Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Bay Hotel Singapore Singapur - Bazén Bay Hotel Singapore Singapur - Bazén Bay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Bay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Bay Hotel Singapore Singapur - Vchod
Bay Hotel Singapore Singapur - Lobby Bay Hotel Singapore Singapur - Restaurace Bay Hotel Singapore Singapur - Restaurace Bay Hotel Singapore Singapur - Restaurace Bay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápoje Bay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápoje Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge
Oblast: Harbourfront Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3038 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,4
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (3038)
Seřazeno podle:
Cheng K. Páry Singapore, 30. srpna 2015
still good but

Location, free mini bar, room comfort.
7,3
Rates has increase since my last stay, given my previous stay, I would have expect at least to get an similar room with similar view but was offered an room facing the mosque and the grave instead, kind of disappointed. Feel the staff should have at least make a check on those record. Overall still value for $
Nahlásit hodnocení
Gim S. Páry Singapore, 29. srpna 2015
n.a

n.a
8,7
Nahlásit hodnocení
Mordeny M. Obchodní cestující Brunei Darussalam, 28. srpna 2015
Excellent stay

Nearby to shopping mall and train station. Nice and efficient staff and very good location.
8,3
Nahlásit hodnocení
Shi T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. srpna 2015
Room too small!!!

Near sentosa, free snack
4,7
The room are very small. There are no place for me to hang my clothes.
Nahlásit hodnocení
Kevin B. Obchodní cestující United States of America, 22. srpna 2015
Inconsistent at best

location, price
5,7
Bored, Asian - standard "policy says no" attitude from the moment I arrived. Certain individuals rose above, but they were exceptions. Room was adequate, but finding hair that wasn't mine in the sink and on the sheet was worrisome. Street sounds on the south side of the building kept me up until late. Amenities are refilled, not individual, so who knows what "extra ingredients" other guests may have added (rule #2 when traveling: bring your own amenities). Breakfast buffet is NOT included in all rate packages, so check before you buy. Check out was fast, but they were heavy-handed in asking me to fill out a comment card while I was trying to get into my waiting cab. Not planning on returning. 😕😐🐗
Nahlásit hodnocení
Seah Y. Jednotlivci Singapore, 16. srpna 2015
clean and comfortable

Free minibar usage and clean room
8
Comfortable stay, gym abit old and small, no support around if quey on gym machines. Free usage of minibar,daily replenish. Overall, comfortable and clean stay.
Nahlásit hodnocení
Setiawan L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. srpna 2015
Good

Nice place, nice pool and near sentosa playground
10
Good and nice place to stay. Relax place
Nahlásit hodnocení
Setiawan L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 13. srpna 2015
Good

Good view , strategic place near playground resort sentosa . Nice swimming pool
10
I enjoy it
Nahlásit hodnocení
Junichi M. Páry Japan, 12. srpna 2015
Tight room. Low soundproof wall.

accessibility.
6
Nahlásit hodnocení
Emanuele B. Páry Italy, 11. srpna 2015
The rooms were small, and moist.

Close to mall
4,3
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyBay Hotel Singapore Singapur - BazénBay Hotel Singapore Singapur - BazénBay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryBay Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryBay Hotel Singapore Singapur - VchodBay Hotel Singapore Singapur - LobbyBay Hotel Singapore Singapur - RestauraceBay Hotel Singapore Singapur - RestauraceBay Hotel Singapore Singapur - RestauraceBay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápojeBay Hotel Singapore Singapur - Jídlo a nápojeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03