Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Beleza By The Beach Resort

Thondwadoo, Betalbatim, Colva, Jižní Goa, Indie 406708 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Vyhlídka Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Fitness prostory Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Bazén Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Lázně Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Restaurace Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Pokoj pro hosty Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Bazén Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Dětský klub Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Vybavení Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Restaurace Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Pokoj pro hosty Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Bazén Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Fitness prostory Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Exteriér hotelu Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Fitness prostory Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Bazén
Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Zahrada Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Restaurace Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Recepce Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Exteriér hotelu Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Lobby Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Restaurace Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Exteriér hotelu Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Pokoj pro hosty Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Bazén Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Rekreační zařízení Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Lobby Beleza By The Beach Resort Jižní Goa - Vybavení
Oblast: Colva Počet pokojů: 40
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 74 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,2
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (74)
Seřazeno podle:
Remy C. Páry United Kingdom, 18. července 2015
Nice ambience

ambience
6,3
stay was good, but unforntunately my husband got food ponsioning after lunch at the restaurant, couldn't be able to enjoy the rest of stay
Nahlásit hodnocení
Remy C. Páry United Kingdom, 17. července 2015
nice ambience

location, ambience, comfort
7,7
it is a nice property except my husband got food poisoning after eating thai curry at the restaurant.
Nahlásit hodnocení
Nisha S. Skupiny India, 7. července 2015
fantastic

comfort, cleanliness and the property itself
8,3
Nahlásit hodnocení
Einir J. Skupiny United Kingdom, 11. dubna 2015
Stay at Beliza by the Besch

Good breskfast
5,3
Stayed in the hotel for a week. Very dissapoonted in one of the rooms booked. - no balcony or outside area nearby to sit and read/relax. The two rooms booked were of very different quality although both were same price. When i spoke to the manager about this he was very rude and dismissiive. Also we were disturbed two nights at around 12.30am by male staff asking if we had problems with AC and trying to come into our rooms - we felt very uncomfortable all week as we were all women snd it was late at night. Most of the snacks on sale in the room out of date. Internet connection was not good. No sunbeds on the beach to sunbathe - there were beds there but we were not allowed to move them into the sun. .
Nahlásit hodnocení
Gurtaj S. Rodiny s malými dětmi India, 27. března 2015
Except for Wifi everything else was superb

Location staff & overall design
10
Very comfy ... Highly recommend !
Nahlásit hodnocení
Marit J. Rodiny s malými dětmi Estonia, 23. března 2015
Good quality for the price

Clean, A/C, warm water, spacious.
7,7
Nice end to the trip.
Nahlásit hodnocení
Christie D. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 22. března 2015
My recent stay

Size and quality of the room, location - lovely beach, friendliness of staff
2,3
Stay very good. Wifi coverage pretty poor however and could do with improvement. More generous water in the room would also be better. 2 small bottles for a very hot location a little mean.
Nahlásit hodnocení
Edward M. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 1. března 2015
Excellent Beleza

The pool, location to beach, staff
8,3
We had an excellent stay at Beleza ..loved everything about the hotel and would highly recommend
Nahlásit hodnocení
Philip S. Páry United Kingdom, 6. února 2015
Highly Recommended

Location, Staff, Pool area
10
Excellent Hotel, great service, nice tranquil resort
Nahlásit hodnocení
Fiona G. Páry United Kingdom, 5. února 2015
Heaven

Peace and quiet
9,7
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Beleza By The Beach Resort Jižní GoaBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - VyhlídkaBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Fitness prostoryBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - BazénBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - LázněBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - RestauraceBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Pokoj pro hostyBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - BazénBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Dětský klubBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - VybaveníBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - RestauraceBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Pokoj pro hostyBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - BazénBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Fitness prostoryBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Exteriér hoteluBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Fitness prostoryBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - BazénBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - ZahradaBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - RestauraceBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - RecepceBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Exteriér hoteluBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - LobbyBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - RestauraceBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Exteriér hoteluBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Pokoj pro hostyBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - BazénBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Rekreační zařízeníBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - LobbyBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - VybaveníBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Dětský klubBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - RestauraceBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Exteriér hoteluBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Rekreační zařízeníBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - RestauraceBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - ZahradaBeleza By The Beach Resort Jižní Goa - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03