nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hosty Banyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hosty Banyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hosty Banyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hosty Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Vila Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Apartmá Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Restaurace
Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Exteriér hotelu Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Bazén Banyan Tree Macau Macao - Lázně Banyan Tree Macau Macao - Restaurace Banyan Tree Macau Macao - Interiér hotelu
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,9

na základě 1732 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,7
Personál
9,4
Stav hotelu / čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1732)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 9. listopadu 2012
Nekonecny luxus

Nadherne a fungujici prostredi, obrovske pokoje s vlatnim bazenem. Pokoje jsou vybaveny nejmodernejsi technikou s akcentem i na ty nejmensi detaily. Venkovni bazeny s umelymi vlnami, japonska zahrada, lazne, vse v te nejvyssi mozne kvalite.
9,7
Tento hotel je soucasti resortu Galaxy, kde se nachazi hotely Galaxy, Okura a Banyan Tree. Banyan Tree pusobi nejklidneji ze vsech. Poskytuje nejvetsi a nejluxusnejsi pokoje a bezkonkurencni servis 24h denne vcetne vynikajici kuchyne. Pouze male upozorneni. V mnoha prostorach hotelu, dokonce i mimo casino, je do klimatizace pousten cisty kyslik, takze clovek v podstate nepocituje unavu.
Nightlife Tip: Rozhodne nezapomente navstivit D2.
Cenek L. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2012
Asi nejlepší hotel v Macau

Luxusní pokoje s bazénem z ložnice do obýváku
9,7
Tento hotel se nachází v zadní části ostrova Tipa, který je dnes již spojen s Macaem. Luxusní komplex s názvem Galaxi je nejnovějším hotelovým komplexem v celém Macau. Doporučuji vyzkoušet právě část Banyan Tree, kde si pokoje opravdu užijete.
Kyle B. Páry United States of America, 18. prosince 2014
Cloud based vacation

The room, the food and the ambiance
9,7
Breathtaking
Mok K. Páry Macau, 14. prosince 2014
Very good

Room
10
Steve C. Páry Hong Kong, 2. prosince 2014
Over all is good

Indoor pool, food
6,7
Really a nice night
Wai C. Páry Hong Kong, 27. listopadu 2014
excellent services provided by staff

excellent service, excellent service, and good facilities.
9,3
Loic R. Páry France, 25. listopadu 2014
Amazing suite

Spacious and comfortable room, personnel very helpful, nice location
9,7
Isabella P. Skupiny Hong Kong, 24. listopadu 2014
Amazing Hotel, one of the best!

Big Room, Pool in the Room, Very friendly staff
9,7
Amazing stay - definitely one for the books. Booked the grand suite, and told the staff that I was spending my birthday there and upgraded me to a bigger suite with another Jacuzzi in the room. so we had a pool, a Japanese tub and a Jacuzzi in crazily massive room! Very comfortable bed and very attentive staff. Would definitely come back here on a special occasion, worth every penny!
Phoebe H. Obchodní cestující Taiwan, 21. listopadu 2014
Very good hotel

the galaxy resort have lots of restaurants and shuttle buses are very convenient
8
Krirkphol M. Páry Thailand, 11. listopadu 2014
Pecfect for retreat

suites service spa
9
i would say perfect for both relax , spa , and also to gamble . more tables not too high on the lowest limit table . non smoking ... more relax place . spa part .. of course really good , hotel room perfect ! the small pool in room would be more awesome if a bit warmer . shower and tub and japanese top of the line toilet ... what to complain?? room service had a burger . fries was awesome... burger i asked for medium well but i think came like medium rare .. but it was good .... so oder almost well done next time ... service was great all staff are nice , speak good english . the even waai ( form of greeting in thai ) as i guess they know we r thai...

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Banyan Tree Macau, Macao

AS-AGWEB-3B04