Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Banyan Tree Samui

99/9 Moo 4, Mare, Lamai, Samui, Thajsko 84320 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Banyan Tree Samui Samui - Exteriér hotelu Banyan Tree Samui Samui - Exteriér hotelu Banyan Tree Samui Samui - Exteriér hotelu Banyan Tree Samui Samui - Exteriér hotelu Banyan Tree Samui Samui - Exteriér hotelu Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vyhlídka Banyan Tree Samui Samui - Exteriér hotelu Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Koupelna Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vyhlídka Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vyhlídka Banyan Tree Samui Samui - Pláž
Banyan Tree Samui Samui - Bazén Banyan Tree Samui Samui - Vyhlídka Banyan Tree Samui Samui - Exteriér hotelu Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vyhlídka Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vila Banyan Tree Samui Samui - Vila
Oblast: Lamai Počet pokojů: 88
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

9,1

na základě 172 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,0
Personál
9,5
Stav hotelu/čistota
9,6
Pokojový komfort/standard
9,6
Jídlo/stolování
8,6
Všechna hodnocení (172)
Seřazeno podle:
Lim F. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. července 2015
Relaxing stay

The room the swimming pool and the view
8,7
Very pleasant and relaxing .
Mr G. Rodiny s malými dětmi Australia, 30. června 2015
Our little paradise at the 2 bedrooms villa

Comfort of the villa, service and Thai food from Saffron
10
Most enjoyable stay. Loved our own pool that we can splash in. Magnificent view from our villa. Amazing villa hosts that are most friendly and helpful! Wonderful spa treatment at the Rainforest and the Banyan Tree Spa. Thai food from Saffron is world class. Banyan Tree Samui is a paradise and is flawless!
Wei L. Páry Singapore, 22. června 2015
BT standard

View n villa cleanliness
7
I expected better standard for Banyan tree as I have been to Most of the BT resorts, double pool at phuket was much better, service at samui is really slow, hotel view Was great. Amenities for guest in the pouch lacked sewing kit compared to other BT resort. Staff is friendly... the chairs used for relaxing beside the pool needs to be taken Care of due to weather conditions, when it'rraining it gets wet n smelly...
Nikhil P. Páry Australia, 12. června 2015
Banyan tree maintains its luxury standards

The size of each villa is massive. The infinity villa is large enough. The reception staff are well equipped at hospitality
9
Very relaxing and peaceful. Which is what we were after
Yufeng L. Páry China, 27. května 2015
Great location, nice getaway

Love the pool
9,7
Ga Y. Páry South Korea, 17. dubna 2015
absolutely incredible!

super comfy. staffs are perfectly kind, nice and always willing to help you. villa itself is so beautiful.
9,3
I want to call it heaven in the earth. will come back soon at next vacation.
Andrew T. Páry Australia, 30. března 2015
Very nice and quiet location

Villas were very good, food was delicious and service was great
9
Qin Y. Páry China, 24. března 2015
Banyan

Pool villa
7
Nice hotel but disappointed with the service generally - slow We expected 5 star service and did not get it with the exception of the Thai restaurant
Qingqing L. Rodiny s malými dětmi Canada, 1. března 2015
Good hotel

View,house keeping,food
10
Very good
Jenny Y. Páry Taiwan, 28. února 2015
perfect island heaven

tasty food, great relax timing, excellent scenery
10
One of my best holiday...

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Banyan Tree Samui SamuiBanyan Tree Samui Samui - Exteriér hoteluBanyan Tree Samui Samui - Exteriér hoteluBanyan Tree Samui Samui - Exteriér hoteluBanyan Tree Samui Samui - Exteriér hoteluBanyan Tree Samui Samui - Exteriér hoteluBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - Exteriér hoteluBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - KoupelnaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - PlážBanyan Tree Samui Samui - BazénBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - Exteriér hoteluBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VilaBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - VyhlídkaBanyan Tree Samui Samui - LázněBanyan Tree Samui Samui - LázněBanyan Tree Samui Samui - LázněBanyan Tree Samui Samui - LázněBanyan Tree Samui Samui - PlážBanyan Tree Samui Samui - PlážBanyan Tree Samui Samui - Balkón/terasaBanyan Tree Samui Samui - Sport a aktivityBanyan Tree Samui Samui - Fitness prostoryBanyan Tree Samui Samui - Sport a aktivityBanyan Tree Samui Samui - Prostory pro setkáváníBanyan Tree Samui Samui - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2D05