nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hosty Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Lázně
Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Restaurace
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 1772 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,7
Personál
9,4
Stav hotelu / čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,3
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1772)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 9. listopadu 2012
Nekonecny luxus

Nadherne a fungujici prostredi, obrovske pokoje s vlatnim bazenem. Pokoje jsou vybaveny nejmodernejsi technikou s akcentem i na ty nejmensi detaily. Venkovni bazeny s umelymi vlnami, japonska zahrada, lazne, vse v te nejvyssi mozne kvalite.
9,7
Tento hotel je soucasti resortu Galaxy, kde se nachazi hotely Galaxy, Okura a Banyan Tree. Banyan Tree pusobi nejklidneji ze vsech. Poskytuje nejvetsi a nejluxusnejsi pokoje a bezkonkurencni servis 24h denne vcetne vynikajici kuchyne. Pouze male upozorneni. V mnoha prostorach hotelu, dokonce i mimo casino, je do klimatizace pousten cisty kyslik, takze clovek v podstate nepocituje unavu.
Nightlife Tip: Rozhodne nezapomente navstivit D2.
Cenek L. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2012
Asi nejlepší hotel v Macau

Luxusní pokoje s bazénem z ložnice do obýváku
9,7
Tento hotel se nachází v zadní části ostrova Tipa, který je dnes již spojen s Macaem. Luxusní komplex s názvem Galaxi je nejnovějším hotelovým komplexem v celém Macau. Doporučuji vyzkoušet právě část Banyan Tree, kde si pokoje opravdu užijete.
Ching N. Páry Hong Kong, 20. února 2015
Incredible Room

Incredible room, clean and elegant
10
Excellent location, Perfect View and Nice interior design, swimming pool was excellent, comfy bed and good bath tube.
Danny W. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 20. února 2015
excellent

room,food,and location
9,3
It has very nice room with casino and shopping mall at the hotel. It's more than 5 star hotel. I will say 6. The room is clean, roomy, it has a POOL inside the room, OMG.
Ka Y. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 18. února 2015
Enjoyable

Room, service, location
9,3
Totally enjoyed my stay here, the room was amazing and very attentive service esp from the health and fitness manager Gloria. Will definitely come again!
Wai C. Páry Hong Kong, 10. února 2015
Nice hotel. Good service.

Breakfast good, environment nice
7,3
good place to have holiday
Michelle A. Skupiny Philippines, 3. února 2015
Funtabulous

the pool inside the room, the round tub and the space!
9
My daughter, cousins and I stayed there overnight and we all had fun! The view, the room and the amenities are funtabulous! My cousins and daughter can't get enough of the heated pool in our room. The staff were all accommodating. We will stay there again in future.
Lee S. Obchodní cestující Hong Kong, 29. ledna 2015
Excellent

Big Room, Nice Service, Great Food
9
Ling R. Rodiny s malými dětmi China, 28. ledna 2015
Nice room with good service

Comfortable room, good service
10
Everything good
Izaskun E. Rodiny se staršími dětmi Spain, 26. ledna 2015
Truly lovely

The things we like the most about this hotel are the fantastic room, the garden with the waves swimming pool and the staff.
10
The rooms are beautifully decorated, very big and comfortable. In fact, everything is great. The bathroom is big and the shower is wonderful. The relaxation pool is great to soak for a while in the comfort of your own room and the kids (and adults) love it. The garden is a piece of paradise and the swimming pool with waves is really fun for the kids. The hotel is beautiful with a relaxing scent and atmosphere wherever you go. The staff is extremely welcoming and helpful and always eager to satisfy your needs. The house keeping service is excellent. The buffet breakfast has anything you can think of. In short, the Banyan Tree is a wonderful hotel that we highly recommend to everyone.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LobbyBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Apartmá

Hodnocení zákazníků - Banyan Tree Macau, Macao

AS-AGWEB-3C07