Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 1956 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,7
Personál
9,4
Stav hotelu/čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,3
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1956)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 9. listopadu 2012
Nekonecny luxus

Nadherne a fungujici prostredi, obrovske pokoje s vlatnim bazenem. Pokoje jsou vybaveny nejmodernejsi technikou s akcentem i na ty nejmensi detaily. Venkovni bazeny s umelymi vlnami, japonska zahrada, lazne, vse v te nejvyssi mozne kvalite.
9,7
Tento hotel je soucasti resortu Galaxy, kde se nachazi hotely Galaxy, Okura a Banyan Tree. Banyan Tree pusobi nejklidneji ze vsech. Poskytuje nejvetsi a nejluxusnejsi pokoje a bezkonkurencni servis 24h denne vcetne vynikajici kuchyne. Pouze male upozorneni. V mnoha prostorach hotelu, dokonce i mimo casino, je do klimatizace pousten cisty kyslik, takze clovek v podstate nepocituje unavu.
Nightlife Tip: Rozhodne nezapomente navstivit D2.
Nahlásit hodnocení
Cenek L. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2012
Asi nejlepší hotel v Macau

Luxusní pokoje s bazénem z ložnice do obýváku
9,7
Tento hotel se nachází v zadní části ostrova Tipa, který je dnes již spojen s Macaem. Luxusní komplex s názvem Galaxi je nejnovějším hotelovým komplexem v celém Macau. Doporučuji vyzkoušet právě část Banyan Tree, kde si pokoje opravdu užijete.
Nahlásit hodnocení
Justin L. Jednotlivci Hong Kong, 4. května 2016
excellent decor, pleasant swimming pool
6,3
weekdays are more worthy
Nahlásit hodnocení
Akeel A. Jednotlivci Saudi Arabia, 25. dubna 2016
Amazing
5,7
one of the best hotels i have ever stayed at
Nahlásit hodnocení
Junghwan P. Obchodní cestující South Korea, 11. dubna 2016
good
6,7
good
Nahlásit hodnocení
Rowena C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. dubna 2016
super friendly and caring staffs
6,7
accomodating and friendly staffs, makes you feel really welcomed! not to mention the room is just perfect and relaxing
Nahlásit hodnocení
Tam K. Páry Hong Kong, 3. dubna 2016
Very nice
6
Nice hotel but staff needed to be more well trained
Nahlásit hodnocení
Sau W. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 1. dubna 2016
Not good for kids
4,3
A bit dangerous inside the room since the edges of the pool are very sharp.
Nahlásit hodnocení
Chan H. Rodiny se staršími dětmi China, 31. března 2016
enjoyable trip
5,3
Nice trip
Nahlásit hodnocení
U W. Páry Portugal, 30. března 2016
a little disappointing
5
This is my third time staying with Banyan Tree Macau. My first experience was excellent with no complains BUT during my second and third stay, the room seemed to be a little worn out and some of the in-room amenities were broken. Time for some renovations. However, it was still a pretty good stay overall
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - Pokoj pro hostyBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - VilaBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - Interiér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - BazénBanyan Tree Macau Macao - LázněBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - LobbyBanyan Tree Macau Macao - RestauraceBanyan Tree Macau Macao - ApartmáBanyan Tree Macau Macao - Exteriér hoteluBanyan Tree Macau Macao - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03