Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Bazén Bay Hotel Singapore Singapur - Bazén Bay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Bay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Bay Hotel Singapore Singapur - Restaurace Bay Hotel Singapore Singapur - Restaurace Bay Hotel Singapore Singapur - Restaurace
Bay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápoje Bay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápoje Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge
Oblast: Harbourfront Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 2992 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,4
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2992)
Seřazeno podle:
Xavier C. Jednotlivci Malaysia, 26. července 2015
The location was perfect!

Location, FOC parking bay and FOC mini bar!
8,3
It was good! Best location as it is right opposite vivocity mall and sentosa park.
Nahlásit hodnocení
Merlin G. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. července 2015
bad experience

location, helpfull staff
4
Nahlásit hodnocení
Merlin G. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. července 2015
dissapointed with the room conditions

the staff is helpfull, the location is nearby the shopping mall and the sentosa.
4,7
I was travelling with 2 young kids and feel so dissapointed because the room is so dirty and the toilet so small. Then the bed sheet even not so clean. Only the location is so convinient nearby to sentosa and harbourfront.
Nahlásit hodnocení
Kevin L. Páry Brunei Darussalam, 22. července 2015
Keep up the good work.

Staff were great and helpful. Clean. Convenient.
8
Good!
Nahlásit hodnocení
Jeffrey T. Páry Singapore, 20. července 2015
Not bad

Free mini bar good toiletries comfort bed
8,3
Nahlásit hodnocení
Maryani C. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 19. července 2015
Nice Hotel

The place is strategic and with nice staffs and with 4 star rooms. The cleanliness is something i praised too. Able to clean every single furniture in those rooms only can be done with bay's staffs
9
It's fun. Before i'm tired with all the problem of immigration but luckily the hotel is easy to access therefore very strategic. I can go to and fro the famous and ultimately complete vivo city to the hotel easily when i wish to enjoy or travel elsewhere. When i arrived at the hotel, i was famished and exhausted. But once i see the clean and nice, elegant room, i had the surge of energy to quickly clean up and rest. And it turns out well. The mattress was very comfortable that i woke up the next day fresh and energetic. The rest of my family so too. In the morning before me and my family go to vivo, we were greeted with a smile from the staffs. Excellent hotel, i say so. Soon it was time to leave. It's a pity to leave such nice hotel. I will look forward toward the next time i stayed in bay hotel
Nahlásit hodnocení
Andrew L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. července 2015
Good Hotel

value for money, clean, up to expectation
10
good experience
Nahlásit hodnocení
Chuan Y. Páry Malaysia, 18. července 2015
Good job!keep it up !

It was my birthday on that day when I was check in . And I did earlier check in and one of the front desk staff did choose my birthday date for my room number ,it was same date as my birthday date
8,7
Nahlásit hodnocení
Daniel O. Páry Singapore, 18. července 2015
Nice Hotel

Room, environment, clean
9
Perfect for couple short stay and highly recommended.
Nahlásit hodnocení
Joanne P. Obchodní cestující Taiwan, 17. července 2015
Good location & clean

Near MRT & shopping mall!
9,3
It's clean & convenient!
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - BazénBay Hotel Singapore Singapur - BazénBay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryBay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryBay Hotel Singapore Singapur - RestauraceBay Hotel Singapore Singapur - RestauraceBay Hotel Singapore Singapur - RestauraceBay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápojeBay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápojeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07