Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Bayview Hotel Guam

1475 Pale San Vitores Road, Tumon Bay, Guam 96913

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 380 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,1
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (380)
Seřazeno podle:
Apolinario T. Obchodní cestující Philippines, 25. května 2016
Bayview Hotel Guam, two thumbs up!
5,3
Proximity of the hotel to the beachfront, commercial center and other attractions is in good distance The staff are very accommodating and courteous. The room is clean. Overall is a very good hotel to stay in a very reasonable price.
Nahlásit hodnocení
Antonia C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. května 2016
You get what you pay for
5,3
The double-size bed fits all three of us. We had our 8mo old son between us then. The other bed we used for our other stuff - sorting out clothes, etc. The air conditioning was very cold, i had it turned off during the night and even then i still had the covers up til my neck. One wrong thing i'd done though was kneel on the carpet at the side of the bed while playing with the wee one. I got up i guess after 5mins and had itches on my legs. Hm my fault. Also, complimentary water was there when we arrived but no refill/replacement after that. Overall, a nice place to stay. 👍🏼
Nahlásit hodnocení
Anna L. Skupiny Philippines, 5. května 2016
Great location
3,7
Great location for travellers, very near the bus station, near the beach, restaurants, shopping area i.e DFGalleria, The Plaza, Undewater World etc.
Nahlásit hodnocení
Nicholson V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. dubna 2016
Relaxing
4,7
Nice location, overlooking the whole city
Nahlásit hodnocení
Raymond T. Páry United States of America, 17. dubna 2016
inquired about my reservation. I was made to beliv
4,3
so manager never said anything. I then inquire at the front desk and even showed them why I booked at this hotel coz of those showing in the package .
Nahlásit hodnocení
Annabelle M. Páry Philippines, 10. dubna 2016
leaking aircon
5,3
it was a good room but on our second night the aircon was leaking :(
Nahlásit hodnocení
Yeon H. Rodiny se staršími dětmi South Korea, 2. dubna 2016
Not so bad
4,7
Would reccomend if one were looking for a cheap hotel.
Nahlásit hodnocení
Mandy F. Rodiny s malými dětmi United States of America, 27. března 2016
Good
5,3
Pleasant stay!
Nahlásit hodnocení
Ruby A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. března 2016
Good value for money

Location, wifi and staff
8,7
Nahlásit hodnocení
Meichin T. Rodiny s malými dětmi South Korea, 22. března 2016
good
5
good location
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Bayview Hotel Guam GuamBayview Hotel Guam Guam - Exteriér hoteluBayview Hotel Guam Guam - VyhlídkaBayview Hotel Guam Guam - Fitness prostoryBayview Hotel Guam Guam - PůdorysyBayview Hotel Guam Guam - Obchodní centrumBayview Hotel Guam Guam - Interiér hoteluBayview Hotel Guam Guam - Exteriér hoteluBayview Hotel Guam Guam - LobbyBayview Hotel Guam Guam - RestauraceBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Exteriér hoteluBayview Hotel Guam Guam - Pokoj pro hostyBayview Hotel Guam Guam - Prostory pro setkáváníBayview Hotel Guam Guam - LobbyBayview Hotel Guam Guam - Fitness prostoryBayview Hotel Guam Guam - VybaveníBayview Hotel Guam Guam - Fitness prostoryBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Prostory pro setkáváníBayview Hotel Guam Guam - ObchodyBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Obchod s kávou / kavárnaBayview Hotel Guam Guam - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08