the garden with the waves swimming pool and the staff.
10
The rooms are beautifully decorated, very big and comfortable. In fact, everything is great. The bathroom is big and the shower is wonderful. The relaxation pool is great to soak for a while in the comfort of your own room and the kids (and adults) love it. The garden is a piece of paradise and the swimming pool with waves is really fun for the kids. The hotel is beautiful with a relaxing scent and atmosphere wherever you go. The staff is extremely welcoming and helpful and always eager to satisfy your needs. The house keeping service is excellent. The buffet breakfast has anything you can think of. In short, the Banyan Tree is a wonderful hotel that we highly recommend to everyone.
Xue F. Jednotlivci China, 25. ledna 2015
A truly recommended hotel franchise

decent room size; friendly staff; close to other recreational facilities
9
Worth recommend to all my friends. But hotel security need improvement (visitors need the appropriate room key to access respective floors).
Sin H. Páry Hong Kong, 24. ledna 2015
A very amazing stay!!

Food is great! Room is very comfortable! Spa is wonderful!!
9,7
Really nice!
Bei F. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 10. ledna 2015
Enjoyed our stay

Service; facilities in room; food
8,3
Vivienne F. Páry Australia, 29. prosince 2014
Recent stay

Spacious room, luxurious, quiet environment
9,3
Ruby F. Rodiny se staršími dětmi China, 27. prosince 2014
Awesome Stay!

Great ambience, comfy bed, nice view
9,7
We stayed at Sky Villa this time, the room is very spacious and comfy. we also tried their spa, it's definitely one of the best !
Grace C. Páry Hong Kong, 25. prosince 2014
Sky Villa

Room size, service, convenience
9
I'd give it a 9 out of 10. Location was convenience - shuttle bus to and from Cotai, staff were friendly and polite, and etc. However, I think the price was a little expensive as I've paid over hkd$7000 for a one night given the view is of a construction site, putting aside the size and facilities of the room, which were great. I'd consider staying there again but maybe not in the same room.
Ma K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 24. prosince 2014
Banyan Tree Macau

relax, amazing and gorgeous
8,3
Next time will come again

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LobbyBanyan Tree Macau Macao - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Banyan Tree Macau, Macao

AS-AGWEB-3B04