Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Bayview Hotel Guam

1475 Pale San Vitores Road, Tumon Bay, Guam 96913

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 369 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,1
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (369)
Seřazeno podle:
Nicholson V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. dubna 2016
Relaxing
4,7
Nice location, overlooking the whole city
Nahlásit hodnocení
Raymond T. Páry United States of America, 17. dubna 2016
inquired about my reservation. I was made to beliv
4,3
so manager never said anything. I then inquire at the front desk and even showed them why I booked at this hotel coz of those showing in the package .
Nahlásit hodnocení
Annabelle M. Páry Philippines, 10. dubna 2016
leaking aircon
5,3
it was a good room but on our second night the aircon was leaking :(
Nahlásit hodnocení
Yeon H. Rodiny se staršími dětmi South Korea, 2. dubna 2016
Not so bad
4,7
Would reccomend if one were looking for a cheap hotel.
Nahlásit hodnocení
Mandy F. Rodiny s malými dětmi United States of America, 27. března 2016
Good
5,3
Pleasant stay!
Nahlásit hodnocení
Ruby A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. března 2016
Good value for money

Location, wifi and staff
8,7
Nahlásit hodnocení
Meichin T. Rodiny s malými dětmi South Korea, 22. března 2016
good
5
good location
Nahlásit hodnocení
Andreas S. Jednotlivci Germany, 20. března 2016
Great hotel if you want to be close to the beach w
6,7
The staff at Bayview is always helpful. Be it early check-in, late check-out, or helping you to rent a car. At 10 dollars, their airport-pick up is much cheaper than a taxi.
Nahlásit hodnocení
Victor S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. ledna 2016
Hotel review

Near shopping centers
6
Good and satisfied
Nahlásit hodnocení
Frederick S. Páry United States of America, 1. ledna 2016
Mos def recommended!
6
This was a great area to stay at. I paid a little more since it was New Years Eve. However, you cannot beat the location. You're a 2 minute walk to the Outrigger, central Tumon and great view of the ocean even though the hotel isn't right next to the water. Staff was nice and friendly, no issues whatsoever.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Bayview Hotel Guam GuamBayview Hotel Guam Guam - BazénBayview Hotel Guam Guam - Interiér hoteluBayview Hotel Guam Guam - Balkón/terasaBayview Hotel Guam Guam - Executive LoungeBayview Hotel Guam Guam - Balkón/terasaBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - BazénBayview Hotel Guam Guam - Exteriér hoteluBayview Hotel Guam Guam - Interiér hoteluBayview Hotel Guam Guam - VyhlídkaBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - Fitness prostoryBayview Hotel Guam Guam - PůdorysyBayview Hotel Guam Guam - Obchodní centrumBayview Hotel Guam Guam - Interiér hoteluBayview Hotel Guam Guam - Exteriér hoteluBayview Hotel Guam Guam - LobbyBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Exteriér hoteluBayview Hotel Guam Guam - Pokoj pro hostyBayview Hotel Guam Guam - Prostory pro setkáváníBayview Hotel Guam Guam - LobbyBayview Hotel Guam Guam - Fitness prostoryBayview Hotel Guam Guam - VybaveníBayview Hotel Guam Guam - Fitness prostoryBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Prostory pro setkáváníBayview Hotel Guam Guam - ObchodyBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04