Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 1931 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,7
Personál
9,4
Stav hotelu/čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,3
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1931)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 9. listopadu 2012
Nekonecny luxus

Nadherne a fungujici prostredi, obrovske pokoje s vlatnim bazenem. Pokoje jsou vybaveny nejmodernejsi technikou s akcentem i na ty nejmensi detaily. Venkovni bazeny s umelymi vlnami, japonska zahrada, lazne, vse v te nejvyssi mozne kvalite.
9,7
Tento hotel je soucasti resortu Galaxy, kde se nachazi hotely Galaxy, Okura a Banyan Tree. Banyan Tree pusobi nejklidneji ze vsech. Poskytuje nejvetsi a nejluxusnejsi pokoje a bezkonkurencni servis 24h denne vcetne vynikajici kuchyne. Pouze male upozorneni. V mnoha prostorach hotelu, dokonce i mimo casino, je do klimatizace pousten cisty kyslik, takze clovek v podstate nepocituje unavu.
Nightlife Tip: Rozhodne nezapomente navstivit D2.
Nahlásit hodnocení
Cenek L. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2012
Asi nejlepší hotel v Macau

Luxusní pokoje s bazénem z ložnice do obýváku
9,7
Tento hotel se nachází v zadní části ostrova Tipa, který je dnes již spojen s Macaem. Luxusní komplex s názvem Galaxi je nejnovějším hotelovým komplexem v celém Macau. Doporučuji vyzkoušet právě část Banyan Tree, kde si pokoje opravdu užijete.
Nahlásit hodnocení
Cheng Y. Rodiny se staršími dětmi Taiwan, 2. února 2016
Wonderful experience

It's quiet, elegant and the employees were more than willing to solve any problems we got
10
Wonderful, I would definitely recommend it to my friends.
Nahlásit hodnocení
Lucky L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 16. ledna 2016
another level of service, outstanding!

staff service from every department, quality of rooms
9,3
very memorable stay over at banyan tree. very helpful and friendly staff, quality of rooms and amenities are luxurious. definitly an experience hard to forget
Nahlásit hodnocení
Ying H. Rodiny s malými dětmi United States of America, 5. ledna 2016
Comfortable

Spacious comfortable and good services
9,7
Wonderfully
Nahlásit hodnocení
Tso H. Skupiny Hong Kong, 3. ledna 2016
The staff is fantastic

the staff, spacious, romantic
8,3
it was romantic and comfy
Nahlásit hodnocení
Hoi F. Páry Australia, 24. prosince 2015
Best hotel in macau

Large private pool, friendly and helpful staff
9,7
Nahlásit hodnocení
Sia K. Obchodní cestující Malaysia, 20. listopadu 2015
super great

free upgrade , well staff , super clean
9
Thank alot to banyan tree upgrade my room to president room , very well staff and clean .
Nahlásit hodnocení
Luca V. Jednotlivci Italy, 19. listopadu 2015
Great stay as usual

room ,service staff
9,3
My short holiday was amazing and for the second time they gave me the upgrade for the room !! i love this place everything perfect
Nahlásit hodnocení
Kristine A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. listopadu 2015
I can stay all day in the room.

The lobby, particularly the scent, it's so calming. Second, the ambience and atmosphere of the hotel is one of a kind. Last and the best of all is the signature pool suite. We all know why.
8,3
Our stay was unforgettable and one of the best, actually the best hotel we've checked in. The uniqueness of the signature pool suite took our breaths away. We can stay all day in the room relaxing in the pool and sleeping because of the calming atmosphere. Oh and we were so grateful that they upgraded our room automatically and without any charge. It was a big surprise for us since we were celebrating my husband's birthday. We will definitely come back.
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LobbyBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08